V familiji sta trenutno sestra in njen v bolnici (ni cepljen noben) oče in mami sta cepljena zbolela in gre na bolje sta imela kar močno obliko ampak če nebi bila cepljena bi bila zagotovo v bolnici ali kje drugje. Tako da moje mišljenje če pogledam svojo družino, cepljenje pomaga, ko si pa tako daleč da je že na meji z bolnico si pa vesel če ti pomaga magari 20%. Vsem ki dvomite pridite si probat k nam pa da vidite kakšen bo potek. Sam sem imel pred letom dni korono in to kar imajo sedaj moji je 40% kar sem imel jaz, hvala bogu sem cepljen in se na pozivitvenega grem, ker nocem tega dozivet kar trenutno dozivlja moja familija.
@scania te popolnoma razumem in vem kako te stvari s kovidom zgledajo v resnici ne pa tiste fore,"rekla kazala"....
Vozim pacienta,ki je komaj preživel na respiratorju in je bil hudo zdravstveno prizadet. Mnogi niso imeli te sreče.☹️
V tistem obdobju jih je pa 15 umrlo,ki so prav tako bili priklopljeni! 😭
Eni se še vedno zajebavajo a na srečo jih je vedno manj in slej ko prej bodo prišli k pameti,nekateri mogoče prepozno.....
Želim ti veliko sreče in vsem tvojim,da bi čim lažje prebrodili vse težave,ki vam jih je prinesel kovid.....
Res je. To se sprašujem za cca 14 dni. Pa vseeno ne morm iz tvoje kože, da bi bil tiho.
Tako da, ja, tale post mi je dal kar misliti in sem prišel do zaključka, da čist preveč časa vlagam v svoje pisanje tukaj, pa ne, da bi koga prepričeval, pač pa, da dam vso svojo nejevoljo ven iz sebe.
Se oglasim še kaj mimo, do takrat pa vsem vse dobro.
Joj ,s to tvojo izjavo se pa strinjam ,kaj strinjam veselim se.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Te dni sem "malar" postal....🎨
Povezava za deljenje
Deli na druge strani