Se je vedelo ampak je imel zaledje pri policiji (fotr). Ampak s?asoma se je pa nabralo preve? sranja ga ni nih?e ve? mogel re?iti. Ve?ina na teh dirkah je vedela kak pezde je in se ga je izogibala. Saj ve?ini tem znancem je celo res zrihtal iPhone. Na vsake toliko je ?el v Italijo jih par kupiti, da ni med znanci veljal za takega nateguna.
Menda sploh nima nobene zlahte v policiji... Sicer je to sam pisal na avtomobilzem.com ... ampak je na www.alter.si napisano, da so iskali tega fotra in ga niso nasli ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
?e te zanima V6 je mo?en ogled - preizkus v Medvodah
http://www.bolha.com/mazda/mazda-xedos-6-l...oglas1277031662
avto registriran, vozen
Xedoska se vedno ni nasla novega lastnika?
lp
Thomas
Preberite obe vprasanji , preden preberete odgovor.
* * * Prvo vprasanje:
Ce bi poznali zensko s sifilisom, ki je noseca in ima prej ze 8 otrok
(tri gluhe, dva slepa in enega mentalno zaostalega) ali bi ji svetovali splav?
* * * Drugo vprasanje:
Cas je za izvolitev svetovnega vodje in vas glas je pomemben. Tukaj so podatki treh kandidatov:
Kandidat A-sodeluje z pokvarjenimi politiki in ima posvetovanja zastrologi. Ima dve ljubici. Redno kadi in popije 8-10 martinijev na dan.
Kandidat B-Dvakrat so ga ze vrgli iz "parlamenta", spi do poldneva, na kolidzu je uporabljal opij in popije cetrt viskija vsak vecer.
Kandidat C-Je odlikovan vojni veteran, vegetarijanec, ne kadi, obcasno popije kaksno pivo in nima veliko izvenzakonskih afer.
Katerega od treh bi izvolili?
Najprej se odlocite in sele potem poglejte na konec te strani za odgovor....
Kandidat A je bil Franklin D. Roosevelt.
Kandidat B je bil Winston Churchill.
Kandidat C je bil Adolf Hitler.
..... in mimogrede...
Ce ste odgovorili na prvo vprasanje o splavu z "DA", potem ste pravkar umorili Beethovna.
lp
Thomas
Imajo lastno spletno stran >> www.vogu.si ...
In v ceniku ( http://www.vogu.si/assets/files/ostalo/cenik_11_12(3).pdf ) pise, da je 20? cena za solsko uro (45 minut) ...
lp
Thomas
Janez Jan?a pride na po?to in povpra?a, kako se prodajajo znamke z njegovo podobo.
Prodajalka razocarano odvrne: "Zelo slabo, zelo slabo. Deset sem jih prodala, pa so mi jih stranke vse vrnile nazaj in se prito?ile, da na znamkah ni lepila in da jih ne morejo pritrditi na pismo!"
Janez ne more verjeti svojim u?esom in hoce preizkusiti, ali so njegove
znamke res popolnoma neuporabne. Vzame eno, mastno pljune nanjo in jo pritrdi na pismo.
Znamka dr?i kot pribita.
Jan?a pogleda prodajalko, ta pa zavzdihne: "Vi ste pa res prvi, ki je pljunil nanjo na drugi strani."
lp
Thomas
Policaj ustavi voznika, ki je vozil prehitro.
Policaj: Vozni?ko prosim.
Voznik: Nimam.
Policaj: Kako ne?
Voznik: Vzeli so mi jo zadnji?, ko sem napihal.
Policaj: Prometno.
Voznik: Nimam.
Policaj: ?igav je avto?
Voznik: Ukraden.
Policaj: Kako ukraden?
Voznik: Ja, ukradu sem ga, da lahko odpeljem truplo ?enske, ki sem jo ubil.*
Policaj: Kako?
Voznik: Ja s pi?tolo sem jo ustrelil.
Policaj: Kje imate pi?tolo?
Voznik: Ja tamle v predalu, pod armaturo.
Policaj pokli?e okrepitev. Pride cela ?eta policajev, s komandirjem na ?elu.
Komandir: Vozni?ko prosim.
Voznik: Ja, izvolite.
Komandir: Ok, ?e prometno prosim.
Voznik: Ja, izvolite.
Komandir: Saj avto je va?.
Voznik: Ja, ?igav pa?
Komandir: Kje imate pa pi?tolo?
Voznik: Kak?no pi?tolo?
Komandir: Ja tisto, s katero ste ubili ?ensko.
Voznik: Katero ?ensko?
Komandir: Ja tisto, katere truplo peljete v prtlja?niku.
Voznik: Nobene ?enske nimam v prtlja?niku.
Komandir: Odprite, da pogledam.
Voznik odpre vrata prtlja?nika, prtlja?nik prazen..
Komandir: Oprostite, ni? mi ni jasno! Kolega policaj nas je poklical, ker
bi naj brez izpita vozili ukraden avto, imeli pri sebi pi?tolo s katero bi
naj ustrelili ?ensko in bi naj njeno truplo preva?ali v prtlja?niku!!??
Voznik: Ja, saj, ne morem verjet, kak?en la?nivec. Na koncu bo pa ?e rekel, da sem prehitro vozil, a ne!!??
lp
Thomas
PRED POROKO:
ONA: Ciao, DRAGI!
ON: Kon?no, dolgo ?e ?akam!
ONA: ?eli?, da odidem?
ON: NE! ?e misel na to me pla?i!
ONA: Me ljubi??
ON: Seveda!
ONA: Si me kdaj prevaral?
ON: NE! Nikoli! Zakaj to sploh spra?uje??
ONA: Bova seksala?
ON: Da, vsaki?, ko bo prilika za to!
ONA: Me bo? kdaj udaril?
ON: Si ponorela? Saj vendar ve?, kak?en sem!
ONA: Ti lahko popolnoma zaupam?
ON: Da.
ONA: Ljubezen moja...
SEDEM LET PO POROKI:
Tekst preberi od spodaj navzgor!
lp
Thomas
Js sem jo ?e prodal, rabu sem jo pa prakti?no za eno reklamo in da sem, v objektiv, ujel par ?elv med dopustom pri grkih.
Zanimivo... da sem vceraj videl oglas prijatelja, da jo prodaja... in danes tudi na FBju drugega prijatelja, ki jo tudi prodaja ... potem pa vidim se tebe, da si se pohvalil
...
lp
Thomas
Jaz pa se mi zdi, da sem novembra ali decembra naredil izpit B kategorije... 1988 A sem pa imel ze od ene dve leti prej ...
EDIT:
sem celo nasel slikco na forumu v tejle temi "pohvalite se"
GoPro? Nekam veliko jih prodaja... ce gre za to, si ze tretji, ki jih poznam, da jo prodajajo ...
lp
Thomas
Vozite hitreje >> http://www.youtube.com/watch?v=Dnf6ib823vM
lp
Thomas
Ko boste naslednji? iskali izgovore..
Trije prijatelji sostanovalci so prespali izpit, ki so ga imeli v ponedeljek zjutraj. Ker so se v nedeljo zve?er v Ljubljano pripeljali iz svojega oddaljenega doma?ega mesta z avtomobilom, so se odlo?ili, da bodo to izkoristili kot opravi?ilo. V ponedeljek popoldan so ?li torej k profesorju in mu razlo?ili, da zaradi po?ene gume niso mogli priti pravo?asno na izpit. Profesor, ?eprav nekoliko v dvomih, jim je omogo?il dodaten izpitni rok naslednjega dne.
Naslednji dan jim je profesor izro?il izpitne pole in jih razporedil v tri razli?ne predavalnice, da ne bi prepisovali. Eden izmed ?tudentov se je takoj lotil izpita in najprej prebral navodila. Pisalo je, da je izpit razdeljen na dva dela, pri ?emer nosi prvi del 10% ocene, drugi del pa 90% ocene. Za?el je torej re?evati prvi del izpita. Vpra?anja je obvladal, vse naloge kar hitro re?il in optimisti?no pre?el na drugi del izpita. Naenkrat pa je izbuljil o?i in prebledel. V drugem delu je bilo eno samo kratko vpra?anje ... "Katera guma je po?ila?"
lp
Thomas
Napisano
Hebe? take volitve, kjer se ne uposteva volja ljudstva... Tista stranka, ki je zmagala (pa sedaj niti ni vazno katera) je sedaj v opoziciji (ali kako se ze temu rece
To je enako kot z referendumi... izglasuje se nekaj, naredi se pa potem itak cisto po svoje... Trgovine bi morale biti ob nedeljah zaprte, mar ne? Vsaj tako se je odlocilo na enem od takih referendumov... In se cel kup je takih stvari, ki samo potrjujejo, da je hoditi na volitve, referundume in podobna "glasovanja ljudstva" cisto brez veze ... :ne vem:
lp
Thomas
Povezava za deljenje
Deli na druge strani