Evo opravljena državljanska dolžnost💉💉💉
RazširiMa jezi me to, da ljudje nočemo sodelovati in da smo tudi zato v takem sranju. Kot če bi gorela sosedova hiša, pa ne bi želel gasiti, samo zato, ker sem z njim skregan.😞
V sedanjem položaju je treba nemudoma ukrepati, to pomeni po vseh svojih zmožnostih slediti navodilom stroke (sodelovati), ne pa ves čas kontrirati in se izgovarjati na sve mogoče. Tole s samo-testiranjem otrok je pa res nekaj groznega, da je treba nujno nasprotovati in dodatno obremenjevati sistem??? 🙃 S temi starši res nekaj ni OK.
Ko sem se jaz lani parkrat pa letos enkrat razjezil so me skoraj linčali pa sem hotel samo dobro vsem. Danes pa še vedno bluzijo nekaj pa ne vejo kaj, ne vidijo pa dlje kot do lastnega praga..... 😓😭
RazširiJaz sem bil prejšnji torek na tretjem. In glej ga zlomaka, še vedno diham in sem živ. 🤗
Ja malo zobe stisneš ko te piči pa je...... 😊😀😂
RazširiBananistan. Upam, da drži rek, da za vsakega raste palica.
Preden zvalite ves gnev na necepljene, da so krivi za krizo, se raje vprašajte, kdo so resnični krivci, da bomo kmal prosili za kruh... mic po mic in smo tam, ko smo. Dela se nameren kaos okoli nas, ampak nekateri enostavno nočete videt. Pa lp.
![]()
Prijava v Facebook
WWW.FACEBOOK.COMPrijavi se v Facebook, da začneš deliti vsebino in se povezovati s svojimi prijatelji, družino in ljudmi, ki jih poznaš.
Če si razgledan in veš zaradi koga je zdravstvena kriza in zakaj bo posledično socialna kriza za nekatere, ni nobenega problema. Tisti, ki so kaj zaj....li se na koncu izgovarjajo na vse možne načine, kot se sedaj, da se ne cepijo. 🥴
RazširiJa, pranje rok in razkuževanje rok je vredno več kakor sto rokavic. To velja tudi v vsakdanjem življenju. Na žalost je to za nekatere še vedno eksotika. 😬
Verjetno res 🤔
Danes pa, če bo časovno zneslo fašem tisto tretjo 💉 Fajzerco... 😊
Ps: in upam, da preživim, danes so res čudni časi..... 😉
Danes pa en steak za kosilo......😆
RazširiVerjetno mu je en cilinder odpovedou, pa se je sam na 3 vozu
Šalo na stran, kolikor poznam tele displaye, je verjetno avto iz PSA grupe... kakšen 1.5 ali 1.6 hdi, pri relacijski vožnji do 110kmh je to realna poraba.
Seveda je Citronček hdi 110KM. Vozim pa po Ac cc140 po števcu in polovica tega je taka vožnja,ostalo pa regionalke in nekaj Lj.mestne vožnje.😊
Imam pa na 10kkm porabo 4.2 nekje enake vožnje bolj al manj.👍
Napisano
Dve do tri cel dan ,redko štiri ampak to so instant ali z avtomata ,redko kaka močna turkiš...😉
Sem jo spil že dostikrat tudi ob 23tih,24tih pa šel potem kamot spat,ni problema....😊
Spim v povprečju 5 do 6 ur in mi manjka spanja tako,da kava pred spanjem ni noben problem....👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani