Evo me spet s problemom. Zakaj hudi?a mi no?e kopirat velikih filejev na USB klju?? Sem ga formatiral na ntfs, enako kot je sistem, a no?e, matr..... Klju?ek ima 8 gb, v naglici sem hotel dat gor en film z 1,7 gb pa ni?ta
1,7GB bi moral it tudi, ce bi bil formatiran v FAT32 ... Kaj ti pa javi? Mogoce je z USB kljuckom kaj narobe?
Grozljivo je, da o takih stvareh odlo?ajo ljudje, ki tudi enega stavka zakonika niso prebrali, kaj da bi sploh vedeli zakaj gre.
Iz tega razloga jaz tudi nisem sel na volisce... Ker nimam pojma, kaj bi obkrozil, ker nisem prebral tega "speha" ... Saj so bili za to izvoljeni ljudje, ki so se prevec dobro placani za to delo... in potem take odlocitve puscajo na plecih raje ...
To je bil samo realni odraz politicnega stanja (ali mogoce raje "sranja") v Sloveniji .... Saj kaj drugega ne morejo pricakovati, ce se pa tako cirkusko obnasajo :ne vem:
Max. hitrost, ki smo jo s polno Insignio (4 osebe s polnim prtlja?nikom) dosegli ....
Insignia je navornik 2.0 Eco Flex s 160 konjicki pod havbo ...
Seveda na nemski AC, da se ne bo kdo spotaknil, da je omejitev samo 130 km/h...
Od Ljubljane do Hannovra smo imeli povprecno hitrost nekaj manj kot 120 km/h ... in povprecno porabo 6.4 l ... Tankali smo na Jesenicah polno, tik pred Hannovrom pa se je prizgala lucka za rezervo ...
Mater tole pa je hardcore. ?koda, da nima kakega Androida potem bi ?e kar vedel kaj bo moj naslednji mobitel. Pa ?e jezo lahko nanj stresa?! Saj veste, mobitel ob steno.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi Kia je imela "kopijo" Elan-a ... >> http://lotusenthusiast.net/2010/11/the-kia-elan.html
Se mi zdi, da je celo Primoz Peterka enega "recikliral"
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani