Skoči na vsebino
Pivo mi paše
Napisano
  dne 7. 11. 2021 ob 18:54 je FuManchu napisal:

Jaz pa grem raje na pumpo po sendvič z pohančkom:D

Razširi  

Glej,vsak ima svoje......😉

Jaz rad jem dobro hrano pa ni važno od kje izvira,tut pohančka tu pa tam,pravzaprav najrajši doma.....😃

dne 7. 11. 2021 ob 18:09 je Alex napisal:

U, super. Jaz grem v soboto v  kitajsko restavracijo. Obožujem to hrano. 👍

Razširi  

Kaj pa v kitajski najrajši ješ?🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
  dne 6. 11. 2021 ob 7:11 je Janez007 napisal:

Kolikor vem model, ki ga vrti IJS, upošteva še bistveno več parametrov. Seveda na potek vpliva mnogo stvari, na primer vreme (več ali manj zračenja), naveličanost spoštovanja ukrepov, ... Gre pa za sisteme diferencialnih enačb, podobne, kot se jih rešuje v jedrski fiziki, kjer gre za interakcije delcev, tukaj pa za interakcije ljudi.

Razširi  

Hvala, vse jasno in upam, da še komu..... 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
  dne 6. 11. 2021 ob 9:47 je Alex napisal:

Fak, kako piha tu gor. 😬Na vrhu sploh ne moreš stati. 

Kar se tiče grafov, ne znam nastaviti tega in je že obd  popravljen v predalu. Case closed. 😄

IMG_20211106_102701.thumb.jpg.c40630dea0c86638e55083d05131a4c8.jpgIMG_20211106_102653.thumb.jpg.6a075362b52a2a17a6e030d49cb25343.jpg

Razširi  

Uf za tebe je pa res malo problem, ko si bolj lahke kategorije... 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
  dne 6. 11. 2021 ob 6:02 je Alex napisal:

Dobro jutro. Kapučino smo že popili. Sedaj pa se počasi odpravljamo na Slavnik. Čeprav naj bi gor pihalo v sunkih do 70 km/ uro. To ni nič za nas primorce.🤗

Razširi  

Super,kako slikco prpopi gor.....👍😃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
  dne 5. 11. 2021 ob 14:32 je Alex napisal:

Je vsaj nekaj pozitivnega, da je postala ta tema bolj umirjena. V bistvu se je vse slabo začelo v tej temi in šele nato preneslo še v ostale. Izoblikovala sta se dva tabora, za in anti in oba sta provocirala. S tem, da je bil en tabor( posamezniki, ki so poniknili) veliko bolj agresiven in žaljiv kot drugi. Prišlo je do osebnih zamer in žalitev. Pač eni ne morejo prenesti, da imamo nekateri drugačno mnenje kot oni in vidimo vse malo drugače. 😉

Verjamem, da ni bilo nikomur do tega, da se skregamo a sem prepričan, da je ta tema naredila veliko škodo. Že na začetku je bilo očitno, da gre debata v nepravo smer in da s to temo ne bomo prišli nikamor, razen do kregarije. Jaz imam pač tak način komuniciranja, da povem vsem v obraz direktno brez olepšav  kar mislim, pa naj si bo to v službi, na koncertu ali pa če bi me povabili na obisk sam Pahor. Verjamem, da enim to ne paše a tako je pač od vedno bilo. Rad poslušam mnenja in kritiko drugih, če so na mestu, če pa so neutemeljena in privlečena iz rokava pa nikakor ne. 😉 

Mi je pa všeč, kako Janez analizira psihosomatsko stanje posameznikov. 👍

Razširi  

:bravo: upam,da nisem koga razjezil s tem lajkom,vem pa da sem enega razveselil in nasmejal😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
  dne 5. 11. 2021 ob 13:42 je Janez007 napisal:

Zase vem, za Binija pa sem 99%, da sta bili najini (predzadnji-zadnji) objavi v tej temi pozitivno naravnani, dobronamerni. So pa ljudje, ki skoraj vsako stališče ali razmišljanje (objavo v tej temi) vzamejo kot napad direktno nanje, žalitev in tako tudi odreagirajo. Komunikacija je s takimimi ljudmi na splošno zelo težavna, ker te zagrabijo za vsako drugo izrečeno besedo. Dejansko pa s tem, ko stvari vidijo v najslabšem možnem pomenu-namenu, izražajo projekcijo sebe.

In potem je tukaj Alex, ki se ne drži že večkrat priseženih obljub, da ne bo več provociral in do drugače mislečih nastopal pokroviteljsko. Drugih ne moremo spremeniti, lahko samo sebe.

Razširi  

Tole lahko potrdim, le na 100% bi dal dobronamernost....👍

V zadnjem tednu je palo število objav za cc80% zato sem to napisal,ostale litanije ne bom komentiral,ker razumem stisko nekaterih.....😥

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano (urejeno)

Se kava pije, ko se zimske montirajo na službenega. Saj poznate tisto, " nič nas ne sme presenetiti" ..... :bravo:

Na cx30 pa ob prvi ohladitvi... :whatever:

16360306529612529497110695078290.jpg

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.