lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Malo cudno racunico imas ... Avto je verjetno tvoj... in vzdrzevanje placujes sam ... tudi zavarovanje, in cestnine... Tale znesek, ki si ga navedel (0,38 ?/km) je znesek za gorivo + amortizacijo vozila
... Tako, da nisi dal tole vse v zep... oz. trenutno ja... ko bos sel na servis, pa bo slo IZ zepa.. pa ko bos podaljsal veljavnost registracije bo spet slo IZ zepa
lp
Thomas
Nekje sem bral, da je ravno helikopter kriv, da se ladjica potopila...
lp
Thomas
Hehe... seveda so zdaj zastonj, ?e je pa folk znoru. Na za?etku so jih mastno zara?unavali 30$ zarad njihove napake.
In vsi, ki so ga prej placali, so dobili denar povrnjen. Jaz sem na ta racun dobil celo dva brezplacna. Za prvega, ki sem ga narocil, sem dobil povrnjen znesek, drugega sem pa narocil direktno iz telefona ...
Bumperja ne uproabljam in se noben klic ni bil prekinjen, niti nisem opazil, da bi signal izginjal kaj bolj kot na drugih mobilnikih, ki sem jih imel ...Glede nato, da potrebuje? ta bumper, napaka obstaja in ni medijska raca. Probleme imajo tam, kjer je signal slab in pri telefoniranju dr?ijo telefon kot se ga ponavadi dr?i. Lahko pa ga prime? z rokavicami al pa tko malo ?uda?ko, da se ne dr?i? isto?asno obeh antenc pa zadev nima te?av.
lp
Thomas
Ne se norca delat... to dela apple namenoma, da si lahko lastniki pol ?e dodatno stylajo aparatke z raznimi gumjastimi bumperji in podobno kramo z lepe denarce.
Pol se pa jezimo kolk je Mazda draga... poglej kako apple zara?una kos gumice, ki jo rabi? zarad njihove napake - 30$. ?e dobr, da majo tolk fanati?nih privr?encev, ki bi kupili tudi kup?ek dreka, ?e bi gor pisalo Apple iCrap, in jih zato boli organ za vse skupi.
Ne bos verejl... ampak ta bumper je zastonj ... zaradi medijske gonje proti Applu s problemom, ki se zdalec ni tako velik, kot je prikazan (vsaj pri nas tega problema ni opazit v vecji meri, kot na ostalih aparatih)... In to, da ima iPhone 4 probleme z anteno ponavadi "gonijo" tisti, ki ga sloh se niso imeli v rokah
Nima sicer direktne zveze z iPhone-om, le glede cen ... ko smo ravno pri cenah pri Mazdi... Zadnja luc (samo tisti del, ki je na blatniku) stane nekaj preko 500? ... tisti drugi del, ki je na zadnjih vratih (pri karavanu) pa se dodatnih dobrih 200? ... brez montaze seveda
lp
Thomas
Na podobno foro je tudi tole...
Najprej originalni posnetek >>
Potem pa predelave:
http://www.youtube.com/watch?v=5B86CGQfo8A
lp
Thomas
Vceraj smo se odpravili na izlet do vznozja Grossglocknerja ... Nekaj utrinkov v slikah pa sledi ...
Vec slik pa se nahaja tukaj >> http://www.flickr.com/photos/jest-mobile/s...5608895/detail/
lp
Thomas
Hja mrbit EDGE, HSPA pa ziher ne. Da ne re?em da ma Mobitel zdej ?e HSPA+, ki je ?e 3x hitrej?i.
K grem gledat zemljevide pokritosti ostalih distributerjev me kr ma da bi zajokal, kolk so za Mobitelom. Sej ne re?em za pogovore je ve? al manj isti kurac, kjer je tvoj operater, ?e pa rabi? prenos podatkov/internet pa definitivno ni vseen in edina pametna alternativa je ?al samo Mobitel.
T-2 nima EDGE ... imajo samo 3G (UMTS, HSxPA) ... in podatkovni prenos (ter MMS) lahko uporabljas samo tam, kjer imajo svoje omrezje... telefoniras in SMSas pa lahko s T-2 povsod (Mobitel Roaming)
lp
Thomas
Vceraj bil v Lescah na dogodku "Cupra dan" ... Nekaj utrinkov pa tukaj >> http://www.flickr.com/photos/jest-mobile/s...57624468912080/
Jures, ti imas takega Seata?
Vozil sem se z Jerebom v Cupri (stock), sam pa sem vozil Leona... Sicer premalo za kaksno konkretno izkusnjo... en "krog" po pisti v Lescah, nekaj slaloma in losov test ...
Videli pa smo tudi airshow s Petrom Podlunskom
in skok formacije padalcev iz helikopterja ...
lp
Thomas
lp
Thomas
lp
Thomas
Jaz sem jo v torek vozil pol ure... pa sem vprasal, ce je se kaksen termin frej, pa je rekla, da v sredo takoj zjutraj ob 9ih... Sem rekel, ce lahko 1 uro in je rezervirala dva termina ... tako,d a smo sli lahko malo dlje... do Izole in potem cez Korte nazaj v Portoroz... Tam je vsaj malo bolj frej cesta, pa fajn ovinki
... Bi ga pa z veseljem vozil malo dlje... Edino zadaj je sedenje bolj coupejevsko. Dokaj nizek strop, tako, da ko sem zadnjih 10 minut sedel zadaj, sem cez vsako grbino butal z glavo v strop...Se dobro, da je vsaj fino oblazinjen ravno nad glavo... verjetno z namenom
lp
Thomas
Napisano
Pa bo zbudil tudi Pitbulle?

lp
Thomas
Povezava za deljenje
Deli na druge strani