Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Včeraj pa prvič v skoraj 25 letni službeni karieri sem šel na šiht z mtb-jkom😁. Ker ne maram asfalta je bla pot makadam in tudi singlca skozi gozd. Občutek pa kar izjemen😆.

Zgleda enostavno ma izvedba pa ne. Potrebno se zbuditi 15 min prej. Se zrihtati in najprej zbuditi in zrihtati enega 3.5letnika, potem še drugega (punčko), ki komplicira v pi*************.

Tako, da mi je na vse zgodaj vso moralo in živce porabila... Pa zbuditi še 8 letnika... Sledila je predaja v vrtec, priti domov in končno zajahati e-mtb. Potem pa sami užitki😁 

V službo1.JPG

V službo2.JPG

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pred ženo sem en dan skrival ramo, da nebi imel še kako črnico🤫. Potem pa itak je vidla in je rekla: prav ti bodi😆

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Da se pa s Krasa pelješ na Urgenco v Celje...

No, če bi prišel v Šempeter, bi se pa lahko "naključno srečala"...

In kaj si ušpičil?

Ah, tamali si je v termah Podcetrtek na otroškem tobogančku fanj presekal glavo.... 

V CE so ga lepo poštimali...

pred 2 urama je TiEn napisal:

Model pade s kolesom ga prefukava se kotali mu ni nič, men spodrsne v hribih se obesim na roko si natrgam kito u rami 🤦‍♂️🤣

Pa to ni še nič. Pa en borovc mi je bil napoti in sem ga z to ramo zajungal🤪😬🥴😵💫. Pa letel po strmini in pristal z čelado v tresi... 

Nimaš kaj, če je sreča je ok. Če ne pa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Na primorski AC je jombo plakat od JJ-ja, kjer zdaj piše: JJ Brez sperme 😆

Vmes so par črk z belo pofarbali😁😁😅🤣😂

Zanimivo, da je jombo nosilec kar na visokem. So potrebovali kar visoka lojtra alpa avtodvigalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

RTV prispevek
Napisano

Jaz ti lahko pomagam. Pridem odklopit elektriko in stvar rešena. Sej ponavadi uni z hribov doma imajo el. agregate😁

Mislim, da rtvjvci dostopajo do baze podatkov distributerjev tako, da si kar sami pogledajo kdo ima štrom....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 28. 3. 2022 ob 21:53 je AmpeR napisal:

Ah sej tudi moj VAGinalni avtobusek pije ku žouna. Ta bot sem se odločil, da ta tank nafte probam vozit samo na "navor" do 2500, max 2800 obratov in konje raje pustim spat v štali.... Normalno, če zaprov zajaham te konje 🤠 spijejo okoli 8.8l/100km. 

Tokrat pa sporočim rezultat....😁 ma moram prej še 500 km naredit.

Natankal in ugotovil, da s tem režimom vožnje mi pije 7,9L/100km.  Se pravi cca. slab liter manj in s tem privarčeval cca. 10€/tank.

Zdej pa vprašanje: Al se splača za motor tako vozit? Ta tank nisem niti 1x pohodil gasa do konca oz. motor spravil nad 2800 obratov, da občutiš konje in preluftaš motor. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ah sej tudi moj VAGinalni avtobusek pije ku žouna. Ta bot sem se odločil, da ta tank nafte probam vozit samo na "navor" do 2500, max 2800 obratov in konje raje pustim spat v štali.... Normalno, če zaprov zajaham te konje 🤠 spijejo okoli 8.8l/100km. 

Tokrat pa sporočim rezultat....😁 ma moram prej še 500 km naredit.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.