Včeraj pa prvič v skoraj 25 letni službeni karieri sem šel na šiht z ⚡mtb-jkom. Ker ne maram asfalta je bla pot makadam in tudi singlca skozi gozd. Občutek pa kar izjemen.
Zgleda enostavno ma izvedba pa ne. Potrebno se zbuditi 15 min prej. Se zrihtati in najprej zbuditi in zrihtati enega 3.5letnika, potem še drugega (punčko), ki komplicira v pi*************.
Tako, da mi je na vse zgodaj vso moralo in živce porabila... Pa zbuditi še 8 letnika... Sledila je predaja v vrtec, priti domov in končno zajahati e-mtb. Potem pa sami užitki😁
Mislim, da so naredili veliko napako, da so te otroke pripeljali prav nasproti Počka. Tam je nonstop slišati streljanja, vojaška letala, bombandiranja.... Ni prava lokacija.
Ah sej tudi moj VAGinalni avtobusek pije ku žouna. Ta bot sem se odločil, da ta tank nafte probam vozit samo na "navor" do 2500, max 2800 obratov in konje raje pustim spat v štali.... Normalno, če zaprov zajaham te konje 🤠 spijejo okoli 8.8l/100km.
Tokrat pa sporočim rezultat....😁 ma moram prej še 500 km naredit.
Natankal in ugotovil, da s tem režimom vožnje mi pije 7,9L/100km. Se pravi cca. slab liter manj in s tem privarčeval cca. 10€/tank.
Zdej pa vprašanje: Al se splača za motor tako vozit? Ta tank nisem niti 1x pohodil gasa do konca oz. motor spravil nad 2800 obratov, da občutiš konje in preluftaš motor.
Ah sej tudi moj VAGinalni avtobusek pije ku žouna. Ta bot sem se odločil, da ta tank nafte probam vozit samo na "navor" do 2500, max 2800 obratov in konje raje pustim spat v štali.... Normalno, če zaprov zajaham te konje 🤠 spijejo okoli 8.8l/100km.
Tokrat pa sporočim rezultat....😁 ma moram prej še 500 km naredit.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Včeraj pa prvič v skoraj 25 letni službeni karieri sem šel na šiht z ⚡mtb-jkom
. Ker ne maram asfalta je bla pot makadam in tudi singlca skozi gozd. Občutek pa kar izjemen
.
Zgleda enostavno ma izvedba pa ne. Potrebno se zbuditi 15 min prej. Se zrihtati in najprej zbuditi in zrihtati enega 3.5letnika, potem še drugega (punčko), ki komplicira v pi*************.
Tako, da mi je na vse zgodaj vso moralo in živce porabila... Pa zbuditi še 8 letnika... Sledila je predaja v vrtec, priti domov in končno zajahati e-mtb. Potem pa sami užitki😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani