Jaz sem pri telekomu zakupil paket Balkan 5GB za 10€ za teden dni za Beograd. To sem imel za prenos podatkov, pol so pa še paketi za sms-e in klice.
RazširiSam nisem nikoli uporabljal te vrste "iznajdljivosti" oz. lukenj v zakonu.
![]()
Vrtec ima določeno ceno na otroka. Fiksno. Potem so pa socialne olajšave, ki jih glede na premoženjski status krije občina, v občino pa denar pride od občanov (menda že čez pol dohodnine gre občinam, potem glavarina in državnega proračuna, NUSZ, davek od premoženja, ..). Torej gre za to, da se eni občani znajdejo na račun drugih občanov - slednji zaradi prvih plačujejo še več. 😥
Hvala enako, pa nisem imel še leasinga, če že sem vzel kredit. Tko da, k je bil mali v vrtcu, je bil avto moj in mi je šel v premoženje.
Razširi
Čestitke. 👏 Kaj to pomeni, da si opravil izpit? Kaj zdaj, si lahko trener, lahko tekmuješ....
RazširiNaš Clio, ki bo kmalu dopolnil 12 let, je pri prevoženih 17.274 km naredil tehničnega. Mehanik je po pregledu izjavil: "avto je kot nov".
![]()
Se mu že vidi, da je kot nov. 👍Pri teh kilometrih že en more biti drugače 😀
RazširiRaje vozim star avto, kot novega na fafing, lizing, pušing 🤣
A ni boljš lizing, al pa k mazda ne vem če še ima, brezobrestno financiranje 🙂
Razširi
Saj to je OK...sam eni grejo čez meje "svoje denarnice",sam da kupi "BMW",in tud če v bistvu ne segne tisti fafing,pušing al "poriving"...in nima ne za servise,ne za pnevmatike,...samo osnovno zavarovanje...in nima,da bi otroku kupil nove copate za v vrtec al pa šolo🥺...
Pa tega ni malo🙄
Ja ogromno je takih, morš vedeti, kje so tvoje zmožnosti. A ni neko zlato pravilo, da moraš kupit avto do vrednosti tvoje letne plače 😊
Popravljeno od MazdaBoy
Najboljš res, da ga zdej kar pustijo tle, da se razpade čist 😁
RazširiNe,ne...sem že pisal,da mi je dokaj vseeno za porabo,ker sem bolj "živ voznik"...samo toliko,da vidim,kaj je možno...pa še to k je bilo iz ljubljane grede še znosno na AC,izven naselja pa tudi...nazajgrede pa "vse mrtvo"...torej sem lahko vozil "po svoje"....čim manj zaviranj,cim manj gasa,in vseeno dokaj hitra vožnja...čez naselja malenkost nad omejitvijo,izven naselja malenkost pod omejitvijo...ovinki mogoče malce prehitro peljani,da čim več kinetike sabo odneseš itd...pač vse z ciljem čim manjse porabe.
Da bi pa nonstop talo peljal...mi je prevelik uzitek vožnja z avtom,da bi se kaj takega lahko zgodilo😂
Kako to, da si se navdušil za cx-5 oz. SUV, da nisi kak drug avto vzel, kak "dirkašk" športnik? 👍
Še ena pustna, predno ga danes pokopljemo 😆
Hitro se lahko iz heca spremeni v tragedijo ja.
RazširiTa ideja mi je všeč, sem jih ravnokar poklical, pride soliden s SOL opremo okoli 22.000. Samo mini problem - čakalna doba pol leta. 😔 Ko se človek navduši pri 80-tih, je to lahko problem. 😃
Ni nobene take na zalogi kjerkoli? Da ne bi tolk čakal? 🙁
Popravljeno od MazdaBoy
RazširiIščem avto za par star okrog 80 let. Sedaj vozita skoraj 20 let staro Opel Merivo. V glavnem kratke vožnje, sem pa tja pa še kakšna relacija do 50 km.
Sam navijam za tole, kar vozim včasih v službi, dovolj visok, ne prevelik, dobra lega na cesti, ugodna poraba. Kakšna ideja za alternativo približno tega cenovnega razreda?
Suzuki Vitara 1.4 BOOSTERJET HYBRID ELEGANCE ALLGRIP ZALOGA, letnik:2023,24830 EUR :: Avtonet ::
WWW.AVTO.NET
Suzuki Vitara 1.4 BOOSTERJET HYBRID ELEGANCE ALLGRIP ZALOGA, letnik:2023,24830 EUR :: www.Avto.net ::
Super, da pr teh letih še vozijo 👍
Napisano
Čakajta, kdo od vaju je pozabil na eno 0 oziroma kdo jo je dodal 😆
Povezava za deljenje
Deli na druge strani