Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
  dne 26. 2. 2023 ob 6:55 je Janez007 napisal:

Sam nisem nikoli uporabljal te vrste "iznajdljivosti" oz. lukenj v zakonu:)

Vrtec ima določeno ceno na otroka. Fiksno. Potem so pa socialne olajšave, ki jih glede na premoženjski status krije občina, v občino pa denar pride od občanov (menda že čez pol dohodnine gre občinam, potem glavarina in državnega proračuna, NUSZ, davek od premoženja, ..). Torej gre za to, da se eni občani znajdejo na račun drugih občanov - slednji zaradi prvih plačujejo še več. 😥

Razširi  

Hvala enako, pa nisem imel še leasinga, če že sem vzel kredit. Tko da, k je bil mali v vrtcu, je bil avto moj in mi je šel v premoženje.

dne 25. 2. 2023 ob 15:56 je Bini napisal:

Evo ga, včeraj sem pa opravil izpit iz "curling-a"..... :bravo:

IMG_20230224_234251.jpg

IMG_20230224_221852.jpg

IMG_20230224_203059.jpg

IMG_20230224_202953.jpg

Razširi  

Čestitke. 👏 Kaj to pomeni, da si opravil izpit? Kaj zdaj, si lahko trener, lahko tekmuješ....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano (urejeno)
  dne 24. 2. 2023 ob 16:26 je Janez007 napisal:

Naš Clio, ki bo kmalu dopolnil 12 let, je pri prevoženih 17.274 km naredil tehničnega. Mehanik je po pregledu izjavil"avto je kot nov". :)

image.png

image.png

Razširi  

Se mu že vidi, da je kot nov. 👍Pri teh kilometrih že en more biti drugače 😀

dne 24. 2. 2023 ob 21:23 je FuManchu napisal:

Raje vozim star avto, kot novega na fafing, lizing, pušing 🤣

Razširi  

A ni boljš lizing, al pa k mazda ne vem če še ima, brezobrestno financiranje 🙂 

dne 24. 2. 2023 ob 22:32 je skritikrt napisal:

Saj to je OK...sam eni grejo čez meje "svoje denarnice",sam da kupi "BMW",in tud če v bistvu ne segne tisti fafing,pušing al "poriving"...in nima ne za servise,ne za pnevmatike,...samo osnovno zavarovanje...in nima,da bi otroku kupil nove copate za v vrtec al pa šolo🥺...

Pa tega ni malo🙄

Razširi  

Ja ogromno je takih, morš vedeti, kje so tvoje zmožnosti. A ni neko zlato pravilo, da moraš kupit avto do vrednosti tvoje letne plače 😊

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
  dne 23. 2. 2023 ob 13:26 je skritikrt napisal:

Ne,ne...sem že pisal,da mi je dokaj vseeno za porabo,ker sem bolj "živ voznik"...samo toliko,da vidim,kaj je možno...pa še to k je bilo iz ljubljane grede še znosno na AC,izven naselja pa tudi...nazajgrede pa "vse mrtvo"...torej sem lahko vozil "po svoje"....čim manj zaviranj,cim manj gasa,in vseeno dokaj hitra vožnja...čez naselja malenkost nad omejitvijo,izven naselja malenkost pod omejitvijo...ovinki mogoče malce prehitro peljani,da čim več kinetike sabo odneseš itd...pač vse z ciljem čim manjse porabe.

Da bi pa nonstop talo peljal...mi je prevelik uzitek vožnja z avtom,da bi se kaj takega lahko zgodilo😂

Razširi  

Kako to, da si se navdušil za cx-5 oz. SUV, da nisi kak drug avto vzel, kak "dirkašk" športnik? 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
  dne 18. 2. 2023 ob 14:26 je Bini napisal:

Me ubije..... sramezljiv

Danes so krapči na jedilniku ne pizza. 😉 Na pustno soboto nas bo malo več kot ponavadi, cca 25 oseb... 🥂🍻🍖🥩🥯

IMG_20230218_103325.jpg

Razširi  

😮 kaj mate ohcet? 😛 😉 25 nice nice 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto za osemdesetletnike ...
Napisano (urejeno)
  dne 16. 2. 2023 ob 14:53 je Janez007 napisal:

Ta ideja mi je všeč, sem jih ravnokar poklical, pride soliden s SOL opremo okoli 22.000. Samo mini problem - čakalna doba pol leta😔 Ko se človek navduši pri 80-tih, je to lahko problem. 😃

Razširi  

Ni nobene take na zalogi kjerkoli? Da ne bi tolk čakal? 🙁

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto za osemdesetletnike ...
Napisano
  dne 16. 2. 2023 ob 11:38 je Janez007 napisal:

Iščem avto za par star okrog 80 let. Sedaj vozita skoraj 20 let staro Opel Merivo. V glavnem kratke vožnje, sem pa tja pa še kakšna relacija do 50 km.

Sam navijam za tole, kar vozim včasih v službi, dovolj visok, ne prevelik, dobra lega na cesti, ugodna poraba. Kakšna ideja za alternativo približno tega cenovnega razreda?

WWW.AVTO.NET

Suzuki Vitara 1.4 BOOSTERJET HYBRID ELEGANCE ALLGRIP ZALOGA, letnik:2023,24830 EUR :: www.Avto.net ::

https://avto-magazin.metropolitan.si/avtomobilski-testi/kratki-test-suzuki-vitara-14-boosterjet-at-allgrip-elegance-top-terenec-med-krizanci/

Razširi  

Super, da pr teh letih še vozijo 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.