Skoči na vsebino
Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

3 izvozi zaprti, je res da trzic samo delno, naklo pa kranj bojo pa kombiniral, in bo promet preusmerjen. Tovorni pa ja, skozi kranj, da bo se vecja stala.

Na kacinovem ni problem stacionarc, ker bi mogl uno zadevo nastavt na 80kmh pa se jim zihr ne da. Problem so kante za smeti ki jih postavjo. Razmisljam da bi se za 3 mesece kar v LJ preselil, ker to bo pa vsak dan >1uro v eno smer.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Na gorenjski avtocesti pri naklem se gradbisca niso dobr postavili, ze radar tm stoji ... k**** inkasantske. Da ne govorim da so se res taprav cajt lotil to delat k se sola zacne pa je k folk iz dopusta, da bo ja guzva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Se moram pohvalt da sem poletje zacel z osnovnim znanjem C#, danes se mi je programcek prvic povezal na zunanji end-point je in je tudi delov po vseh testih, se pravi, sem ga "zbrcov" iz vseh strani in zadeva se vedno deluje bp :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ideja za mojo pizzo meseca septembra? :) Ceprav me je Pizza v "tia's pizza " par dni nazaj tako navdu?ila, da nevem ?e bom sploh ?e kam drugam hodil ...

Kak?na je ta cremenski vrh?

Tias pizza je dobra ja. Mi gremo na sihtu vsak petek tja na juzno, ampak preko dneva je treba poklicati pa vnaprej narociti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ja ?alostno res... cena je sicer pomemban, ampak ?e bolj pomemben je pa ?as. Ob najbolj idealnem mo?nem razpletu rabim z avtobusom od doma do slu?be 40min s prestopanjem, ampak v povpre?je raje recimo 45min, z avtom pa 15min. Dnevno torej izgubim eno uro prekladanja po busu. Mese?no torej 22 ur ali na grobo re?eno en cel dan.

In to za kak?no razliko, mese?na vozovnica 37 EUR, stro?ek goriva pa je na mesec 50 EUR. Se pravi, ?e kdo mislil, da bi za 13 EUR razlike ?rtvoval 22 ur ?ivljenja - no tolk slabo pa se spet ne cenim.

Jest porabim z javnim prevozom do sluzbe 2ure, v eno smer, z avtom, do 1 ure ce je res guzva. Mesecne karte (vlak + lpp) 200eur, bencin 160eur.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Nisem siguren, ampak naj ne bi smeli zaracunavati birokratskih stvari, se pravi da kazen bi mogla biti toliko koliko bi placov italijan in niti cent vec.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Teh 14 dni skupaj je kao zato, ker je toliko potrebno po zdravstvenih merilih da se delavec odpo?ije in relaksira itd...

To so bucke, ker imas pred kratkim izvedeno raziskavo, v US, da idealna dolzina dopusta je 8 dni, potem tvoje stanje stagnira naprej. Kar hocm povedat, vsak ocitno nekaj ugotovi po svoje da najbl odgovarja.

Se lravi, ce jest nocem uzet 14 dni hkrat, cseeno delodajalec najebe?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mene zelo cudi da drzava predpise koliko mors naenkrat koristit, ker bi mogl bit cist vseeno ce ponucas par dni na mesec, al pa vse naenkrat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Mam izklopljeno, samo doloceni vseeno posiljajo, takim sploh ne odgovarjam. Za trenutno sluzbo sploh nimam izpolnjejo opis dela, samo pise da delam. Ce je pa ponudba prilagojena mojemu profilu in da je osredotocena na to kar delam, pa jim prijazno odgovorim.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

A mislis da so toliko napredni da znajo preko linkedin toliko ljudem naenkrat poslati?
ce bi slo direktno na mail, bi razumel, da so enkrat nekje dobili moj naslov pa zj samo spamajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Okrog podnebnih spremeb je samo vprasanje koliko clovek to pospesuje.

Je treba vedeti da 700-800 let nazaj ni bilo onesnazevanja, ampak so v evropi vseeno imeli dva pridelka letno, kar je v teh casih samo znastvena fantastika. Se pravi da spremembe so in vedno bojo. Je pa kot pravim, treba vedeti dejanski vpliv clovestva na to in koliko se pospesuje zaradi nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Don Kihot se je boril z mlini na veter, Ameri?ani pa s p?enico...

https://www.24ur.com/novice/svet/ameriska-vojska-izgubljena-na-balkanu-napadli-polje-psenice.html

Zmagovalni mi je pa pa? zadnji stavek:

- "Ameri?ani se medtem izgovarjajo na vreme. "Na?e enote so zavile na polja zaradi neugodnih vremenskih razmer," so sporo?ili."

Da se vojska izgubi zaradi slabega vremena - tudi ?e so se res, bi to zamol?ali, da si pa? ne delajo sramote...

Zj si pa predstavljajte da tale pofl planira napad na Iran, so sigurno da vejo kje to sploh je :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.