3 izvozi zaprti, je res da trzic samo delno, naklo pa kranj bojo pa kombiniral, in bo promet preusmerjen. Tovorni pa ja, skozi kranj, da bo se vecja stala.
Na kacinovem ni problem stacionarc, ker bi mogl uno zadevo nastavt na 80kmh pa se jim zihr ne da. Problem so kante za smeti ki jih postavjo. Razmisljam da bi se za 3 mesece kar v LJ preselil, ker to bo pa vsak dan >1uro v eno smer.
Na gorenjski avtocesti pri naklem se gradbisca niso dobr postavili, ze radar tm stoji ... k**** inkasantske. Da ne govorim da so se res taprav cajt lotil to delat k se sola zacne pa je k folk iz dopusta, da bo ja guzva
Se moram pohvalt da sem poletje zacel z osnovnim znanjem C#, danes se mi je programcek prvic povezal na zunanji end-point je in je tudi delov po vseh testih, se pravi, sem ga "zbrcov" iz vseh strani in zadeva se vedno deluje bp
Ja ?alostno res... cena je sicer pomemban, ampak ?e bolj pomemben je pa ?as. Ob najbolj idealnem mo?nem razpletu rabim z avtobusom od doma do slu?be 40min s prestopanjem, ampak v povpre?je raje recimo 45min, z avtom pa 15min. Dnevno torej izgubim eno uro prekladanja po busu. Mese?no torej 22 ur ali na grobo re?eno en cel dan.
In to za kak?no razliko, mese?na vozovnica 37 EUR, stro?ek goriva pa je na mesec 50 EUR. Se pravi, ?e kdo mislil, da bi za 13 EUR razlike ?rtvoval 22 ur ?ivljenja - no tolk slabo pa se spet ne cenim.
Jest porabim z javnim prevozom do sluzbe 2ure, v eno smer, z avtom, do 1 ure ce je res guzva. Mesecne karte (vlak + lpp) 200eur, bencin 160eur.
Nisem siguren, ampak naj ne bi smeli zaracunavati birokratskih stvari, se pravi da kazen bi mogla biti toliko koliko bi placov italijan in niti cent vec.
Teh 14 dni skupaj je kao zato, ker je toliko potrebno po zdravstvenih merilih da se delavec odpo?ije in relaksira itd...
To so bucke, ker imas pred kratkim izvedeno raziskavo, v US, da idealna dolzina dopusta je 8 dni, potem tvoje stanje stagnira naprej. Kar hocm povedat, vsak ocitno nekaj ugotovi po svoje da najbl odgovarja.
Se lravi, ce jest nocem uzet 14 dni hkrat, cseeno delodajalec najebe?
Mam izklopljeno, samo doloceni vseeno posiljajo, takim sploh ne odgovarjam. Za trenutno sluzbo sploh nimam izpolnjejo opis dela, samo pise da delam. Ce je pa ponudba prilagojena mojemu profilu in da je osredotocena na to kar delam, pa jim prijazno odgovorim.
A mislis da so toliko napredni da znajo preko linkedin toliko ljudem naenkrat poslati? ce bi slo direktno na mail, bi razumel, da so enkrat nekje dobili moj naslov pa zj samo spamajo
Okrog podnebnih spremeb je samo vprasanje koliko clovek to pospesuje.
Je treba vedeti da 700-800 let nazaj ni bilo onesnazevanja, ampak so v evropi vseeno imeli dva pridelka letno, kar je v teh casih samo znastvena fantastika. Se pravi da spremembe so in vedno bojo. Je pa kot pravim, treba vedeti dejanski vpliv clovestva na to in koliko se pospesuje zaradi nas.
Ja, v Italiji imajo smesno kratke pasove in je treba ze vnaprej planirat vkljucevanje, ampak drugje po evropi kjer sm se vozil imajo pa normalno dolge pasove.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Aja, tam sploh nisem opazil.
Definitivno, niso to mogli zacet junija, al pa kej. Na Darsovi strani pise 70 dni da bo trajalo, tako da pred koncem novembra jest ni pricakujem nic
Povezava za deljenje
Deli na druge strani