Razširi
Recimo 19-letni fant iz Pirnič in 20-letna Katja sta razumela slovensko in temu primerno sledila "priporočilom" in se cepila. Strdki pa so opravili svoje in jima ni več potrebno skrbeti ali se bosta še okužila s korono.
Res je, da s korono tudi umirajo in tudi nekateri prav zaradi korono, ampak mladi ne. Do 24 leta je pri nas sicer zabeležen en primer, ampak recimo leta 2019 je pri nas umrlo 54 mladih zaradi raznoraznih zadev. Recimo leta 2019 je 75% vseh umrlih v Sloveniji bilo starejših od 70 let. Za/s korono je v zadnjem letu in pol umrlo 90% starejših od 70 let.
Take informacije ti recimo na TV ne povedo pa če še tako dobro znaš slovensko.
Vse je res ali vsaj približno. Hočeš pa tudi povedat, da starejših ni škoda če umrejo kakih 10 let prej kot bi sicer pa še zdr.blagajni ne bodo delali škodo pa penzije bodo ostale pa pri zdravniku in bolnicah ne bodo delali gužve aja pa v trgovinah..... 😓
A veš, da bo super, ko bodo mladi gledali tako na naju čez 15-20 let🥴
Vsakega je škoda tudi anticepilca.... 😁
Popravljeno od BiniRazširi
Škoda, da jih veliko preslabo razume angleško, da bi znali temu slediti 40 minut in pol raje verjamejo raznim Krekom na TV-ju. Je pač lažje in bolj priročno.
Seveda farmacevtske kompanije so utelešenje vsega dobrega in jih res zanima samo dobrobit prebivalcem in nikoli ampak res nikoli ne bi iz tega delale megalomanske dobičke.
Pri skoraj 30 miljardah dobička Pfeizerja samo s prodajo cepiva za Covid je enostavno izsiljevat cele vlade, države in s pogodbami enostavno prisilit vlade v to, da maltretirajo folk s cepljenjem za vsako ceno. Poleg tega pa še uničit konkurenco.
- najprej padla AstraZeneca ker so bili prepoceni
- potem Johnsona&Johnson, ker je treba vektorska cepiva za vsako ceno prikazat kot nevarna
- na prepihu je Moderna, ki enostavno ne more finančno se ubranit prevelikega Pfeizerja.
- s pritiskom na EMA so preprečili še registracijo Sputnika in Sinovaca, ki je edino cepivo narejeno na preizkušeni klasični metodi in bi bilo za nerizične skupine najbolj primerno.
In tako iz tistih štirih "varnih" cepiv počasi in zanesljivo prihajamo v monopol enega mastodonta, ki bo oblačil in vedril kako se bo korona "razvijala" v prihodnje. Pri tem bo služil nenormalno in več kot bo imel denarja večji bo njegov vpliv. Fake News? Time will tell.
Škoda, da jih veliko preslabo razume angleško, da bi znali temu slediti ......
Škoda,da jih veliko preslabo razume slovensko,da bi znalo slediti priporočilom NIJZ in bi se cepili!
Bogi Romuni in Bulgari umirajo na veliko,ker imajo komaj 20% cepljenih....😭
Aja to ni prava informacija,ker je bila objavljena po tv.🤔
Razširiej tud ne spremlajm kej velik kar po FB pisejo, ker me ne zanima, to kar po televiziji govorijo je tud en kup bluzenja, ostrahovanja pa izkazovanje ega in nadvlade ...
ukrepi so totalno nelogicni in neutemeljeni ...
nej en junak pokaze ze dokaz o lociranem in izoliranem virusu, kokr sm jest uspeu raziskat ga ni, ga nima ne WHO, ne EMA, ne laboratoriji po svetu, pa ce se prov spomnem so tud pri nas povedal da ga nimajo, pa mi odgovori zakaj bi se cepu proti neki bolezni, ki je sploh ni dokazane da obstaja ... pa nehi ze 1x to agonijo furat iz precepljeno evropo sam mi ne ... si slabs k stara baba k hoce neki grozit z totalno nelogicnimi izjavami ... takim jest pravm manipulatorji
Dokaze imaš pred vrati, samo videt jih je treba..... 😉
Razširi
točno to, nič novega, ko da prejšna leta pa ni bilo nikoli bolnih ljudi, še večji šok zate je pa najvrjetneje info "da jih je blo po par let nazaj" po par tisoč na intezivnih negah ...
.... dejte že glavo vn potegnt iz peska, pa pogletej kva se realno dogaja .... slabši ste ko furmanski konj
itak da je use sam zarad dnarja .... dons pač sistem tko deluje, dela se samo tisto kar se splača za profit, pa da je čim več profita za določene, za dobrobit ljudi in ostalih stvari jim pošteno dol visi, da že za sabo po tleh vlečejo ... pa naj mi kdo dokaže, da se motim ...
Pravi se oglaša ja,cela Evropa bo precepljena mi pa ne,ker smo 'fb geniji' ....😳
RazširiTu se lahko začne prepucavanje tako kot na kovid varjanti...
Za normalno življenje za povprečno delavsko plačo ni mogoče zgraditi tako oh in sploh hišo.
Poglej, kaj je v teh elektrarnah. Jaz imam TČ, pa ni računica to montirat gor. Papir prenese vse. Izračuni tudi.
Zakaj čist zrak?
Zakaj čist zrak?
Verjetno ne menjaš Tč za TČ ampak peč na olje, drva, plin, pelete itd. in če je še veliko takih je čistejši zrak vsaj v tvojem okolju..... 😊
Drugače pa vem na kaj misliš... 😉
Se pravi, da ni nič novega...... 🤔
Razen to, da je okoli nas vse polno bolnih, takih in drugačnih in da vsaj vemo kdo je kriv za tako stanje... 🥴
RazširiVedno več imam primerov sončnih elektrarn na hišah. In skoraj vsaka ima toplotno črpalko za ogrevanje. Ta današnja pa celo Tesla hranilnik el.energije. Vložek 30+k€. Vse skupaj en kp elektronike...
Stem sistemom je hiša skoraj neodvisna od omrežja.
No, kdaj se ti povrne investicija pa???
20 let, odvisno kakšno hišo imaš pa še sosedi dihajo bolj čisti zrak....
RazširiDobr si(sta)jedel(la)...jaz sem nazadnje v "vaših"koncih jedel burger pri bohorju v rog.slatini in je bil tudi bomba👍😉, zgleda ste v tistih koncih dobri v tem....mislim da ostali kraji kar zaostajajo (tako kakovostno, kot cenovno...).
RazširiImel sem rojstni dan...
Zjutraj se moja zbudi in mi ne vošči...ok...
Starša sta tudi kot kaže pozabila... Jbg...
Na sihtu me šef niti pogledal ni... Ok...
Sodelavci so me dali skoraj na ignore... "Ko jih j**e" si mislim.
Pride res luštna sodelavka do mene in mi vošči... Bog obstaja .. Me povabi k sebi domov.... Ok... V nasprotju z mojimi prepričanji,ampak ko je človek slabe volje...
Se nasmiha... Lepo gleda. Noro lepo oblečena... Mi reče da naj ji oprostim za minuto,saj gre v kopalnico...
Uf,pulz divja...
Čez minuto se sliši "happy birth day" iz kopalnice... Sekundo za tem pridejo starši,punca in sodelavci s torto v roki....
Jaz pa pomanjkljivo oblečen na sedežni s kondomom na .....
Grozljivka....😳
Napisano
Dve padle "Pod urco" ko šus.... 😀
Povezava za deljenje
Deli na druge strani