Ne,ne...sem že pisal,da mi je dokaj vseeno za porabo,ker sem bolj "živ voznik"...samo toliko,da vidim,kaj je možno...pa še to k je bilo iz ljubljane grede še znosno na AC,izven naselja pa tudi...nazajgrede pa "vse mrtvo"...torej sem lahko vozil "po svoje"....čim manj zaviranj,cim manj gasa,in vseeno dokaj hitra vožnja...čez naselja malenkost nad omejitvijo,izven naselja malenkost pod omejitvijo...ovinki mogoče malce prehitro peljani,da čim več kinetike sabo odneseš itd...pač vse z ciljem čim manjse porabe.
Da bi pa nonstop talo peljal...mi je prevelik uzitek vožnja z avtom,da bi se kaj takega lahko zgodilo😂
Kako to, da si se navdušil za cx-5 oz. SUV, da nisi kak drug avto vzel, kak "dirkašk" športnik? 👍
Ta ideja mi je všeč, sem jih ravnokar poklical, pride soliden s SOL opremo okoli 22.000. Samo mini problem - čakalna doba pol leta. 😔 Ko se človek navduši pri 80-tih, je to lahko problem. 😃
Ni nobene take na zalogi kjerkoli? Da ne bi tolk čakal? 🙁
Iščem avto za par star okrog 80 let. Sedaj vozita skoraj 20 let staro Opel Merivo. V glavnem kratke vožnje, sem pa tja pa še kakšna relacija do 50 km.
Sam navijam za tole, kar vozim včasih v službi, dovolj visok, ne prevelik, dobra lega na cesti, ugodna poraba. Kakšna ideja za alternativo približno tega cenovnega razreda?
Ce bi bil iPhone, potem to vse gre skoraj samodejno… le par zadev je treba poklikat, ko prizges novega in imas starega zraven… pocakas nekaj casa (odvisno, koliko je za kopirat) in zadeva je urejena…
Točno to sem mislu. Pri svojem sem mogu samo glede mobilne banke še enkrat aktivirati, to je bilo pa to, se mi zdi 🙂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na pooblaščenca?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani