Ja,sj to me skrbi, da je res kej s semeringom... glede na lokacijo kapljic sem najprej pomislil na menjalnik...
To je dela malo morje, a?
A obstaja nevarnost, da bi mi to kaplanje olja zjeb.l sklopko? Zaenkrat ?e ne drsi...
Menjava semeringa ponavadi ne sodi med zahtevnejsa popravila in tudi material bo ugodna cena. Preveri v cem je sploh tezava. Verjetno bo prej nastala med voznjo tezava s trdim prestavljanjem kot pa drsenje sklopke, po mojih izkusnjah.
FC Barcelona so v?eraj razturili, no pravzaprav so razturili njih (po doma?e po slovensko bi se reklo, da so jim izpra?ili riti). Da vidimo dans moje RM ?e bodo kej bolj?i.
NEZMOTLJIVI Nemci so mi izra?unali pla?o za pretekli mesec in me pomotoma namestili v najvi?ji dav?ni razred (Steuer Klass 6, namesto 1), tako da sem dobil takoj 200? manj od kolegov na primerljivem delovnem mestu. In zdaj naj se grem z njimi dopisovanje ter pregovarjanje.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Realu se slabo pi?e proti Bayernu, ker se mi zdijo precej izven forme.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani