Dallas je šel iz "WIN NOW CHAMPIONSHIP(po besedah lastnik in GM-ja)" po Luka trejdu, do tega, da bodo zgleda morali predajat tekme, ker imajo tolk poškodovanih, da po pravilih ne bodo smeli tekem igrat 🤣
Imam samsung s20 plus. Odličen telefon v 5 letih ni bilo enega samega problema. No sedaj je začela baterija bolj popuščat pa razmišljam o menjavi le te. A obstajajo kaki kiti ali pa kaj?
To so vhodna vrata v moje stanovanje. Dal sem spomladi povpraševanja na inotherm, da bi pač dal osnovn model vhodnih vrat, kot stavijo v bajte. Aluminij, kukalo, obična kljuka,...predračun je bil 2000€, pirnar tudi tam okoli. Trenutno renoviram drugo in bi začasno rad saniral vrata.
Al pa grem kockat/gemblat za tiste 2000€ 😂🤣
V torek mi pridejo zmerit. Dobava slaba 2 mesca. Cena 2400. Aluminij, 5 točkovna, barvo dorečemo(da bo podobna oknom) črna mat kljuka, z črnim elektro kukalom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@g.Wankel predvsem pa @Z M A J a sta gledala qualy ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani