V zdravstvenih ustanovah bi bilo potrebno organizirat ustrezen program zdravljenja. Verski fanatizem in ekstremizem JE bolezen. Tako kot npr alkoholizem ali odvisnost od drog. Meni se ti ljudje smilijo.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Saj veste, spletno nakupovanje in zvezdice pri posameznih proizvodih kot ocene izdelka kupcev in njihovi komentarji.
Pri slovenski spletni štacuni za orodja sem naročil izdelek. Vedel sem, da je stvar poceni kitajska roba, ampak cena je bila privlačna. Izdelek je čist OK, deluje nad pričakovanji. Priložen polnilec za Li-ion 18650 baterijo ne paše v šuko vtičnice - to me ne moti, ker imam za tovrstne baterije doma boljši polnilec.
Potem pa mail od štacune, da naj ocenim izdelek. Moja ocena je bila 3 zvezdice + komentar, da polnilec ne paše v šuko. In glej ga šment, na njihovi strani objavljena moja ocena je imela naenkrat 5 zvezdic in zbrisan komentar o nekompatibilnosti polnilca.
Imamo v Novi Gorici denarja, da ga kar z lopato mečemo v burjo. 74.000 € za en skret sredi Nove Gorice! A po drugi strani pa v mestni občini Nova Gorica vsi stanovanjski objekti še niso priklopljeni na vodovod... Asfalt je pa tudi... Konec koncev, se vidi, da je Nova Gorica zelo komunističen kraj in se zgleduje po Moskvi: Rdeči trg ima šestpasovnico (da imajo kje organizirat parade), ko pa zapelješ iz Moskve ven, so pa luknjaste ceste in blatni kolovozi - kot pri nas. Ampak imamo pa skret za 74.000€...
Tudi v Rusiji imajo točno to, kar si zaslužijo.
Kaj bi pričakoval drugega, če se že na fuzbal tekmah osnovnošolcev starši stepejo med seboj. Pač fuzbal.
Strašno vesel sem, da je v Moravče končno prišla tudi košarka, in da je naš mulc navdušen nad njo. Prej je bila katastrofa ker v Moravčah ni bilo drugega kot fuzbal in verouk.
V petek sem bil z bicikom na Veliki. Kakšno sr.. so naredili z vlečenjem visokonapetostnega kabla. En sam drek. Ampak uporabniška izkušnja turista bo pa nepozabna. V osrčju neokrnjene narave jacuzzy v vsaki koči.
In potem bodo spet lahko preganjali kolesarje ker z vožnjo delajo nepopravljivo škodo naravi.
Sem pa zaprl sosedovega mačka, ki se vedno smuka okoli naših vhodnih vrat za pol ure v kopalnico. Izgleda, da bo priklop v redu, saj se je veselo namestil pod radiator in predel. Zato sem ga komaj zvlekel ven.
Brezsrčnež!
Bilo bi te treba prijavit društvu za mučenje živali.
Na tem forumu obstajajo osebki z izjemno malo pojma, ki pa nabijajo na počez o alternativnih oblikah proizvodnje elektrike in o njeni uporabi v avtih.
Iz članka na MMC
Rafael Mihalič: "je pri nas nizkonapetostno omrežje za približno petkrat prešibko. "Izmed 30 odjemalcev trije dajo na streho sončno elektrarno, preostalih 27 pa ne dobi soglasja, ker omrežje preprosto ne zdrži tega."
Rafael Mihalič: "Z vso svojo verodostojnostjo trdim, da se bomo vrnili v srednji vek, če se bo Evropa razogljičila do leta 2050, oziroma bo tu tretji svet."
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V zdravstvenih ustanovah bi bilo potrebno organizirat ustrezen program zdravljenja. Verski fanatizem in ekstremizem JE bolezen. Tako kot npr alkoholizem ali odvisnost od drog. Meni se ti ljudje smilijo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani