A ni ta izjava o tem, kako bodo cepljeni cez dve leti umrli, ravno od nekega full izobrazanega cloveka, ki je bil zaposlen pri enem od proizvajalcev cepiv? Aja… ta je verjetno izjema in je diplome in sole kupil nekje v Bosni 🤪 … tako kot vsi ostali, ki trdijo nekaj v kar tisti drugi, ki imajo “visoko izobrazbo” ne verjamejo …
Palestinci bodo zelo veseli ko bodo Izraelci v večini šli u maloro čez dve leti,pa jaz tudi....😁
Jaz imam Focus treking kolo in mi že kakih 8-10 let služi kot je treba! Samo plašče in ketno sem menjal do sedaj in sem full zadovoljen. 😊 To kolo ti bodo sigurno še kaj spustili, tako da nimaš kaj veliko razmišljat-top kolo za ta denar!
Smisel življenja . . .
Včeraj zvečer sva z ženo sedela na kavču in se pogovarjala o življenju.
Pogovor je nanesel tudi na pomen človeškega življenja.
Jaz sem ji rekel: "Draga, če se meni kdaj zgodi, da bi bil odvisen zgolj od aparatov in tekočin, prosim odklopi vse stvari, ki bi me držale pri življenju in ga samo končaj."
Takoj, ko sem to izrekel, je vstala, izklopila TV, mi vzela pivo in daljinca.
Si moršˇ misl't?
Ja pazi kaj govoriš v prisotnosti žensk, one drugače slišijo! 😀😆😂
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kar sam s psom?😁
Povezava za deljenje
Deli na druge strani