V petek se spet isce prevoz do obale. Slovenske ali Istre...za zeno. Ker se vracam v nedeljo je brez veze da pride s svojim avtom. Bus pa vlak za Rovinj/Pulo gre pa zgodaj zjutraj
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marquez je dirkal z rezervo do Bradla, je hotu re?t da ni imel sile za prehitet, za to je toliko ?asa vozil zadaj.
V Sascheringu je zmagal ker ni bilo obeh akterjev, verjemi da ne bi bilo tako ?e ne. V Assnu, kjer je dominiral Pedrosa, pa letos ni uspel iztisniti ve? kot 4. mesto, zato pravim da je tudi Yamaha naredila korak naprej.
Tole je pa zanimiva informacija, da je tako rekel Marquez, kar sem bral je rekel da mu je bolj v?e? leto?nji model. So uporabili dolo?ene komponente iz prototipa?
Noone knows
Bomo videli po ameriki. Indy bi moral biti tudi hondin. Ampak prav v laguni je vale do sedaj dominiral z yamaho...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Yamaha ne zaostaja vedno bolj.. pa? dirkali??e je ustrezalo Hondi. Prej obratno, po testiranih v Barceloni je naredila velik korak naprej, je ?e sam Lorenzo priznal da ni pri?akoval zadnjih dveh njegovih zmag, na stezah ki so v prej?njih sezonah ustrezale Hondam.
Samo rossi drugo so bile honde, tudi v intervjujih je marquez dejal da je dirkal z rezervo. Yamaha pa odkrito priznala, da ne vedo kako honda koraka stran ze od saschenringa.
Naj se dodam da se je Marc zagovoril na testu v Aragonu pred mesecem dni, kjer ze testirajo 2014 model, da je hitrejsi (in to so uporabili tudi sedaj)
Tle se lepo vidi, kako sta naredila precej zastoja pred kro?nim kri?i??em, odpirala vrata vozil in ven jemala stvari (hla?e, puloverje,...). Lahko sta vesela, da nista naletela name - lopata za Bossa je lahko tudi za koga drugega. Samo vrata naj mi odpre, pa bo zobe v ?epu domov prinesel...
my point exactly
?e 14 dni z mulci potem pa spalka, ?otor, motor in po prilogi . Crazy Litvanec pride dol....interesenti se lahko javite. Plan je 5.8 (odvisno od njegove gu?ve ?ez Poljske vasi...)
Nisem se imel tako norega psa. Nor na vodo in nor na otroke, ne smes ga pustiti na plazi ce gres v vodo z otroci. Dobi zivcnega, ker jih hoce resevati in vlecti iz vode.
Resitev.....
Pa ne gre za ljubosumje. Samo ko so otroc v vodi al sami al pa z mano.
Drugac je car, prpele se s prikolco, gre plavat, mal v sencko...
Sem kmet an s hribu dama, pa ne zastopm prou preu? usega tega. Zato mam eno resno vpra?anje:
?E sem prav prebral, so lani za vinjete dobili 138,5 milijona evrov. Se pravi 138.500.000,00 evrov. Po podatkih ministrstva za infrastrukturo in prostor pa imamo v Sloveniji:
- 746 km avtocest
- 16 km hitrih cest
- 819 km glavnih cest
- 5117 km regionalnih cest
- 13598 km lokalnih cest
- 18626 km javnih poti
?e prav vem, gre denar od vinjet samo za avtoceste in hitre ceste. Torej za vsega skupaj 762 km. Torej je na razpolago okoli 18.500? na kilometer. Vsako leto.
In s tem denarjem ne pridejo skozi?
Ko je sneg, komaj vzdr?ujejo prevoznost. Kak?no pa je splo?no stanje cest, pa... Ma, saj veste bolje od mene. Sem bolj po hribih, vi ste pa ve? po avtocestah.
Mi kdo zna razlo?iti, kako je mo?no, da z 18.500 ? na kilometer ne pridejo skozi in imajo ideje o podra?itvi vinjete?
Pa resno, ne kak?nih neumnosti trosit. Lepo prosim. Rad bi razumel. To je vse.
To gre za place, avtomobile, nagrade, razsipne razpise. En razpis je lahko vreden 2x vec. Saj ti lepo pise da gre za resevanje darsa in ne cest
Problem je tudi v volilnem sistemu in sestavi tega nasega hleva. Tudi ce pride kak motiviran, da naredi cistko sam ne more nic. Ga lobby takoj lahko spodkopa.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
tole bodo pa 3je highlight-i
Furka - ?vica
Iseran in Bonnet Francija
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/61/Col_de_l
Stelvio / Bernina - Italija
Avstrija GrossGlockner, Nockhalm, Maltatal je pa ?e dolg?as
Povezava za deljenje
Deli na druge strani