Draga je verjetno v smislu hotelskega turizma ipd. ?e pa primerjam to po kak?ni ceni nahranim dru?ino v enem tednu tam in tukaj pa debata odpade k vse kar pojemo v tem ?asu dobim v HR ceneje. Gorivo je cenje. Cestnina, pa? stara cesta je ?e vozna,ne.
Ja ja hotel je oderustvo povsod. Za familjo je camp zakon da se pa junija in septembra dobiti zelo poceni apartmaje
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ta viknd smo bli na izletu po italiji.. lahko re?em.. da sm spremenu mnenje o na?ih cestah.. na?e ceste so top.. res hude.. ?e ne vemo kaj mamo.. ker v tej italiji.. fak.. to smo misl da nam bo Alfico celo razstavl.. sred avtoceste take lukne da ?e gre? notr ostane? zih brez gume.. da ne govorim o pode?elju.. pol pa pre?ka? mejo (San Marino) in kr naenkat kul ceste:)
Pa kje si se ti vozu??
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Glede drage hrvaske pa kakor kje, mi v Rovinju se imamo veliko ceneje kot doma (hrana, parking, kava, restavracije itd itd.....dalec ceneje) downtown parking v sezoni 5 kun na uro vsaka nadaljna 2 kuni, bela kava evro pa pol, mesa pri mesarju za 10 oseb 22 eur...benz.
Kavc sem kupil dol za 290? pri nas isti 440?...
Da o storitvah ne govorim ( obrtniki, prevozi, servis avta...)
Pa imajo ze dolgo 25% DDV!!
Ali ima kdo v blizuni Medvod vecjega kot jaz? Internet namrec...3Gb filmcek z motorja sem zlimal ampak z mojimi kamenodobnomi interneti se pojavlajo take remaining cifre da dol pades....
Bom pustil cez noc ampak dvomim na uspeh....
Na prvi pogled zgleda res navaden makadam, ampak so bili kar konkretni kamni in up&down, kopalo in odna?alo balanco je pa konkretno...bo verjetno v tavelikem film?ku vidno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani