Pa še kWh v bateriji ima tak EV več kot ima povprečen osebni avtomobil velik rezervoar za gorivo, torej bi ob predpostavki, da so vsi šli na pot s polnim "tankom", tisti v EV pozneje začeli zmrzovati. In ja, vozniki EV gremo/gredo na daljše poti vedno s polno baterijo.
Sem ti že napisal, da ti pa s fizko nisi ravno na ti.
The only aproved cure for too much fun is three much fun!
V glavnem, zdaj se bom naokoli vozil kot v tistih starih časih, ko sem imel Škodo iz leta 1983: pred vožnjo preverit nivo olja, kantico olja vedno s seboj, če se obeta kakšna daljša vožnja en dan prej preživeti v garaži, da se "avto" pripravi za pot, v vsakem križišču, ko se ugasne, upat, da ga bo uspelo spet zagnat,... Kam nas je pripeljalo 40 let razvoja in napredka?
Če hočeš znižat co2 na določenem motorju, potem moraš zmanjšat trenje. Jebeš to, da potem to pomeni kurjenje olja. Temu se reče zeleni prehod cepljen na tržno gospodarstvo. Za to smo se boril.
Jaz bi na tvojem mestu pi.. da so ti podtaknili zastarel motor. Ker sodobni motorji znajo piti olja več.
Božiček je samo naredil, kar je moral glede na mojo pridnost. Je pa Božička takoj skritizirala moja najdražja, v smislu, da je darilo stalo toliko kot bi trenutno 3je njeni Megani.
Res sem moral biti zelo priden, pridno delal, nič postopal, doma ubogal. Danes mi je Božiček že prinesel darilce. Ko sem obrnil paket, je ven padel čisto novi canonndale moterra neo carbon 1. In to v moji najljubši oranžni barvi.
Družba Železnice Spodnje Šlezije na Poljskem je imela veliko težavo - novi sodobni vlaki impuls 45WE proizvajalca Newag se po končanem rednem vzdrževanju niso hoteli več zagnati, pa čeprav so na servisu...
Nič novega. Npr vgrajena namerna napaka se je našla v marsikaterem mobilnem telefonu.
Država Slovenija je takoj po osamosvojitvi z nemškimi posojili kupila od Nemcev napravo za 20 miljonov. In ker so se naši takratni politiki šli poizkuse nategovanja švabov (pri tem da naši politiki takrat niso imeli pojma o pojmu), so jim švabi v napravo za 20miljonov podtaknili napako. Ko so se zresnili, napake ni bilo več.
Ko je meni na stari 6-ki zaštekala zadnja leva čeljust, sem takoj čutil, da nekaj "bremza" Sem se takoj zaustavil in tako rešil disk. Dobro, nimajo vsi takega posluha za avto.
Če izpod haube smrdi po konjski crkovini in je avto bolj švoh, potem se to opazi.
Slivka, glej, res mogoče da tvoj avto res ni ravno biser tehnike. Ampak je tvoj, in imej ga rad. Ker bodočnost naše mobilnosti se vse bolj kaže, da bo LD12. (levadesnaenadva)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bi kupil. Samo me j.. to, da je 25% davek na tisti znesek obresti kar je višji od 1000€.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani