Povej mi, da je nedolžen, brez, da mi poveš, da je nedolžen 😀
Drugače pa, v 24ur prispevku pravijo, da je njegovo početje legalno. Ni. Izdajanje za uradno osebo (napis polizei), ti pri nas prinese kar neki let kehe, mislim, da v Nemčiji ne more bit kaj drugače.
V slovenskem nacionalnem naftno-plinskem komiteju Svetovnega naftnega sveta (SNNK - WPC) so zaskrbljeni zaradi osnutka uredbe o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov, po katerem bi se cene na...
Petrol z influencerji tala zastonj gorivo za celo leto na instagramu, naftno-plinskem komiteju Svetovnega naftnega svetaje pa zaskrbljen, da bi 28-dnevna regulacija še poslabšala položaj trgovcev z naftnimi derivati
Dva se ti sicer krohotata, ampak dejstvo je, da Ficova koalicija dveh nacionalističnih strank dejansko odreka nadaljno vojaško in finančno podporo Ukrajini. Torej, zakaj bi bilo to nemogoče kar praviš? Ne trdim, da je, ampak ni pa nemogoče.
Nemogoča je samo omejenost nekaterih, ki v Sloveniji vidijo strice iz ozadja za vsako malenkost, medtem, ko so dogodki po svetu eno veliko "naklučje" 🙂
Me pa zanima kako bi se Slovenija orientirala, če bi bila banda iz Trstenjakove na oblasti? Jansha ne mara ne Bidena, ne Putina.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A ma SDS spet nov slogan? 🤔
Povezava za deljenje
Deli na druge strani