Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano
pred 12 urami je godlike napisal:

Ha ha ha.

156 GTA s kultnim V6 Aresse motorjem.

To je vredno zlata. In ko pelješ, ti srce zaigra, pozabiš na svet, izstopiš nasmejan.

A ni to 166?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Sam dve črki zamenjaš pa se čist drugač sliši

Obral češpljo u nulo. Zahteven projekt, ima več kot 40 let. Mlajše so bolj enostavne. 

Ali pa tri....Obril češpljo u nulo. Zahteven projekt, ima več kot 40 let. Mlajše so bolj enostavne. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 1 minuto je Matick napisal:

Zanimiv da še v avtu nosi kolesarsko čelado

Povej mi, da je nedolžen, brez, da mi poveš, da je nedolžen 😀

Drugače pa, v 24ur prispevku pravijo, da je njegovo početje legalno. Ni. Izdajanje za uradno osebo (napis polizei), ti pri nas prinese kar neki let kehe, mislim, da v Nemčiji ne more bit kaj drugače.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 9 minutami je Boss napisal:

Jebemu ena črka pa taka razlika... jap prehitro sem prebral. sramezljiv

Meni tudi ni bilo jasno vsakič, ko sem se iz Predmeje spustil v Lokavec, kje so zlogasni hribi, ki jih @Slivka vedno omenja :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je etcho napisal:

Mislim, da bo Magnussen dobil prepoved ene dirke. Priden, je zbral dovolj točk.

Definitivno :)

Pa ga kdaj zagovarjam, ampak tole je bilo pa res neumno.

EDIT: Očitno race incident 😵

Popravljeno od g.Wankel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
WWW.24UR.COM

V slovenskem nacionalnem naftno-plinskem komiteju Svetovnega naftnega sveta (SNNK - WPC) so zaskrbljeni zaradi osnutka uredbe o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov, po katerem bi se cene na...

Petrol z influencerji tala zastonj gorivo za celo leto na instagramu, naftno-plinskem komiteju Svetovnega naftnega svetaje pa zaskrbljen, da bi 28-dnevna regulacija še poslabšala položaj trgovcev z naftnimi derivati :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Dva se ti sicer krohotata, ampak dejstvo je, da Ficova koalicija dveh nacionalističnih strank dejansko odreka nadaljno vojaško in finančno podporo Ukrajini. Torej, zakaj bi bilo to nemogoče kar praviš? Ne trdim, da je, ampak ni pa nemogoče.

Nemogoča je samo omejenost nekaterih, ki v Sloveniji vidijo strice iz ozadja za vsako malenkost, medtem, ko so dogodki po svetu eno veliko "naklučje" 🙂

Me pa zanima kako bi se Slovenija orientirala, če bi bila banda iz Trstenjakove na oblasti? Jansha ne mara ne Bidena, ne Putina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.