V glavnem, da ne bom predolg... ni vse črno belo in vsak zakaj ima svoj zato, tudi obljube o neširjenju NATA proti Rusiji in spoštovanju sporazumov iz Minska, ki sta se izkazala kot prevara in kupovanje časa Ukrajini in zahodu, ima tudi svoj vzrok.
To vem. Samo to je post festum po priznanju...
pred 9 urami je Boss napisal:
V glavnem se je Ukrajina zavezala takrat še z nečem do Rusije in to je spoštovanje Ruske manjšine v Ukrajini v zameno pa seveda varnost. Ampak to so zakockali sami, ker so v dveh pučih leta 2004 in 2014 odstavili legalno izvoljeno oblast in na oblast ustoličili tudi stranke in gibanja, ki so bila popolnoma antiruska celo neonacistična - da ne bom našteval, vse to se da videt. Tudi marsikej prebrat kaj so bili njihovi slogani.
Puči so legitimni.
So v Mariboru tudi Kanglerja odstavli tako.
So po puču imeli priložnost biti ponovno izvoljeni.
V ponedeljek me čaka nakup rezerviranega električarja - turbo levo v Extreme vital v BTC. Zraven pride pa še nakup nove čelade (Fox speedframe pro) pa hlače, pa majice, pa očala...) vse kar imam doma, je že staro in neuporabno.
Sem pa vesel, ker me hrbet ne boli več, pa tudi koleno izgleda v redu. Tako, da upam, da grem vsak dan na kolo.😊
Pa da najdem kake zanimive off road poti.
Jaz bi tak prepovedal debate o električnih mopedih v temi o kolesih. 🙃
Ja tipično razmišljanje desne strani, kjer se pozablja na zgodovino, se jo spreobrača po svojih potrebah in željah ter se vesti arogantno v prepričan, da mora vedno obveljati desna različica. Če ne bo šlo pa dejmo na silo v stilu, da nekoga prisiliš. In ja če nekoga v nekaj siliš lahko pričakuješ, da bo s podobnim odgovoril nazaj, ker moraš biti strašno aroganten, da si prepričan, da bo ta samo sklonil glavco in tiho dejal "OK".
Žal to ne gre skoraj nikjer, da boš nekoga prislili in druge ni kot pogajanja in na koncu VEDNO so. Razlika je samo v tem, kolk mora biti uničeno in koliko pobitih, da se na koncu srečamo na pogajanju. Je s prisilo v 95% nikoli ni uspeha in tudi tukaj ne bo. Kdaj se bo to dojelo bo pokazal čas, oziroma kolk jih bo še za ta inat moralo umreti.
Pozabil si, da so se ukrajinci opdpovedal jederskemu orožju, v zameno, da bo Rusija spoštovala ozemljsko celovitost Ukrajine.
Vse ostalo so kasnejše igrice, ki se ne bi zgodile, če ne bi bilo prvega pogoja.
Evo ga poceni orodje - STARKE 20 let star 24l kompresor iz Interdiskont trgovine.
Pridem od vulkanizerja in dopolnim gume (vse so napumpali z 2,5 atmosfere). Ugotovim, da je kabel blizu vtiča prepognjen in celo poškodovana izolacija vodnikov. Grem menjat kabel, ko skušam odviti vijak na priključku se odlomi cev, ki pelje v tlačno posodo. Pufff ...
Če kdo rabi za rezervne dele ali bi ga popravil, naj da ponudbo, v poštev pridejo ponudbe od 0 € navzgor ....
Kaj naj sedaj kupim, malo bolj kakovostnega, najraje 24l oljnega? @skritikrt?
Sem se pogovarjal s oskrbnico, trdi da ji še niso dostavili žiga Poti po oddajnikih RTV. "Teta" iz PD RTV trdi, da je bil žig predan v dostavo.
Na ostalih oddajnik je nabiralnik na ograji, tukaj ga nisem našel, za to sem vpraševal po koči, kjer je oskrbnica suvereno zatrdila, da naj bil pri njej, kjer smo našli 1 žig uničen in bi naj bil tak.
Lahko pogledaš, ko boš kaj gor, če je mogoče na koči med žigi takšen žig:
Bil sem na 90% hribov že, samo sem zelo pozno začel iskati knjižico za žige. Ker jo je kar težko dobiti. Zdaj je pa plan, da se jo familijarno zbere.
Fanta Slovenija je na vrhu kandidatk kar se tice kadra in industrije. Problem so dajatve v naši lepi. Zakaj so vsi servisni centri v Romuniji, Bolgariji, Turciji? Kader ni cenejsi...,nasi hrvatje in Romuni imajo neto veliko vecje place, bruto pa pride firmo izredno manj ce ma 100 ali vec ljidi tam...
No ja. Hrvaške neto plače so za isto delovno mesto nižje.
Penzije krepko.
Pri nas je delavec obdavčen fejst, dobiček pa manj. Za to poznam kar nekaj tujih podjetij, ki dobiček ven vozijo preko Slovenije.
Tudi v Belgiji zapirajo tovarne. Zdaj VW, Ford je že zdavnaj. Žal se vse zaradi dobička seli na poceni trge, tu pa ostane in preživi višje tehnološka roba. Žal smo slovenci tako nori, da nič slovenskega ni dobro.
Sem dva poslušal pred leti v Bauhausu. Pravi prvi, kaj kupuješ Armalovo pipo, vzami Grohe je boljši, Armal ni več to to. In si obrnil Groheja, je delal Nemčija, Španija Kitajska in Slovenija (Armal). Ampak naše žal za slovence ni dobro.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
To vem. Samo to je post festum po priznanju...
Puči so legitimni.
So v Mariboru tudi Kanglerja odstavli tako.
So po puču imeli priložnost biti ponovno izvoljeni.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani