Sen?niki so res dobri, tudi v avtopralnici so jih v sekundi sneli in vrnili.
Edino za mazdo 6 opomba - malo premalo zati?ev je za zadnja vrata, samo 2, en zgoraj en spodaj. Na posnetku so vsaj ?tirje za audi. Ampak se vse da re?iti
?e pa se da ?e zati?e dobiti se priporo?am
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pri nas (okolica Medvod) je bilo nekaj malih zrnc toce ... potem po parih sekundah se ja pa samo ulilo, kot iz ?kafa ... Na sre?o je to tudi bilo vse... Avto je sicer na sre?o bil ?e v gara?i ... ?e en teden in bo zamenjal lastnika... Bi bilo sranje, da bi ga sedaj stolkla ?e kak?na to?a ... Sicer je zavarovano... ampak vseeno so sitnosti ...
Na tej strani je pa kr tolklo
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
kva je to Js nism n? nastavljal edin google racun mam gor in to je to. Jah ?e se pa? ne da JBG
A to je z motorja odletu?
To je tako kot na iphoneu da preko gpsa ali wifija spremljas lokacijo svoje naprave lahko posljes se celo sporocilo 'novemu' lastniku. Iphone celo zaklenes ali zbrises.
Neumno vprasanje. Ce si ga res sam usjal a si sel na PP tega kraja? So tudi ljudje ki prinesejo na policijo zadeve.
Je kakr?na koli opcija da se najde zalo?en oz izgubljenega taba? Brez da je prednalo?en kakr?enkoli program ki omogo?a to. Trenutno je edini podatek seriska ?tevilka in pa da tablce NI,in edina povezava je wifi(?e )
lp
Hmmm gor mam en program ampak ce prej ni bilo nic nastavljeno je verjetno neuporabno
Ljubljansko okrajno sodi??e je obto?ene v zadevi Patria, predsednika SDS Janeza Jan?o, lastnika Rotisa Ivana ?rnkovi?a in brigadirja Toneta Krkovi?a, spoznalo za krive kaznivih dejanj, povezanih z dajanjem ali sprejemanjem daril za nezakonito posredovanje v postopku izbora in nakupa finskih oklepnikov.
Ampak glede na generacijo pred sodi??em upam da bo ?ez nekaj let kon?no mir.....sedaj naj pa ?e Zokija mal konkretno pregledajo....
Kamorkoli pogledam, povsod ga (vsaj na internetu) prikazujejo kot sovra?nika dr?ave ?t. 1 in polnijo ?lanke s tem, da bi bila Slovenija ?e zdavnaj velesila, ?e v 22tih letih ne bi bilo 6 let njegove vladavine, ki naj bi Slovenijo potisnila v drek...
@Boss-lepo, da si to kon?no ugotovil. Jaz bi recimo bil takoj za to, da bi pla?evali za rde?o RTV samo tisti, ki jo dejansko
tudi gledate.Jaz je ne, ker ?e ?e pomotoma preklopim na njihov dnevnik mislim, da sem se vrnil kak?nih 30 let v preteklost-isti besedni zaklad, iste "resnice" in isti filing.Samo ?e iste novinarje dajo in se je ?as za njih ustavil.
Zato raje gledam komercialno tv in se vsaj nasmejem.Ker ko gledam nacionalno tv in njihove brkote in proslave se mi ne smeje glih...
Ampak na rtv vidis samo Janso kot mucenika
Itak placevati za tv ki jo noces je adijo pamet
Napisi se Boss da ma prijatelja, ki dela za francosko firmo in ina placo isto od leta 2006, ko je presedlal na sp, je pa butelj ker ima reg v slo in vsako leto vsaj 500? kvartalno dajatev...
A ima kdo kako idejo kje bi dobil karton za pokrivanje po tleh? Lahko je tudi debelej?i papir. Rabim pa tega 200 kvadratnih metrov kar ni tko malo, da bi hodil po trgovinah in prosja?il ?katle.
Sem klical na koli?evo in so me samo debelo gledali.
Najbolj?e bi bilo dobiti karton v zavitkih, sevede ni problem niti ?e je v plo??ah.
Hvala za nasvete.....
i??i tega valovitega, kak valkarton - duropack ali embala?a jamnik
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pi*** pa to Slivkino vreme! Tudi sotora ne mores postaviti in pripraviti ne da se uscije z vetrom!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani