Na lep in prijateljski nacin dans koncal eno zvezo z gospodicno. Zdaj se le bojim da se nazaj zapleteva, ker bi blo lazje ce bi bla ful skregana, hehe.
Fotr je reku, da se bo kupilo novo, ker rabljene ima ?e zdaj in mu niso preve? v?e?.
(je pa to sicer prva te?ava v 10-letnem lastni?tvu mini Korejca in tega je redko kater sodobnej?i avto zmo?en).
@?mego, zaradi takih in podobnih bedarij poznam kar nekaj ljudi, ki se kot hudi? kri?a bojijo JAP vozil, ker za Renolda ali Fiat-a so zadeve hecno poceni recimo.
?mega moram dons totalno pohvalit, ker mi je dostavil bicikel, ki mi ga je pred tem po?timal, potem pa je bil ?e v vlogi spremljevalnega vozila, ko sem en na-pol pokreten avto peljal do mojstra Pelka in je bila vo?nja razmeroma rizi?na, ampak konec dober in vse dobro.
46 se je vsaj vozil ko ded, jokica pa se je privlekel do cilja
In ker tole ni gimnasticna disciplina, kjer tockujejo stil posameznika in bo na koncu prvak tist ki bo zbral najvec tock, bo prvak Markec, kar sem napovedal ze lani za letos in sem se zmeraj istega mnenja. Pa se mulc mi je simpaticen in pricel je mozgancke uporabljat!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Me zanima kolk se vas spomni tistele tastare igre, ko so bile noter 3-makine; Mek, Fer in Will
https://www.youtube.com/watch?v=w-Vhazhc9hw#t=19.708027
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani