Eno ?isto resno vpra?anje za ?arunalni?ke obvlada?e, ker jaz o tem nimam glih kej dost znanja;
?e dalj ?asa mi hi?ni ra?unalnik sporo?a v stilu "disc capacity very low" ali neke podobne besede, skratka hard disk, ena od obeh particij skoraj zafilana.
Ok, pa jo sprostim in naredim na njej npr. 1 GB prostora (tudi izpraznim "ko?") in glejga zlomka, 2 tedna kasnej ali ?e prej s5 ista situacija, s tem da nisem nanj nobenih fotk ali film?kov ve? nalagal v vmesnem ?asu. Ker sem jih preventivno za?el dajati na D, kjer imam ?e 10GB ali ve? prostora.
Torej, kje ti?i razlog, a mi lahko kdo "po doma?e" razlo?i, ker jaz enostavno ne morem zastopit?
Jaz sem ga skooraj vsak dan imel v spominu. Full rad ska?em s kolebnico in kot otrok sem se ?e navdu?eval nad tem da je en huuud boksar tudi rad skakal.
Men je bla pa vedno na box treningih glih to najve?ja muka in vse ostalo ljub?e.
Naj Cassius Clay, kot mu je bilo v osnovi ime, PO?IVA V MIRU.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
P 406 coupe me je popolnoma obsedu s svojim Pininfarina dizajnom in le se vprasanje casa je kdaj grem katerga gledat/pelat/kupit.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani