To je tako ne-logično razmišljanje. Potem je moj idol, ker sem cepljen? Lol.
In ne klobasajmo o patriotizmu, pri človeku, ki bi prodal Slovenijo v prvi priliki, ki bi jo dobil. Kar se tiče osamosvojitve, je vse počel samo zaradi lastne koristi, pa še to 20m pod zemljo. Če ne bi bilo koristi, ga ne bi bilo slišati. Lahko se pa dotaknemo še dogodkov leta 1994, ki jih tako z lahkoto pozabljate.
Ja, govorim o lažeh v aferi Depala vas, ki so identične temu tednu, z Black cube.
In da se dotaknem še ''razmišljanja z lastno glavo''. Očitno ne, če se vam vsakič zlaže in vas pelje na led.
Z logiko pa nista lih prijatelja,a ne?!🧐
In kaj vse ti veš😲...še o meni veš več,kot jaz sam...da se o kom drugem sploh ne pogovarjamo...vse veš...sigurno imaš kristalno kroglo?....pol ziher znaš napovedati izid volitev🙄...
Ni moj idol...če bi bil,po tem bi bil cepljen,pa nisem.
Ker je razlika ali znaš z lastno glavo razmišljati,ali pa pač ne.
Je pa res,da ga kot vodilnega osamosvojitelja naše države razumem kot velikega patriota...in seveda sem ponosen na to,kaj je (in tudi jaz-glej temo o veteranih) takrat storil za našo domovino Slovenijo.
Palčka in vse njegove priveske pa seveda ne morem imeti za patriote,ker...tukaj bi @Boss napisal "ve se zakaj"👆
Sem že pisal-kot politik ne moreš in ne smeš biti lahkomiselni naivnež,ker te bodo kot "tjulenjčka v bazenu polnem morskih psov" požrli...za to pa sem pač prisiljen izbirati med več "gorji"...in seveda izberem najmanjše.
Sem že hotel začet brat, pa sem se spomnil, da je danes že v veljavi predvolilni molk, zato napišem samo to: danes se zadržite političnih objav, da ne bo kakšne kršitve. Priporočam, da niti ne berete...
Kdo pa sploh bere ta forum🙄...enih par "prfuknjencev",in nihče več...so vsi na BMW in VAG forumih🤮
Sicer ne vem kako je bilo pri tebi, ampak mi smo prvih 14 dni zapiranja države pripravljali sisteme in mašinerijo za delo od doma Praktično čez noč smo se lotili tega izziva. V nekaj dneh je bil vzpostavljen sistem, v 14 dneh pa smo pripravili 1500 računalnikov, da so lahko ljudje bili doma in celo nekaj delali. Ja 14 dni se je delalo od jutra do večera, dva zaporedna vikenda brez počitka, da smo vzpostavili alternativno delovanje bančnega sistema. v 14 dneh sem imel narejenih 160 ur, če bi šlo do konca meseca tako bi jih imel okoli 350. Ja skregano z vsako delovno zakonodajo, ampak takrat se je bilo treba žrtvovat. Tako žrtvovat, da ti nekdo reče, da ne bo prišel po mašino in da naj mu jo še dostavimo domov, ker se boji Covida in da se bo okužil... takmu bi pa res najraje dal 2 do 3 okol kepe.
Bravo...pol tudi točno veš,kako je bilo tistemu,ki ga tako "ne maraš"...ko se je Šarc podelal v hlače,vrgel puško v koruzo in "spizdil".....a ne?!
Pri meni je pa med lockdown-om oz. ko sem bil dva mesca na čakanju (vozim v veliki vecini potniške vlake) bilo dobro to,da sem spoznal,pod kakšnim stresom sem.
Sem sicer bolj "nocni clovek"...pred polnočjo me ne vidiš v postelji...bioritem je "na glavo obrnjen",prebava tudi,spim bolj tako-tako...več kot 5ur v komadu redko...
Na cakanju pa sem počasi začel hoditi spat ob 22:00 uri...in sem spal v komadu do 8:00 zjutraj...nič zbujanja vmes za scanje ipd...
Ob 09:00 kot da bi mi še ena budilka zvonila-gremo "srat", in je bil mir cel dan...
Zena je rekla,da sem "čisto drugi".
Je pa res,da sem cele dneve pekel pečenjaro😋😅...na oglje se razume...pa pircek-dva zraven..ni ga lepšega..mogoče pa ima to kaj pri tem.
Haha, a ti še vedno verjamepš v tole zgodbico za male otroke? Pa ne inači zvarka z rednimi cepljenji... Jaz in moj otrok imamo vsa cepljenja in še klopni meningoencefalitis zraven... eksperimentov z nekimi nepreverjenimi zvarki ... e tega se pa jaz ne grem, kot ne kadim, ne popivam in še najmanj ne uživam drog ali pa si karkoli špikam v telo.
Ne morem verjeti...od vseh teh romanov ti je ratalo spisati en prispevek,kjer se 100% steinjam.
Evo,po 30 letih "težkega garanja" je spustil dušo moj integrirani ojačevalec Rotel RA 970BX. Po temeljitem poslušanju različnih variant v showroomu sem se odločil za Arcam.
Stvar dela res vrhunsko, srednji toni so tisti pravi , poudarjeni, basi težki, trdni, visoki so precizni a ne agresivni. V trgovini jih dobi za prodajo šele naslednji četrtek, tako, da moram še malo počakat. Počasi bom prenovil cel sistem.
Za cvenk mora biti res dober...takšno napajanje z toroidom težko najdeš pri tako "modernem" integrircu za tak cvenk...glej glej-AB klasa🧐-aha-si šel na klasiko...in že tako močen,da si pri normalni glasnosti še v A-klasi💪.
Lih tisto,kar je najvažnejše si orng kupil-odličen nakup👍.
Sem vseeno naročil še dodatno adaptersko ploščo za filtre in objektive...bolj za zaščito,ker bom uporabil NISI MC-UV ultra thin UV-filter,in ker mi priložen rdeč preveč "izstopa"...pač sem bolj fan črne barve😄
Sicer je ročaj res top,in opremljen celo z foto-navojno luknjo za stative itd.,a moj Manfrotto ModoPocket-797 "ne paše",ker je enostavno premajčken. Za to sem naročil še "Magsafe" tripod.
In this era of diverse shooting requirements, we are proud to introduce this meticulously designed MagSafe Magnetic Metal Tripod. With its...
Prišel še tripod,in spet moram izraziti navdušenje!😲...izvedba in kvaliteta izdelave je res neverjetna....skoraj si nebi mogel misliti,da so ga konstruirali in izdelali kitajčki🧐.
Sem sicer navajen na Manfrotto kvaliteto (kdor pozna,bo vedel,o čem govorim)...ta Fotorgear je absolutno "on par" z Manfrottojem.
Za 23€ podarjeno😊...nožice in bum lepo "na trdo"(tečaji držijo,da ne moreš verjeti),možno jih je obračati na obe strani,kar omogoča raznorazne postavitve..., gumice tam,kjer morajo biti...celo na nožicah pri tečajih,tako da,ko odložiš nikamor ne zdrsne itd...
In kljub togosti tečajev,so vgrajeni celo magneti,ki še dodatno držijo nozice v zaprtem položaju.
Gumice na nožicah niso "nataknjene" ali prilepljene,ampak fiksirane z sorniki😲...res nooooro.
Kdor kot jaz veliko fotografira-absolutno priporočam👍
Absolutno bi danes Ivan čičal v zaporu pa še kar nekaj njih tako z leve kot z desne pa vse vmes. Človek si al pa nisi, problem je samo, da se zaradi koristolubja v politične stranke vse preveč infiltrirajo taki ljudje, da ne rečem kaj bolj žaljivega, ki jih zanima samo osebna korist.
Res je👍...pa,ko smo ravno pri Janulu...ja,kam pa po tem on spada?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozabil si še na kužate (mastife)...veš oni "jebejo" vse živo kar jim pod roje pride...ne samo narod.
Eni si še nitke niso mogli kupiti😩
Povezava za deljenje
Deli na druge strani