Skoči na vsebino
pred 1 uro je Boss napisal:

Fak... za ženske je tri promile že lahko smrtna doza... zdaj bom rekel nekaj bogokletnega... upam, da je bila redna alkoholičarka in z možgani navajenimi na tako dozo. 

In posledično povsem skurjenimi možganskimi celicami (ko čedalje več beremo o dolgotrajnih poškodbah sivih celic zaradi (pretiranega) alkohola).

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes v nabiralnik prejel plačilni nalog redarstva Ljubljane, ki sem se ga kar nekaj časa bal, no pa bo polovička 20eur in sem totalno navdušen.

Sem pa danes prejel tudi še uradno "obvestilo o izbiri" za novo delovno mesto, tako da ni tako slab dan kot je sprva izgledal, haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dobro jutro poganjalci, tule en zanimiv predlog;

WWW.RTVSLO.SI

Kar je Toskana za Italijo in Provansa za Francijo, so Brda za Slovenijo. Tudi v kolesarskem pomenu. Slikoviti griči med trtami in sadnim drevjem ter razgledi na vse strani, za dobro mero pa je na drugi strani Sabotina...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

A spet menjaš.... :whatever:

Jah lahko ti povem, da nisem glih une sorte, ki stalno nekaj tarna in godrnja nad razmerami, a da bi bilo karkoli drugače, ne naredi pa NIČ? ;)  

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sem imel zdravniški pregled za novo zaposlitev tik po praznikih, ki so bili ... (legalni, to je vse), haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal:

In potem ti slikaš pohodne palice.

Najbolj grozno je to da sem fotko naredil pomoje vsaj enih 20, ampak so tele 3 edine kolikor toliko "bistre", vse ostalo pa totalni zmazki, hvala ŽAOMI mobilcu, haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Sam ne mi reč, da pri tistem ogromnem dimniku Trbovlje.

Ne, tole je iz smeri Hrastnik (kmalu po tistem križišču za Podkraj in neka fabrika je tam), pa v smeri Trbovelj in baje je tik pred bencinsko Petrol znak za 60. Na Petrolu so me potem že zahopsal :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 23. 4. 2026 ob 19:34 je Z M A J napisal:

Imam 2 obvestili mestnega redarstva "v dobrem", no za enega vem da je malenkost in bo polovička 20 cekinov, drugi pa je uganka in bom zanj okrivil Netopirja, hitrost in lokacija pa zaenkrat še neznanka, heh

Sem pridelal še en radar, tokrat bo šla donacija PP Hrastnik, ki so se kvalitetno postavili takoj za tablo 60, ko je pred tem 90 in sem pridrvel raketnih 82 kmh, kapo dol za to meritev, haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.