Kupil letno vinjeto za Netopirja in začel malo hitreje nabirat kilometre in po nasvetu dr. Pelka, tudi ga lahko začnem malo bolj "stiskat", ker sem že naredil nekaj km odkar je dolgo počival. No pa nad "stiskanjem" nisem pretirano navdušen, ker pije ko svinja, a ne da pa ne kaj dosti od sebe; po občutku je bil predhodnik 3.0 Z4 prej do 200kmh, kot tale do 160, ali pa je še celo večja razlika, heh. Moram začet vsakodnevno umirjeno vozit Getz-a, pa bo potem kvalitativni preskok ko poletim z Netopirjem, oz. menjava jermenice, motorna optimizacija in obljubljenih 220PS mu ne uide, v kratkem, itaaak, no pa bo še vedno ostalo nekaj primanjkljaja, ampak bo za polovico bolj znosno.
P.S. Bini bi rekel, če imaš manj kot 8s 0-100kmh, je to dober rezultat. Za kurz-a od SL-a pomoje niti ne :)))
Plačuje primerno svoji plači. Kot vodja vzdrževanja v nekem trgovskem centru dobi 7000 frankov/mesec. Tudi, če plača 200 frankov /mesec je še vedno poceni. 😉
Pred časom sem z nekom govoril, ki dela v Švici (gastarbajter), cifra je bila nekih 700frankov za zdravstveno zavarovanje na mesec. (ne me držat za besedo, ampak tako imam v spominu)
Meni se zdi idealno po dviganju uteži še potem malo na bicikel, za dobre pow urce recimo. Za ogrevanje pred kwihtanjem pa itak sobni bicikel, to pa mora bit
Eno vprašanje za vse majstre prodajanja rabljenih/zanič avtov tuki gor.
Torej, kot že omenjeno, imam doma trenutno neizpravno Mazdo 6 Sport 2.2 CD129 TE (2010), ki ima za zamenjat zadnji most, zadnje amortizerje, prednja zgloba vilic in motne sprednje luči. Prevoženih 340.000 km.
Kako se izpogajat za najboljšo možno ceno pri človeku, ki mu je posel odkupovanja vozil biznis? Ali je 1000 eur za tak avto upravičena cena?🫣
Hvala.
Če je vozilo nevozno in še v napoto, potem imaš silno slabe karte v rokah in temu primerno slabo pogajalsko izhodišče. Jaz bi verjetno kar izkoristil dano ponudbo, preden si premisli.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kupil letno vinjeto za Netopirja in začel malo hitreje nabirat kilometre in po nasvetu dr. Pelka, tudi ga lahko začnem malo bolj "stiskat", ker sem že naredil nekaj km odkar je dolgo počival. No pa nad "stiskanjem" nisem pretirano navdušen, ker pije ko svinja, a ne da pa ne kaj dosti od sebe; po občutku je bil predhodnik 3.0 Z4 prej do 200kmh, kot tale do 160, ali pa je še celo večja razlika, heh. Moram začet vsakodnevno umirjeno vozit Getz-a, pa bo potem kvalitativni preskok ko poletim z Netopirjem, oz. menjava jermenice, motorna optimizacija in obljubljenih 220PS mu ne uide, v kratkem, itaaak,
no pa bo še vedno ostalo nekaj primanjkljaja, ampak bo za polovico bolj znosno.
P.S. Bini bi rekel, če imaš manj kot 8s 0-100kmh, je to dober rezultat. Za kurz-a od SL-a pomoje niti ne :)))
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani