Sej s tem se večinoma navijačev tolaži. Prvo kolk bo Real dominiral se že napove že pred sezono. Pol pravijo kolk bo lovorik. Pol Liga prvakov po izpadu ni več pomembna(in ostala tekmovanja kjer izpadejo). Pol se pa ostane sam še bahanje z pokradenimi lovorikami.
OK, kolikokrat je zmagal Ligo prvakov TVOJ nogometni adut?
Po precej ugodni ceni podaljšal registracijo SLK Netopirja, sicer marsikdo kritizira Generali, ampak sem dobil ponudbo, ki je nisem mogel zavrnit. Po dolgem času ne bom pri SAVI
Se kaninska saga vendarle končuje? V Bovcu je svoje načrte predstavila investicijska skupina iz Rusije, Italije in Švice, ki naj bi bila pripravljena...
Že en (cel) TEDEN nisem popil nobene energijske pijače, kar je zame wau dosežek (odvisnik pač od tega strupa) IN sem kot kaže na dobri poti odvajanja od te novodobne svinjarije, hehe
Boss, jaz imam SAMSUNG-a in deluje že nekih 16 let, brez kakšnih posegov. Preveri, če imajo kaj primernega, cena je bila takrat precej ugodna, materiali pa kot kaže zelo dobri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Nekoliko DRUGAČNA Mx5;
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani