Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano
pred 5 minutami je Bini napisal:

Mene pa res zanima kolikokrat v enem letu se bo ta alarm v sploh oglasil razen v soboto 🤔

Najboljše da NIKOLI (več).

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 18 minutami je Jest napisal:

Saj je vsako leto spomladi podobno pri neurjih in toči in podobnem… Tkrat govorijo in pišejo, da je šlo 90% pridelka v maloro in da bo nekaj let potrebnih, da se to spet obnovi… jeseni pa poročajo o rekordnih letinah in vrhunski kakovosti (recimo pri vinih,…) 

In tudi pri napovedih, da nas čaka HUDA oz. OSTRA ZIMA, kasneje ene 2x pobeli Ljubljano, že popoldne samo plundra in to je bilo to od napovedane strahovite zime, hohoho

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 4 urami je Shrek napisal:

Nimam te opcije za izklop... 

Letalski način, ni šanse da dobiš sms od kogarkoli, takrat te še Matilda ne najde, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 6 minutami je Slivka napisal:

A poznate tisti občutek, ko pride otrok k vam in vas vpraša, kaj je to, kar je našel in drži v roki - v rokah pa drži 65 mm šrapnelko italijanske izdelave iz prve svetovne vojne...

No, to.

Sem mislil, da boš napisal, da je našel kakšen spolni pripomoček za nežnejši spol :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

3-dnevno praznovanje odlično uspelo, aja pa ko ravno kažete gobe, sem nabral kar lepo količino orjaških dežnikov in smo jih že tudi spekli ter pojedli. Sem počastil celo družbo. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ta wikend bo pa žurersko obarvan, saj frend praznuje 50 in bomo do nedelje na MENINI; planinski dom. Poudarek ne bo na alkoholu ampak planinskem druženju ter različnih zunanjih aktivnostih. Če bo kdo gor, pa seveda vabljen na kakšno pivo, ki jih bomo nekaj vseeno imeli seboj. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 21 minutami je Z M A J napisal:

POPRAVEK;

mi je kolega javil, da gre za Shell in sicer ob petkih, konkretno mi je rekel za Shell Komenda, ki mu oz. nama je najbližji, ampak verjetno imajo tudi ostali to akcijo.

Heh, ob pitju napake sem narobe napisal, gre za ČETRTEK, Shell pa drži :) 

P.S. ob pitju kave :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 8 urami je Alex napisal:

Škoda. Pri molu ne točim sploh. 

POPRAVEK;

mi je kolega javil, da gre za Shell in sicer ob petkih, konkretno mi je rekel za Shell Komenda, ki mu oz. nama je najbližji, ampak verjetno imajo tudi ostali to akcijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Dober večer! Ima kdo morda v spominu kateri naftni trgovec ima ob petkih akcijo, da za ceno 95 oktanca dobiš 100 oktanca? Iščem po netu, pa ne najdem :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Slivka bi tule lahko kaj pokomentiral, ko smo že večX debatirali o tej tematiki, npr. da gre od doma proti MS, da verjetno z javnim prevozom izgubi CELOTEN DAN;

WWW.24UR.COM

In čeprav nekatere vznemirjajo že manjše zamude v lokalnem prometu, se v manj poseljenih delih Slovenije soočajo z večjo težavo - prevozno...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes pa sem pedaliral do službe in nazaj (ni nimam blizu, hehe); Getz pri kleparju, da mu sanira zametke rje, Netopirja pa ne vozim če je slaba napoved. Vreme se je odrezalo NAD pričakovanji, ga pohvalim :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 3 urami je SpEkTr napisal:

Ja, takrat 2017 so bili res močnejši, no bili sta pa ene 2 tekmi če se prav spomnim, kjer se je prednost topila kot sedaj, pa so se potem spet dvignili. Zdej zakaj, kako,...nima smisla. Ko gre nekaj na tesno na koncu, običajno potegnemo ta kratko, zato je dobro sploh ne pridt v tak položaj. Ampak lej, jaz jim nič ne zamerim, kar se mene tiče so se glede na tiste pripravljalne tekme odrezali odlično.

Jaz se spomnim pred leti tekme, ali so bili Grki ali pa Izrael, ko so nas s trojkami UNIČILI v zadnji minut, pa je izgledalo da ne moremo več izgubit, pa je šlo za medaljo, heh.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

V nedeljo bom krstni boter nečaku in mi je ravnokar lokalni župnik izdal potrdilo o primernosti za botra, hkrati pa odčital lekcijo, ker je fantič star 6 let in da totalno zamujamo s krstom :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Me zanima kaj lahko "hokejisti" proti njim naredijo. Vsekakor bom držal pesti za severnjake. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.