Martini Racing 0 Napisano 20. februar, 2009 Jamralnik v2 Napisano 20. februar, 2009 Sem bil danes na servisu in se pogovarjam z mehanikom in mi je rekel ko se pri?ge lu?ka je prepozno-zariba. Kaj naj re?em, so?alje! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 20. februar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 20. februar, 2009 Pridn! BOJ?, hvala ti za cifro od Jureta...je postavil diagnozo, lambda sonda je fu? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 18. februar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 18. februar, 2009 Haha, BOJ? me je zjutraj v pi?ami ?akal, pa sem bil prehiter za njega Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 7. februar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 7. februar, 2009 Tudi moja mazda je ?e vse ?ivo in mrtvo prepeljala Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 3. februar, 2009 Jamralnik v2 Napisano 3. februar, 2009 Da se veliko napisati na to temo... Vendar mora? vedeti da recimo po LJ nimajo nikamor snega za odrivati ker so povsod avti parkirani. Je pa smotana situacija da ne more? pravo?ano priti v ?olo/slu?bo/kam drugam Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 3. februar, 2009 Domače živali Napisano 3. februar, 2009 A to ?teje? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 1. februar, 2009 BOJ? Napisano 1. februar, 2009 Haha, sem ti ?e ?estital In seveda hvala za sok in ?okolado! :mi pijemoo: Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 29. januar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 29. januar, 2009 Japajade, ne pa ni... ?e sne?inke so orginalne A si vidu... Dons zjutraj je blo spet vse belo, grrrrrrrr Vidu, vidu, sem imel spet polne roke dela Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 28. januar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 28. januar, 2009 Evo, dokaz, da medoti ne nakladamo kadar je govora o snegu. Tole je v?eraj?nja sne?na idila okoli 19.30 zve?er... photoshop Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 28. januar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 28. januar, 2009 Se bom pa pohvalil da se zdele u?im Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 27. januar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 27. januar, 2009 ?e zmeraj sne?i na polno, upam da ne bo? imel problemov priti do vrha. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 27. januar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 27. januar, 2009 Ma nisem zmeril Sem ti zrihtal lepo pot do hi?ke! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 26. januar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 26. januar, 2009 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 24. januar, 2009 Pohvalite se,... Napisano 24. januar, 2009 Sova??anom sem ?e navsezgodaj omogo?il nedrse?e ceste Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Martini Racing 0 Napisano 19. januar, 2009 Program za "downloadanje"? Napisano 19. januar, 2009 e-mule utorrent (slobytes + partis + mininova) Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Sem bil danes na servisu in se pogovarjam z mehanikom in mi je rekel ko se pri?ge lu?ka je prepozno-zariba.
Kaj naj re?em, so?alje!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani