Če ne razumeš, pač ne. Ali je enako, če sediš skoraj na tleh, kot v 6-ki, ali si malo bolj dvignjen? Ali še bolje. Probaj se uleči na tla na asfalt in glej naprej. Nato se usedli na havbo avta in naredi isto. Kdaj boš videl dlje?
Ja. Samo je pokrov motorja tudi dvignjen.
In se višina sedeža izenači z višino motornega pokrova.
Na to pa zaradi višine ne vidiš nižjih stvari, ki bi jih videl, preko nižjega pokrova.
pred 19 urami je Jest napisal:
Trenutno imam nadomestno Mazda 2 (Yarisa) in je preglednost precej slabša kot z mojim… Sedim skoraj na tleh …. Stebrička pri prvi šipi sta tako smotano postavljena, da se desno zelo slabo vidi…
Res je. eni avti imajo izredno moteče postavljen A stebriček. To ni isto kot višina motornega pokrova. Ta lahko ovira pri višjih ali nižjih avtih.
Z orodjem iz avta? A to s kompletom za popravilo pnevmatik, ker v zdajšnjih avtih ne obstaja nič od orodja.
Slivka, niso vsi tako handy kot ti, ki ti je lopata vseskozi v uporabi. Če ne za delo pa za grožnje.
Ne vem ni. Pozimi, ko sem dopustoval na Rogli, sem mel vedno Fiskars lopato "tamalo" v kuferaumu. Ko imaš 4 dni avto na snegu ni lepo ven prit, sploh če kak dan sneži.
Je pa zanimivo, da je državna blagajna bolj prazna po zaključku vladanja levih vlad kot pa po zaključku vladanja desnih vlad... Včasih celo do te mere, da celo levi predsedniki vlad (Pahor) priznajo to...
A Avstrijski ekologi niso tako zavedni kot naši, da pustijo gradnjo veternic? Ker pri nas bi postavitev veternice uničila vse od podtalnice do oblakov...
Saj nimamo dosti ustreznih lokacij.
Potrebuje se konstatni enakomerni veter.
Med burjo stojijo.....
Se pa popolnoma strinjam, da bi morali to sami proizvajat.
Ja ampak, ko ti nekdo ONEMOGOČA, da se dejansko kot edini pravilno vključiš in z najmanjšim možnim povečanjem gneče, takrat pa ti mora ODPIHNIT POKROVKO. Klinčevi cestni šerifi in razni DeSUS vozniki, ki so požrli vso pamet tega sveta, a pojma nimajo o predpisih in varnosti v cestnem prometu.
Pred leti je v sobotnem delu pisal urednik avto priloge, kaj ga najbolj moti.
Tudi zapisal je, rivanje ob koncu pasa, ki se ukinja.
Napisal sem jim mail, s povezavo do AVP-ja, kje je razložena zadrga.
Nikoli niso odogovorili, niti objavili nit. Sem pa nehal Delo kupovati potem v kratkem.
Učitelji so boljši in slabši. Enako kot v vseh poklicih.
Če otrok v šoli spi, mu določen del razlage pobegne. Za to ni kriv učitelj. Ko ga inštruktor dribla, pa more aktivno sodelovat. In tisto je 1 na 1 in ne 1 na 26.
Potem pa prideš na faks. Ker si lahko zbran, pa nimaš pojma. Pa iščeš rešene primere pri starejši generaciji, pa obletavaš po vsakem izpitu asistenta.....
pred 58 minutami je skritikrt napisal:
Sem na roditeljskem po tem čist popenil,k jih drkajo,da se piflajo na pamet za oceno,a sploh ne vedo o čem govorijo...pa imajo drag projektor,PC itd...vse pripomočke...pa ne in ne otrokom pokazati in razložiti...
Boga učiteljica.
Potem si tudi ti zatajil, če otroku ob vožnji z trajektom, nisi rekel, to pa je trajekt ali pa peljemo se z trajektom.
A ni to enako? Ona ni pokazala slike trajekta in je kriva, kje je avtorefleksija?
Po učnem načrtu morejo toliko in toliko predelat. Če vsepovsod na široko slikice kaže, ne bo predala znanja, ki bi ga naj v tistem letu.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ja. Samo je pokrov motorja tudi dvignjen.
In se višina sedeža izenači z višino motornega pokrova.
Na to pa zaradi višine ne vidiš nižjih stvari, ki bi jih videl, preko nižjega pokrova.
Res je. eni avti imajo izredno moteče postavljen A stebriček. To ni isto kot višina motornega pokrova. Ta lahko ovira pri višjih ali nižjih avtih.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani