Po pol leta se je spredaj na njih odlepil podplat in je sedaj luknja. To ni posledica obrabe ampak po moje napaka pri lepljenju. Ali bi bilo smiselno uveljavljati garancijo? Kako gre ponavadi to skozi?
Kupil sem na Best Secret Adidaske.
Po 11 mescih, se je jezik preglodal, točno tam, ko je bil kovinski krogec za vezalko preko. Torej šlamparija pri vdelavi teh vodil/krogecev/netov.
Poslikal, reklamiral, poslal nazaj. Trajalo je 2 meseca in so dali dnar nazaj.
Žal nimam boljše slike. Zgornja luknja je bila okrogla in ne šivana.
V Sloveniji imamo za šuhe 2 sodna izvedenca. Enmu pošiljajo vse trgovine (Hervis, Intersport, Alpina, ...). In zavrne skoraj vse kar dobi. Je blo pred letom v medijih. Je eni napisal, da ima nepravilni način hoje.
Greš na sodišče v tožbo in se pojavi tam isti izvedenec.
Nrez veze res, vsi vidite samo koncno cifro, ne pa kaj je za njo...ker vas (kot si napisal)ne briga
Mene pa briga ker moram sam pokriti z lastnimi storitvami strosek za zpiz, strosek za dohodnino, strosek za socialne prispevke in ddv na promet!
In tega je vec kot 5k mesecno da mas 3k netto, torej skupaj 8k...to je TOCNO nad cemer je tvoj kolega obupal. Mesecni zasluzek ni netto....
Sp - delas kapacitete storitev za 8k da ti ostane 3k
Javna uprava ali zaposlen v doo - dobis direktno 3k, razliko pa placa ali drzava ali delodajalec, ne ti!
Velika razlika fant, zato mi ne prosim primerjat netta spja z drugimi dokler ne bos sam delal (garal) za svoj sp....ali za svoj doo, kjer bos ti placal brutto brutto za tvojega delavca
A veš, ti si začel pisati kako imamo slovenci denarja, pa da si lahko čuda privoščimo in potem smo se pač zbunli, da je to samo elita.
In to ni favšija. Super za tebe če organiziraš takšna potovanja.
Imam kolege na s.p.-ju, ki kupujejo razne stvari na firmo iz tujine in pol pri nas ne uveljavljajo davka. Ta tuj ddv jaz vedno plačam.
Vse ima svoje slabost in prednosti. Tudi v privat firmi, kjer sem bdel nad računi oddelka, ni samo bruto. Je strošek delavca 1. in 2. bruto, je potrebno najemnino prostorov pokrit, je blo treba določen procent iz oddelka pisat direktorju, računovodstvu. Šele potem si lahko rekel, da si na nuli.
@sportman333 ima čisto prav. Ali si zaposlen v doo (z enim zaposlenim) ali v sp, obojni imajo stroške.
pred 10 urami je jures napisal:
Verjamem da ma vsak na tem forumu sluzbo (penzijo), hiso (stanovanje), vsak clan druzine orng telefon, vsaj dva konkretna avta in vsako leto si privosci vsaj dva orng dopusta (ne glede na vrednost)
Nimam vsega iz seznama, ne bom pa pisal točno kaj manjka.
V bistvu so ekstremno nevtralni,nekdo bi rekel celo "dolgočasni"(predvsem tisti,ki so navajeni t.i.soundinga).
Moral sem se kar nekaj časa navajat na studijske "flat".
Ko sem kupil Beyerdinamic overear slušalke za šiht, sem pa imel kontra problem. Po letih flat zvoka, mi je pri tehnaži (občasno pri trance-u) bil bas preveč.
Lahko pa ti povem, da ko sem priključil studijski bas, je pa to za mene bolano. Čist zvok, ravno prav basa za elektroniko. Nič ne poje visokih ali srednjih 🤩
potem je pametno menjat zajle, boudne (vsaj na 2-3 leti)
Zakaj pa to?
Res da dam teflonske zajle noter. Ampak menjam bouden, ko cveti.
pred 26 minutami je TBA napisal:
Kaseto in verigo nekje med 1000-2000km odvisno od obrabe.
Verigo meriš.
Kaseto lahko tudi meriš ima Unior posebno orodje. Drugače pa se vidi obraba. Tam na 3-4 verige, je bila potrebna menjava. Hkrati s kaseto sem moral menjat tamali zobnik na gonilki. Tudi spredaj ne pozabit preverjat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni je 150 kW romantika.
Je pa res, da si nisem še lastil mašine večje kot 1600ccm.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani