Kako zanimivo. Na finskem je že deset dni temperatura nad 30°C,pri nas na obali pa ne gre čez 24. Pa še stalno nekaj dežuje. Narobe svet. 😊 Kmalu ne bo več skandinavcev dol. Baje, da tudi poljaki se že kopajo gor v njihovem morju in zato jih je vse manj poleti.
Meni je kar prav tako. 😊
Baje norvežani uvajajo turistočni takso. je niso imeli, ker je bilo vrdno premalo turistov, sedaj pa s sodobnim podnebjem, jih je vedno več.
Fak, prejle, ko sem vozil proti Ljubljani, nas je v okolici Postojne zajela toča v velikosti lešnika. 😬 Na cesti je bilo dva centimetra toče, vse belo kot pozimi. Vozili smo dvajset na uro.
Na srečo se na cx30 ne pozna nič.
Dober pleh. 👍 Sem pa prvič doživel tako neurje z tako veliko točo na cesti.
Sem doživel tak variantoo leta 2019 na italjanski strani pred Gorico, ravno plačal cestnino.
Vsipala se suha, cesta bela, večina jih je panično stala na odstavnem, dva sva peljala s cirka 30 in vsemi 4 smerokazi naprej. Ruži pa tak, da se lahko še kak techno party skrije.
Avto je dobil polno drobnih luknic in šel na hladno rihtanje.
Poglej suh avto pod kotom, da se odsev v barvi vidi. Že imam grif, 3x sem imel avte stolčene.
Pa ne mi zdaj, da zdravstveno plačujemo vsak mesec, ker za zdravstvo plačamo vsak mesec okoli 38€, za državo pa plačamo okoli 38% od plače, potem pa še 22% od vsega, kar kupimo...
Prosim poglej plačilno. 2x se trga za zdravstvo zraven dodatnega zdravstvenega.
Lahk da so ploščice šle al pa da so ti začele puščat.
Te majo keramične batke in radi počijo/zlomijo in začnejo puščati olje.
Batek imam odkrušen na XT 2 batnih in dela ok vse.
Na sestavljeni: XT čeljust (takrat še ni bilo 4 batnih niti na trgu), XT disk in LX ročka, sem na spustu opazil mastne prste. Opazil sem da pušča ročka, čisto lepo je šlo do doma. Samo malce manj brutalnosti sem teral.
evo, po uradnem dopisu na ZZZS, MZ, kontakt za zdravnikove pravice, je prišel uradni odgovor....guess what ?!? -> priporočamo, da greste na Hrvaško ter potem zahtevate povračilo stroškov :), velja tudi SLO e-napotnica.....jao jao kam smo prišli....
Na srečo so meni celo dali napotnice kar dokaj malim.
A nisi še bil na nobeni novoletni službeni zabavi? Babe so se ga na naših zabavah tako ulile, da so začele na koncu že težit. Vodile so pa Štajerke, ki ga nesejo več kot pubeci. 😄
Zakaj pa negativizem, sej sem skoraj zadel povprečno. To pomeni, da si se po regionalkah vozil in ne po AC - posledica je najnižja možna poraba, ki jo lahko z normalno vožnjo dosežeš. Nič narobe, sam to je bolj izjema kot pravilo, sploh če AC-je uporabljaš. Sej men je tud ratal 3.6 imet na relaciji vrhnika-Ljubljana vse lepo po predpisih.
Seveda je to bolj izjema. Večinoma je mestni.
AC-ja pa na Koroško še ni, tako da drugo kot regionalka ne ostane 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Saj če ne si,sam nagooglam, samo sem na dopustu in nisem imel kaj več časa, kot eno sliko najt.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani