No ja no, to je precej subjektivno mnenje. Meni brez otrok ni nič monotono. Pa načeloma niti nisem proti otrokom, sem kar kul stric
Mi gre pa najbolj na živce to vaško forsiranje v smislu da jih je treba imeti. Otroke imaš, ker jih želiš, ne ker to okolica od tebe pričakuje ali pa, da ne boš sam na stara leta.
edini način je, da v nastavitvah "togglaš wifi na off", ker če samo enkrat stisneš na ikonco te samo odklopi od najbližjih, če pa v nastavitvah ga pa dejansko izklopiš
Enako je.
Sem izklopil na ikonici in šel v nastavitve preverit.
Kaj to je wifi?😄...ne resno...kdo pa to še z telefonom uporablja?
Pa še ena zadeva je.
Doma imam na routerju Cloudflare dns-e. Tako da ISP ne more prekupčevati z mojo zgodovino. To pa Telekom/A1 lahko, če sem na podatkih. Za to z domačim WiFijem jim malo statiatiko kazim.
Moj Ford je danes prestal drugega tehničnega z odliko. Mojster si je malo glasbo ojačal in se ni mogel prečuditi B&O sistemu. Pravi da proti Bose/JBL je to rang višje in ne more verjeti da ga ima Ford. Povedal mi je tudi, da je prvi Focus s head display-em, ki ga je videl.
Po statistiki tehničnega je Focus naredil v dveh letih 37.400km. Torej 18.700 na leto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Normalno.
Boljše ne imeti, kot pa trpeti z njimi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani