Dobro si kupil...Metabojeva paradna disciplina so ravno kotni brusilniki.
Nekdaj mu je bil "on par" FLEX,a od kar je Flex kitajski,lahko samo pozabiš.
Malce za Metabojem je pa Makita.
Če ti denar ni važen,in gledaš le na kvaliteto,vzami Metabo...če pa moraš gledati še na denar vzami Makito.
Za Makito je pa Bosch,Fein itd...ostalo nebi gledal,ker je vedno bolj problem popravilo...ali se ne da pipraviti,ali se ne dobi delov,ali pa so le ti predragi,da bi se popravilo sploh izplačalo.
Včasih sem čislal Millwakue. Po tvojih videjih in po ugotovitvi, da je kitajc lastnik, delam ovinek.
Imam raznorazne firme. Z Boschem sem tudi izredno zadovoljen, kar se tiče rezervnih delov. Brez problema dobiš vse in po normalni ceni. Sem si šraufarco obnovil.
Jaz pa,iz Južne Koreje 25 dni dni, za Naniwa brusni kamed. Na Havajih je tracking nehal delat. 😅
So ga na naši carini odprli, jim ni bilo jasno kaj si neki cigl naročam.
Pa 35 dni, da so iz UK do mene dostavli Benchmade nož. Pa še ni bilo brexit-a. Zmes so ga na carino vozli v Severno Irsko, ker je tam poštno carinsko skladišče. Pa ne pozabit, da ga je naša pošta hotla še v Kozje dostavit.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ima se, može se 😉
Pa maš kaj posledit? Ker tak drobna Renaulta stolče, Alfe pa ne.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani