Nam so včeraj na prepihu tudi računali 5x1eur za vsak liter vode v vrču - postrežnina pač. Pa smo seveda pojedli in popili za 100eur. Se pravi 5% je samo za nalito vodo iz pipe
Na prepihu med NM in belo krajnino?
No sej, jaz včasih nisem razumel teh pogrinkov, pa vendar SKRAJNI primer - lahko bi prišel tja in naročil samo liter vode v vrču. Potrebuješ opremo (vrč, kozarce), potrebuješ kelnarco, potrebuješ pipo z vodo, potrebuješ pomivalni stroj in tabelo, da vse skupaj na koncu še opereš. Terasa, najemnina, elektrika...
Bi bilo pa fer, da se tega ne računa, pri zneskih nad 50 eur. Tako kot me jezi, da grem v trgovino po 100 eur cot, pa mi potem vrečko za 30 centov računajo.
Jaz bi tebe vprašal @Z M A J zakaj si se pa ti peljal po Prehitevalnem pasu če je bilo prazno?
Drugače se pa strinjam da so bolani in potem ko ga prehitiš gre takoj spet nazaj na prehitevalnega.
Jah težava je ta folk prehitet...identično danes dopoldne, pred mano nekdo z avstrijsko tablico...vozim se po desni, ko ga dohitim grem na levo, da ga bom prehitel
Tip od razcepa do lj center skos po level, vmes ko so bile priložnosti ni odvil na desno
In potem čakaš in čakaaaš
Dam levi žmigavec, če se ne umakne nimaš kaj, nima smisla blendat ali trobit
Imam 7 let staro Kronotermovo toplotno crpalko zrak-zrak. Do sedaj delala brez problemov, zelo zadovoljen. Danes mi je v glavi kliknilo, da mogoce rabi kaksen preventivni servis.
Zanima me ali kdo ve če moram naročiti kakšen servis.
Kot so že rekli kolegi, tisto pajčevino pri zračniku spucej pa uklop nazaj, nima bit kaj.
Čakanje v salonu Škodilakov da nam poservisirajo služben avto, je pripeljalo do zanimivega spoznanja. Pri primerjavi tam razstavljenega scouta s svojim 8let starim scoutom prejšnje generacije, sem ugotovil, da sedaj delajo avte, ki bi jim lahko rekli manjšinski.
Manjši volan, manj (skoraj nič) gumbov, manj šaltheblna (pravzaprav je samo še ščegetavček od prestavne ročice). Manj prostora na prednjih sedežih, manjši sredinski predal, manj prostora med prednjimi in zadnjimi zici, manj prostora v prtljažniku. Manjši je tudi ground clearance (stvar zaradi katere sem scouta sploh kupil). Edino pri ceni je drugače - pri (seveda) manj konjih in primerljivi opremljenosti sedaj stvar košta 46jurjev
Še dobr da scoutov ne dobavljajo več, ker prevelika pestrost ponudbe kapitalistom znižuje dobiček.
@Slivka - razumem tvojo težavo, ampak za to smo se boril - za sistem v katerem je kupec kralj. So se nam očitno lagali.
Na žalost več kot 50% folka to ne gane in še kar veselo in veselo kupujejo take avtomobile. In tako s kupovanjem istih vozil ljudje neprestano podpirajo to slabšanje kvalitete. Bi rekel tudi da tvoj scout dejansko vsebuje močnejšo/debelejšo plastiko v vratih in na armaturi, tudi motor ima manj plastike,..
No, danes sem izvedel, da je eni družini ki je komaj postavila hišo, povrh vsega težko živi zaradi prizadetega sina, to hišo odnesla vodo. Zavarovano so imeli vse, razen proti poplavam. A zakaj niso? Ker živijo na poplavnem območju, in je zavarovalnica rekla da tega ne morejo uveljavlat. Groza.
In guess what? Tisti, ki jim redno poplavlja, torej nimajo zavarovan, ker ne morejo.
Edit: potem pa gledam tv in te zavarovalničarji vsi naduti nastopajo tam pred kamero, eh
Mi lahko nekdo svetuje, kako osušit kamp prikolico, ki jo so jo dobile poplave?
Ker je bila nagnjena malo pod kotom naprej, je voda prebila del tal na prednjem delu... me pa skrbi za samo stabilnost le-te sedaj, saj gremo naslednji petek na dopust do Makarske.
Hvala!
Prenosna klima ali razvlaževalec pa naj sam laufa skos, bo požrlo vlago.
Pa še malo zaloge v kleti - zadnjič sem jo v Splitu v Lidlu nabavil 5kg ... po 9€/kg. V Hrvaških Lidlih imajo skoraj vedno v akciji Barcaffe po ugodni ceni.
Ja in isto je z radensko, se splača vzet.
Po drugi strani je pa žuja pri nas ceneje kot dol...
Če nimaš ravno stroja za 4K/8K video editing, ne vem, zakaj bi človek rabil več kot 16 GB (še 8 GB je za domače mašine dovolj).
Trenutno jih imam 16 GB in sem zaradi menjave procesorja, grafične in prehoda na 1440p ultrawide gaming prišel na ozko grlo ravno pri ramu.
Lahko bi vzel 32 GB ampak sem na amazon.de dobil 64 3600mhz za 150 eur. Tako da nisem niti veliko razmišljal o 32. DDR4 se je pač pocenil zaradi prihoda DDR5.
Jaz osebno z nobenim nikoli nism odprl šifriranega chata,..mogoče ga je kdo prek marketplace-a z mano,.. pa mogoče ti je ratalo znebit se tega sporočila ?
očitno brskalnik ni podprt z ustreznimi protokoli, da bi šifriranje klepeta v njemu delalo zato ti na telefonu tudi ne teži, ker ima zadaj svoj browser
si že imel z nekom šifriran chat, ki ti ga zdaj pač ne bo prikazovalo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Na prepihu med NM in belo krajnino?
No sej, jaz včasih nisem razumel teh pogrinkov, pa vendar SKRAJNI primer - lahko bi prišel tja in naročil samo liter vode v vrču. Potrebuješ opremo (vrč, kozarce), potrebuješ kelnarco, potrebuješ pipo z vodo, potrebuješ pomivalni stroj in tabelo, da vse skupaj na koncu še opereš. Terasa, najemnina, elektrika...
Bi bilo pa fer, da se tega ne računa, pri zneskih nad 50 eur. Tako kot me jezi, da grem v trgovino po 100 eur cot, pa mi potem vrečko za 30 centov računajo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani