Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Tole je in očitno bo naš vsakdan. Pri vsem tem pa me jezi dejstvo, da plačujemo ljudi (in to dobro plačujemo), da to rešijo. Oni pa to zgolj rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo. In rešujejo...

Kaj si mel to, sistem copy-paste? 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Haha, nehi, uscal se bom 😂🤣.

Moja kolegica na firmi skrbi za vse službene telefone in seveda naši vrhovni budžovani hočejo met apple, ker seveda nisi dovolj fensi in dovolj buržujski, če ga nimaš in si bohnedaj na Samsungu al pa še hujš na kakem kitajcu. V glavnem, 2-3 leta pol nam pa ta jajca ležijo vsepovsod. Pravijo, da so pokvarjena, jaz pa mislim, da so le iz trenda. 😆

Spit Take Lol GIF by Justin

Naj še ostali povejo, k majo iphona, kake izkušnje imajo, sej je ziher tle še kdo 🙂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobilna telefonija
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Po tem, ko sem jeseni v gozdu izgubil Huawei P20 lite in dobil Samsung S21 FE, se je doma sprožil plaz in so 5 let star OnePlus 5 in 3,5 leta stara Xiamomi MI A2 zamenjali z Apple (12 mini in 14). Prvič Apple mobiteli, pa da vidimo, koliko časa bo mir. 😀 

Če bi izbiral med naštetimi, bi si izbral 12 mini, ker je majhen in tekoče delujoč. Samsung S21 fe mi je prevelik.

Eh, to maš 10 let mir z applom 😉 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano
pred 3 minutami je Janez007 napisal:
WWW.ZURNAL24.SI

Aktualna generacija Mazde 6 se poslavlja s posebno izdajo ob 20. obletnici tega modela.

Škoda za 6-ko, da se poslavlja. Na koncu bomo verjetno slej al prej vsi vozili SUV-e, oz. take in drugačne križance, ker limuzin ne bodo več delali, ne samo pri Mazdi, tudi ostale znamke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 minutami je Nejc1986 napisal:

Kamen.... Ma kaj kamen,skala se mi je odvalila od srca.... Zajeban kolokvij : opravljen 😎😎😎

Čestitke! 👏 Dober občutek, a? 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 22 urami je Alex napisal:

Niti ne. Sorodnik, k spada v drugo skupino in je vzel kredit z spremenljivo obrestno mero, je dobil samo večjo vsoto denarja prvo leto je res plačeval par deset evrov manj, čez dve leti pa že 250€ več. In, ko je postalo vse skupaj prehudo, je vzel drugi kredit, ga poplačal, prodal hišo in šel živel k ženini staršem. Vmes je seveda "pokadil" en kup denarja. 😉

Ne no, ne mi rečt 🤦‍♂️ Pa kake kredite so to mel?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano (urejeno)

Vse je možno, bomo videli. Imajo pa oboji že izkušnje s penali na tem SP-ju.

Popravljeno od MazdaBoy

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.