Vceraj prvi? v ?ivljenju preizkusil kako je to v hladnih dneh ko ti zamrzne ?ipa imeti gretje prve ?ipe in gretje sede?ev. ?e to ni luksuz pol ne vem kaj je... Zadovoljen....
Vceraj prvi? v ?ivljenju preizkusil kako je to v hladnih dneh ko ti zamrzne ?ipa imeti gretje prve ?ipe in gretje sede?ev. ?e to ni luksuz pol ne vem kaj je... Zadovoljen....
?e si bo? dosti grel z sede?em bos dobil hemeroide.
Kera levica - levica sploh ni dala kandidata, kar je milo re?eno neresno in to jih bo teplo na parlementarnih volitvah. Dat jim glas, da bodo nato veselo vlekli pla?ko v opoziciji je milo re?eno neresno - tako je znal skoraj dve desetletji nategovat Jelin?i?. ?e si mislil SMC to ni levica ne po obna?anju ne po programu - so pa res malo omilili neoliberalna na?ela in po?asi mogo?e celo razumejo moto Slovenia first.
Meni osebno je bilo najbolj bole?e to, da ves medijski rompompom je bil ?isto neskladen s funkcijo in pooblastili predsednika. Soo?enja milo re?eno butasta s popolnoma nebistvenimi vpra?anji sploh za nivo najvi?je funkcije v dr?avi. O?itno niso znali stopiti iz formata referendumskih soo?anj in so to prenesli na predsedni?ka - k sre?i sta vsaj kandidata bila na nekem kulturnem nivoju in ne na nivoju resni?nostnih ?ovov. Bistvo pa je ostalo skrito do konca - ?koda.
Izgleda, da se ve?ina s tem ne strinja in to so pokazali z nizko udele?bo.
Aja, je bil napovedan sneg, pa so se raje dr?ali pri pe?ki.
Se vedno iste hibe kot jih je imela mazda 6 prva generacija. Problem je edin to k so ti zamenjali z isto zadevo in bo cez par let spet isto. Je pa zanimivo da so ti to steli pod garancijo glede na to da gre za obrabo. No samo da si zrihtal
Kak?na obraba?Moja ro?ka-usnjena je stara 13 let in je kot nova.To lahko potrdi tudi
Gelipter,ki jo je zadnji? videl.
Alex...ro?ko.sem dobil novo ?astil je na? avtobus mazda servis..staro,ro?ko,so mi dali zraven ,,,to sem ?e nesel k lokalnemu mojstru,da jo oble?e v pravo dobro usnje.
Ja ta nova nadomestna mazzdurina 6 dizel je ok,,,lepo se pelje lepo povle?e,tudi v nizkih obratih.
Samo sem navajen na mojo cx5 benz...tudi ok...ta je bla oprema najbolj?a top.poraba..7.5 do 8l..
Mestna vo?nja...tako da....podobno kot moja cx5 benz..je za premislit,,,lp
7,5- 8 litra??Kaj ni to nekam ful?
A si jo vozil kot dizelco ali kot tvojo benzinarko?
Ej..Alex..res sem ?el ?e enkrat na avto plus mazda servis pogovorit in smo zrihtali kot treba...pohvala vsem na avto plus mazda servis.tudi nadomesto mazdo 6 novo sem dobil..super.lp
Lp...moram pohvaliti Mazda servis Avtoplus,,,koper
Pod garancijo so mi menjali usnjen,volan prej?nije bil zdrsan,in zlizan,,slabo usnje .
?astili so mi tudi novo ro?ko,od menjalnika,,,,avto plus mazda servis.ker uradna mazda je zavrnila novo,,,da sem jo po?kodoval z prstanom na desni roki,,,jaz ne nosim prstana na desni roki,,,noro????
Res pohvala g,branko,k,?efa.servisa.za novo ro?ko,tastaro,pa bom dal preble?t,v pravo dobro usnje.pri lokalnem mojstru,,,,cela JEBA..za to usnje,,,,he he lp
Druga ?vica? Preleni, da bi se premaknili do voli??a.
E ne,za tak?ne odlo?itve pa ?e ne morem biti kriv jaz.Na voli??a pa bomo ?li,ko sse nam bo zdelo,da se lahko kaj spremeni oz.bo kak?en res pameten kandidat in ne klovn.
Ko se sedaj vlada hvali,da so zmagovalci na tem referendumu mi gre na smeh,ker se vidi po ?tevilu oz.procentu udele?be-folk je totalno bojkotiral vse skupaj in pokazal,kaj si misli o vsem skupaj in o vladi.
Tej,ki ste ?li na referendum in glasovali za,ne se jokat ?ez par let,koliko denarja so vam pobrali.Takrat bo prepozno.
V realnosti je so pa zastoji, kolone, gu?ve, radarji, policaji,... Na koncu ugotovi?, da je Piaggio Porter povsem dovolj zmogljiv, da stoji? v koloni...
Sem gledal, ko so snemali to reklamo dol pri nas na obali.Samo je pa ta Ferrari res podoben kak?ni Mazdi od spredaj. Zanimivo, da so to takrat tudi drugi ljudje ugotavljali, kar je po moje veliko priznanje za Mazdine oblikovalce.
Kje so pa tej ovinki ful dobriv reklami, a kdo ve?
Pa a smo res navadni ljudje tisti, ki moram odlo?ati o infrastrukturnih vpra?anjih in zakonih? A res Alex, Boss, Slivka, Tadej itd vemo o projektu gradnje dovolj, da lahko ocenimo ali je trasa dobra ali ne, ali je cena dobra ali ne (itak se ?e ne ve kak?na bo dokler ne pridejo ponudbe na razpis). A vemo vse o odkupljenih zemlji??ih, konfiguraciji terena, nosilnosti, naklonih vodovarstvenih podro?jih, naturi 2000, standardih ?elezni?ke infrastrukture itd itd, da se bomo relevantno odlo?ali na referendumu Za ali Proti.
Tukaj na?eloma gre samo to, da tisti, ki bodo ?li na voli??e zaupajo enim ali drugim, ker samega zakona ni prebralo 99,99% volilcev.
Boss,?e bi bili na?i vodilni politiki in priskledniki Norve?ani ali Finci bi bil takoj za,ker to?no ve?,da je vse transparentno in var?no narejeno.
Ko pa na?i trdijo,da je nekaj nujno e tukaj se primite za denarnice in obvezno proti,ker smrdi do neba.
To vpra?anje ?e odlo?enim (ZA) zbuja dolo?eno neodlo?nost in dvom...
Najverjetneje bodo ti prekarni delavci iz vzhodnoevropskih dr?av in Balkana, ki ?e delajo v Luki Koper in okolici, delali ?e toliko ur ve?, ne pa da bodo zaposleni dodatni delavci... Je.. t ga, smo v kapitalizmu...
To?no tako.Od teh delovnih mest mi ne bomo imeli ni?,ker se zaposluje itak ?e sedaj samo delavce od drugod za enega ?rnega enega belega.
To so le floskule,ki smo jih sli?ali ?e ne?tetokrat.
Joj, kot da "priznane" zavarovalnice ne posku?ajo nategniti strank pri ?kodnih primerih. Misli? da Triglavi slu?ijo miljone dobi?ka tako da prostovoljno talajo denar nazaj?
Jaz sem na znani zavarovalnici pa ?e nikoli niso komplicirali,ne okoli avta ne
za kak?en ?kodni primer doma.
Recimo,so mi razbili obe ?ipi na balkonu pa niso niti pri?li pogledati ampak so mi verjeli na besedo.
Verjetno pri kak?ni ?udni bi moral dodati ?e slike in ne bi bilo dovolj.
Ne, robotska kosilnica... sej je prav napisano. So pa to tipi?ne poteze bednih zavarovalnic in potem taki pri?akujejo, da bo? podalj?al zavarovanje in se ?udijo, da jih ljudje pol po?iljajo v 3PM.
Sej, ljudje hodijo na razne "?udne" zavarovalnice,pa kao sem ful majn pla?al,potem pa, ko je treba kak?no ?lodo izpla?ati je pa problem in i??ejo te zavarovalnice dlako v jajcu. Zavarujte pri priznanih zavarovalnicah in ne bo nikoli problemov.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani