Pozabil si se napisati, da kako se dejansko vodi statistika oz. % "kao" umrlih. Mislim, da je nekdo kao pozitiven in nato kasneje umre zaradi raka ali pa ga povozi avto in se ga nato steje, kot covid umrlega je ze vse jasno. Tako, da še teli zelo nizki procenti niso realni, ampak so bistveno nizji. #bytheway
Ni to nic smesno, saj sem na lastne oci videl in ta podatek drzi in niso "buce". Je pa ze pred leti vnovcil ene par tisoc evrov in s tem denarjem kupil mojo bivso sestko ter se ene par traparij. Ni to namisljen monopoly denar, kot si nekateri to tolmacite
Zato pa pošteni ljudje, celo življenje delajo za take "glumce". Žal. Moj sodelavec je že kar lepo zaslužil na račun kriptovalut pa niti pod razno nima bajne plače. Je pa pač nekaj let nazaj reskiral in vložil 4.000 € in bum. Je pa res, da je to bolj kot ne "igra na sreco" in pa konstantno spremljanje trga in pa cen. Trenutno mu še malo manjka potem pa cash out je reku in nakup hiše.
Dopust ti ne more zapasti in prav tako ne mores podpisati pogodbe s katero se dopustu odpovedujes. Tudi jaz sem 16 dni lanskega dopusta ravnokar pokoristil. Sicer se nisem sam odlocil, ampak so mi prekinili cakanje ter me dali na dopust. Naceloma moras star dopust porabiti do 30.6 se mi zdi
Si ne predstavljam, da bi sedaj kupil 12 graficnih po teh cenah, da bom lahko rudaril :D. rx 5700 xt se sedaj prodaja za vrtoglavih 600-700€ (prej 300€).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Za primerjavo se vzemi podatke koliko jih je v letu 2018 in 2019 umrlo zaradi pljucnice ali gripe pa bo vse jasno in ni noben delal take zdrahe
Popravljeno od Scr3amPovezava za deljenje
Deli na druge strani