Ni to nic smesno, saj sem na lastne oci videl in ta podatek drzi in niso "buce". Je pa ze pred leti vnovcil ene par tisoc evrov in s tem denarjem kupil mojo bivso sestko ter se ene par traparij. Ni to namisljen monopoly denar, kot si nekateri to tolmacite
Zato pa pošteni ljudje, celo življenje delajo za take "glumce". Žal. Moj sodelavec je že kar lepo zaslužil na račun kriptovalut pa niti pod razno nima bajne plače. Je pa pač nekaj let nazaj reskiral in vložil 4.000 € in bum. Je pa res, da je to bolj kot ne "igra na sreco" in pa konstantno spremljanje trga in pa cen. Trenutno mu še malo manjka potem pa cash out je reku in nakup hiše.
Dopust ti ne more zapasti in prav tako ne mores podpisati pogodbe s katero se dopustu odpovedujes. Tudi jaz sem 16 dni lanskega dopusta ravnokar pokoristil. Sicer se nisem sam odlocil, ampak so mi prekinili cakanje ter me dali na dopust. Naceloma moras star dopust porabiti do 30.6 se mi zdi
Si ne predstavljam, da bi sedaj kupil 12 graficnih po teh cenah, da bom lahko rudaril :D. rx 5700 xt se sedaj prodaja za vrtoglavih 600-700€ (prej 300€).
Kaj naj jaz napisem k nevem kdaj sem bil nazadnje frej za vikend. V letu 2020 nevem ce sem bil vsega skupaj dva vikenda frej. Aja pozabil sem napisati da imam 2k place (joke). Bi se pa spotaknil o tistem komentarju, da samo trgovci nimajo "dodatka". Vec ali manj vsi, ki delajo za privatnika nimajo teh dodatkov. Mogoce so na papirju napisani, ampak te pa pri drugi postavki nategne. Te dodatke vidijo samo javne oz. drzavne sluzbe pa se to je bolj mizerno in se konec meseca ne splaca! Se pa strinjam z uporbnikom jest, ker kot je omenil zakaj so trgovci lahko frej ostali pa ne. Da smo si na jasnem vec ali manj trgovci ne delajo vseh vikendov in enkrat dela en drugic drug (sobote). Nedelje so pa itq samo do 12 ali do 15h odprte. Kaj naj na to gostinci recejo, ko delajo po cele dneve in lokali nisi niti en dan v tednu zaprti? ko se dela za petke svetke, bozic, novo leto, prvi in drughi maj itd. Da ne govorim, da je na ta dan obisk podvojen ce ne celo potrojen pa za to niso niti malo bolj placani. Jaa vem vsak ima izbiro poklica in za to obstajajo sindikati, da se kregajo, ampak pustimo sedaj politiko in tudi malo v tej smeri razmislimo. Nimam nic proti trgovcem in jim privoscim da so frej, ampak oni so zadnji k bi se lahko kurcili, da so vikende frej, ker tudi ce delajo imajo vsaj nekej od vikenda! Eno do dve soboti na mesec naredijo ter isto velja za nedelje in sicer delajo samo do 12 ali 15h. Praznike frej. Govorim za 80% trgovin. Seveda obstajajo izjeme kjer je drugace razporejen delovni cas...
S to grafo bos se lep cas imel mir in sicer 1080 glede na svojo "starost" z lahkoto konkurira v letu 2021. Top. Mogoce v bliznji prihodnosti zamenjas se cpu (sedaj imas i5 10400 ugodno) to je pa to. Preveriti je potrebno samo ali cpu pase na plato, ker intel ima to glupi narejeno.
Ah glede na to je zaprto ohisje (skrito) who cares about cable managment
Res je in ravno tega me je bilo strah pa sem potem cpu pri nas kupil. Kar se pa GPU tice je pa tole cista polomija. 1660 super je trenutno cca. 400e... Mah kpa vem 144hz ne recen, ampak 2k..brezveze. usaj meni.
1440 reviewov in vsi pozitivni pa se poslje ga iz spanije, tako da ni carine ter davka in se v enemu tednu je pri tebi. Pri nas je tak procesor cca. 270e.
Jest pa nekako na pubg ostajam . Znanec prodaja 5600 za 350€ se mi zdi. Nov zapakiran, ampak po mojemu mnenju ne rabis.. 5 3600 ima isto 6 corov in 12 threadov, kot 5600. Je res, da ima 5600 kao mocnejse core, ampak ze 5 3600 je petarda in bo se kar nekaj casa mir. Razlika v ceni je pa skori 150€. Drgac pa kot zanimivost: Na aliexpresu imas ryzen 5 3600 za 140$. Imas vec kot 400 reviewov in vsi pravijo, da je taprav procesor in da dela tako, kot mora. Jest osebno sem mal cvikal in sem ga potem pri nas nabavil
Odvisnost je med nami ze celo zivljenje. Je pa od osebe odvisno kaj so mu prioritet in kaj ne. Najlazji je tehnologijo kriviti, da njihov sin skos samo v racunalnik bulji. Ne povejo pa, da so mu ze od malega tisali tablico pod nos, da je dal mir.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ni to nic smesno, saj sem na lastne oci videl in ta podatek drzi in niso "buce". Je pa ze pred leti vnovcil ene par tisoc evrov in s tem denarjem kupil mojo bivso sestko ter se ene par traparij. Ni to namisljen monopoly denar, kot si nekateri to tolmacite
Povezava za deljenje
Deli na druge strani