Skoči na vsebino
Filmi
Napisano

Priporo?am ogled filma African cats. (ne ni iz sklopa ?anra za odrasle, pa? pa je dokumentarec).  :cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Eh butasti tabli?ni comp v kombinaciji z mojimi ?torastimi prsti; danes sem (vsaj) 2x pomotoma kliknil ogled profila LadoK, medtem ko sem hotel le prebirati in komentirati temo Nakup Cx7.  :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sebe nimam kaj za pohvalit, bom pa zato pohvalil 2 mojstra, ki sta mi v?eraj pomagala in sicer Simon Pelko ter Alja? Cajhen (Avtocona in Sigas). Sicer pa Klijo ni krepnu, niti ni nagajal, samo neke malenkosti smo ?timali, npr.  :macek: je menjal ?arnice po Renoldu.  :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Danes sem sre?al 3 Cerar-je; najprej varoval ?efa na?ih ministrov, potem obiskal ?efa MK, kasneje pa ?e njegovega ?efa (se pravi fotra Cerarja). :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Sem prepri?an, da nimam ve? najbolj zanemarjenega avta na forumu, ker sem ga temeljito s?istil in sicer zaenkrat le od znotraj (to je zame tisti manj prijetni del), jutri sledi pa ?e konkretna ?ehta z zunanje strani.  :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Mazda?i, ?e mi lahko neki pomagate ugotoviti, ker je o?itno Rosberg na nekem drugem intelektualnem nivoju in nikakor ne razumem zadeve;

kako zavraga lahko trdi, da je Hamilton preteklo nedeljo z njegovo po?asno vo?njo UNI?IL Rosbergovo dirko?

Po moji ZKP (zdravi kme?ki pameti), mora? najprej biti hitrej?i od tistega spredaj, da gre? lahko mimo, ?e pred tem pa ga je treba UJETI.

AMPAK zgodilo se ni ne eno ne drugo in po tej logiki bi moral hitrej?i izmed Mercedesov kar parkirati ob cesti za nekaj sekund, da gre tale mimo?  :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.