Sem gledal zadnjič en YT na to temo. Jedersko orožje bi bilo trenutno vsaj 100x močnejše kot je bilo nad Japonsko, in seveda bi Rusija posegla tudi po Evropi, predvsem po Londonu, ki naj bi tudi skrival konice.
Največji problem je jederska zima, kjer bi vsaj v Evropi preživel manjši procent ljudi in lahko se kar zavedamo, da ne bomo med preživelimi. Fuck it, smo kolateralna škoda 😵💫
Vse skupaj je pa že uvod v 3. svetovno vojno. Izrael in okolica, Ukrajina-Rusija, Azerbajžan-Gruzija, Osetija, ZDA-Rusija, Bosna-Srbija-Kosovo, ZDA-Bližnji vzhod, Kitajska-Tajvan, Kitajska-Japonska, Severna K.-Južna K.. Afrike najbolj, da ne omenjam. Jedersko orožje je tudi že postalo samoumnevno, pred leti pa kar tabu tema.
No za razliko je tale vsaj odstopila in jo Taubi ni rehabilitiral. Jajo tega ni zmogel navkljub Hojsovi odstopni izjavi. Tko da vsaj to, da če odstopijo oziroma so odstopljeni so pol adijo in niso neki jo-jo funkcionarji tipa zdaj je tu, pol ga ni pa je spet nazaj.
Ah Hojs, za njega je DRI uvedel novo delovno mesto: mešalec megle
Mal odštekana, ampak mi je všeč Original Puma Ferrari Merch, ne bi si mislil, da bi Ferrari šel kaj izven svoje ''kocke'' (aka. zgolj Ferrari grb na prednji strani in adijo).
Ja, sem tudi zase mislil, da sem odvisen od Monsterja Bolj natančno Mango Loco, ampak sem ga danes prov gledal v Hoferju pa sem si reku, da mi je itak presladko ratal in odkorakal stran
Mogoče plus digitale gotovine bi bil ta bi bilo potem povsod mogoče plačat,..ne pa da zdej prideš kam brez kartice pa ti rečejo,..žal imamo samo gotovino(ti pa brez gotovine, za dvignit pa nikjer).
To me vedno razkuri. Kot, da smo v kameni dobi.
Je pa zanimivo ena na to temo...določeno ministrstvo v JU, plačilo taks in ostalih postopkov dovoljuje samo s kartico (če prideš v glavno pisarno fizično). Ker se jim preprosto ne da šteti drobiža in ga imeti v blagajni. Mi njihov organ v sestavi pa smo vedno ponujali obe možnosti.
En plus digitalne gotovine mi je tudi to, da ni gor bacilov
Dobim "vabilo", da prinesem na upravno enoto prometno dovoljenje, da notri vpišejo prepoved prodaje, ker smo dobili vrnjen DMV (blaznih 138€ in nekaj centov).
In je navedena napačna registrska številka.
Pa dajmo no, a niti na upravni enoti ne preverijo, kaj delajo, ampak samo stiskajo ENTER... Pa prekleta reč, včasih je vsakdo bil mojster svojega poklica - pa ne glede na to, kaj je delal. Vulkanizer, ki je snel gumo z avta, je spotoma pogledal, če imaš ploščice slabe ali pa če ima končnik ali ležaj zračnost. Sicer popravit ni mogel nič, ti je pa povedal. Zdaj pa niti uradnega dopisa ne znajo napisat brez da bi moral za njimi preverjat, če je točno...
So pa vsi na Faceboobu in ne vem kje še vse s stotimi "selfiji"...
Mene tudi to fascinira. Sem bil v podobnem fohu (samo na končni strani), kot študent sem še, ko je imela DRSI na čez letne dajatve, klofal registrske, VIN in ostale podatke; pa se nikoli nisem zmotil. Vse delal podzavestno, samo natrenirat si se rabu, kako preverjaš za sabo in kako vnašaš, da se ne zmotiš.
Škoda, ker ti ni jasno kaj to dejansko pomeni - če boš mel samo digitalni denar bodo lahko kontrolirali za kaj ga porabiš, lahko te blokirajo (smo videli kako je to šlo v Kanadi par let nazaj), lahko ti bodo določili koliko bencina boš sploh smel kupiti za svojo CX-30. S tem nadzorujejo prebivalstvo, lahko uvedejo socialne točke (glej kako to izgleda na Kitajskem) za pridnost ipd. Take stvari nikoli nimajo namena, da bodo tebi šli naroko in ti bo bilo v tvojo dobrobit. Še nikoli take zadeve niso bile in tudi tale poskus ne bo nič drugačen.
Vse je res, sicer mogoče za ene ne bi bilo slabo, da bi se jim kontrolirala poraba denarja, pa ne leti to na kogarkoli tu (mogoče kdaj name 😀).
Ampak...tudi dvig z bankomata lahko omejijo ali blokirajo, tako da 100% svobodna pa tudi gotovina ni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Možno ker, da prideš v tisti ''posebni'' vrtec na Trstenjakovi 8, rabiš imeti izredno nizek IQ
Povezava za deljenje
Deli na druge strani