Pa glede na navor, bom vzel LTX, ko bo Bosch crknil. Če vzamem LT-ja, je to isti nivo Bosch-a in imam 2 podobni mašini. Seveda je bolj kvalitetna roba. Samo če bo Bosch še delal 4 leta, pa pol nekaj na nivoju LTX-a ali Milwaukee-ja,....
Hvala za izčrpen info.
Tak kot si rekel, Povše 230€ s kufrom in 55€ za polnilec. Baterijo pa dajo gratis.... 🙂
Tako, da očitno Tour ostaja liga zase, Vuelta nekje zadaj, Giro pa, če se bo tako nadaljevalo bo težko upihnil 110. rojstni dan. Se bodo morali Italijani krepko zamisliti kako naprej in kako spet bolj popularizirati Giro.
Se strinjam.
In je zanimivo kako se spreminja.
Dokler ni Roglič šel na Vuelto, je bil Giro takoj za Tour-om, Vuelta pa stranski tir.
Če bi k Ferku peljal, bi še slabše skozi prišel. Selmar je baje ok. Nisem pa sprobal.
Tudi jaz za to Forda vozim v Brezno.
Tudi i20n ne bom peljal na servis tja kot sem ga kupil. 1x so me dovolj vložli. 20km za se obrnit, in ti reče znana težava, ni rešitve. Pa vdari 1h na garancijo. Po telefonu pa se sprenevedal, da mora videt.... bi mi že te reko, da se po uradni poti ne da rešit. Samo da zasluži.
Ja, res je zanimivo. Ko je bila cela Evropa v recesiji zaradi kovida in je cela Evropa priznavala, da je Slovenija imela zelo dobre ukrepe za blažitev težav, so vsi v Sloveniji kričali, da to ni nobena taka posebnost in da bi katera druga vlada to naredila še boljše. Pa je takrat imela Nemčija ravno tako težave, ampak se Sloveniji ni toliko poznalo.
Ko imamo pa visoko inflacijo in težave v gospodarstvu in stavke že pol leta, je pa krivo to, da ima Nemčija težave in ne nesposobna Slovenska vlada.
Itak. Ivan bo kriv za vse, pa tudi, če ni, Robi bo pa odrešenik Slovenije in širše okolice pa tudi če travo pasemo. Ali je mogoče kaj vmes?
Bemtiš, ko tole berem... Saj me boste spravili do tega, da bom na naslednjih volitvah res Janšo volil...
Kaj pa 2008 recesija.
Ko se je sabutiralo Pahorjeve ukrepe, da se je oblast menjala. Potem pa je "nekdo" iste ukrepe s strožnjimi pogoji sprejel. Seveda zaradi kasnitve, ker je pozno gor prišel.
Vsak politik je kdaj naredila kaj dobrega. Bolj je važno, da naredi čima manj slabega, ker tega je večina.
Malo je BTjka sama hrupna, malo so bili "hrupni" potniki, tudi italijanske avtoceste niso tako super, kot jih nekateri hvalijo...
Ne, nisem slišal. Slišal sem danes, ko sem se sam peljal v službo. In čedalje bolj opažal, da v ovinku ne drži smeri. Pa sem mislil, da je guma bolj prazna. No, na črpalki ugotovim, da so gume v redu in posumim na kolesni ležaj. Parkiram pred firmo, vzamem dvigalko, dvignem levo, zavrtim - nič nenavadnega. Spustim, prestavim na desno, začnem dvigat - in niti ne dvignem do konca guma gre kar po svoje. Najprej sem pomislil, da so kolesni vijaki popustili... Pa sem kmalu obsedel tam zraven avta in čakal, da dojamem, kaj sem odkril...
Vseeno si car, da,si kar pred firmo dal avto na dvigalko ob vseh celih gumah. 👍
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Jaz sem rasel s ključavničarjem in niti gedor nismo imeli pri hiši.
Samo viličaste, nasadne, s, cevaste in podobne ključe.
Gedore sem začel kasneje uporabljat.
Samo pa kvalitetne gedore/račne še nisem uspel uničit, če prenese 30 let zlorab takoj podpišem.
Tudi s breaker barom si mi dal mislit. In zdaj sem na treh opcijah že. Tak da glava boli že.
Popravljeno od godlikePovezava za deljenje
Deli na druge strani