Ampak Park & Sail se meni sliši čudno. Sail in sailing se uporablja le za plovila brez motornega pogona (jadrnice ipd). Nekak bolj dobim občutek, da gremo v luko se parkirat pol pa na jadranje.
Če že morajo uporabljat angleške izraze namesto slovenskih, kot bi bil recimo parkiraj in plovi oziroma parkiraj in se vozi (park and ride) bi verjetno bil bolj nazoren Park & Boat (bolj pravilno verjetno Park & ride the boat) pa bi vsi razumeli.
Čak a to so isti, ki so se limali na tla in v plastičnih odsevnih jopičih tulili stop the oil. Al gre samo za razočarane delavce v javnem sektorju, ki si belijo glavo kako prikazat, s kterim delom napolnijo celoten delovnik. Tole so nesmiselne acije, edina smiselna je, da pač nehajo kupovat Tesle in to množično. To je pravi bojkot, ker imajo vedno alternativo.
Aja nimajo, ker Tesla predstavlja statusni simbol kot recimo un odgriznjen ajdared.
Ni panike. Imava tak "sporazum", da rešujeva take fake alarme. Jaz njemu on meni😆.
Sej sosed ni problem, problem nastane ko te neznanec zagleda takole z ulce, kako z lojtre režeš sred noči kable na sireni. Če bi te jaz videl, bi bil že klic na 113. 😜
da naj si dam lestev in potržem ožičenje. In lih tako sem naredil.
... in si danes že cel dan na policijski postaji, kjer razlagaš zakaj si bil na lestvi prislonjeni na sosedovo bajto, ko ga ni bilo doma in si s tem baje sam sprožil alarm. Zgodba o precvikanih žičkah ne pali več od takrat, ko je Marjan Šarec razlagal zakaj vodni top ni vžgal.
Ljudje, ki znajo hodit naokoli z odprtimi očmi in niso podvrženi pristranskosti nimajo problema z razumevanjem problema. Problem je samo v tem, da v tako opevani demokraciji, ki naj bi jo imeli, jim ni dovoljeno svobodno govorit, ker enkrat jih označijo za rusofile, drugič za antivakserje, tretjič za climatechange denierje itd itd. In enkrat se moramo klanjat raznoraznim Gretam potem Fauchijem in podobnim predstavnikom farmamafije. potem ti o "vanjskih neprijateljih" razlagajo dementni Bajdni in rezgatajoče Kamale, pa Vonderlajne in razni Sholtzi, Stoltenbergi, Rutteji in podobna wormongerska svojat.
Je pa res ja ... lažje je, da ne razmišljamo preveč in prevzamemo nerativ, ki nam je vsiljen pa da ostanemo zadovoljčkani v svoji majhnosti in nepomembnosti. Bo že pastir poskrbel za nas - če bo sreča nas ne bo požrl ampak samo ostrigel in to je današnji domet večine ljudi.
Alex ma tolk čez Goloba za povedat ker ga je strah, da bi mu bil preveč podoben. To je tisto, ko recimo prikriti gej svinjari čez ostale geje, da sam sebe prepričuje, da ni gej. Torej Alex ti si Golob, tko da veš....
Pozdravljeni, nek prijatelj iz Gane, po imenu Joe, (The GHARTEY & GHARTEY Law Firm, Address: Beach Drive, Nungua, Accra Ghana, Telefon.: +233 (0) 278 466 539), bi mi poslal okoli 18,7 M dolarjev, ker da se je tam dol nek človek z mojim priimkom ubil na cesti. Sedaj bi ta moj prijatelj nakazal denar na moj račun, potem bi pa bilo 45% moje, 45% njegovo, preostalih 10% bi pa šlo za neko sirotišnico, tako da ima zadeva tudi plemenito poslanstvo. Mene zanima - ali moram morda zadevo prijaviti FURSu, da mi odmerijo davek ali kako? Da mi ne bo treba kasneje plačevati kakšne kazni?
Tole je pa res zanimivo naključje. Jaz mam tud enga sorodnika iz Gane kot kaže. Promet tam je res jeba, ker tudi on je imel smrtno nesrečo tam v okolici Nungua. Sem že naredil plan kaj si bom kupil, kaj pa ti? Boš še kakšnega Fukswagna kupil al pa dva.
Dva diktatorja (rumeni zet in botoksni vodkar) obožujeta napadenega, da je diktator in, da je kriv za vojno. 🤣 Pa kje si to še videl.
Seveda je zeleni Mr. green T-shirt Kokainski diktator. To rataš v trenutku, ko prepoveš opozicijo, ko izkoristiš situacijo, da ne izvedeš volitve, ko bogatiš na eni strani in na drugi strani pošiljaš v smrt na desettisoče vojakov samo zato, da lahko še naprej fehtariš za denar po zahodu Zdaj je vse prepozno, a ko je bil še čas bi se samo članstvu v natu odpovedal in spoštoval Minsk sporazuma pa do tega ne bi prišlo in Ukrajina bi še vedno imela Dombas: Ampak diktatorček je misli, da bo s pomočjo zahoda postal velik diktator in je gemblal ter izzval dikatatorja na vzhodu pa se ni izšlo kot kaže.
Tako, da bo mali diktatorček moral v bljižni prihodnosti stisnit rep med noge in bežat iz Ukraine, kjer ljudje čedalje bolj razumejo, da slika ni črno bela kot načeloma ni nikjer.
In ZDA se bo spravila z Rusijo, debilom v Bruslju pa še vedno ni jasno, da so v tej zgodbi izviseli k zadnji lulčki.
Kdor še ni naj si posluša JD Vencov govor na Minhenski mirovni konferenci. Vse je povedal kaj se je dogajalp v zadnjih nekaj letih in da to ni demokracija ampak tiranija.
Se splača tole poslušat... ja res mnogi EU voditelji in Bruseljske hijene so bili šokirani, ko jih je sooučil z resnico kaj demokracija sploh je.
Hijene se že grizejo med sabo.... lepo. Tistmu Hajdinjaku iz NSi naj pa Bilobil pošljejo, ker totalno pozablja in se ne spomni ne Snežića in ne Draganovića. Par ta močni klofut okol njuška pa se bo vseh spomnila za nazaj in za naprej.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hehe tale je pa za posredovanje mojstra z lopato.
Tko k majo Kitajci Shaolin mojstre mamo mi Shovelin mojstra.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani