Smo šli čez vikend malo na Dolenjsko in v Čatežu v bazenih srečamo družino, ki je imela enako idejo. Bežno se poznamo, ker sta en njihov otrok in en naš otrok skupaj na treningu. Pa malo poklepetamo in ženska kar malo jezna razlaga, da so zdaj zadnjič tam, ker da to ni več normalno. In razloži, da so za štiričlansko družino (oče, mati in dva otroka, stara 10 in 8 let) plačali 700€ za tri noči s polpenzionom! Dobro, da smo bili v bazenu, drugače bi se kar sesedel...
Sem v Banovcih zadnje čase. Par nočitev dobim zelo ugodno.
Pred korono smo bili za nek normalen denar (1nadan) 2 nočitvi v Hotelu Terme. V koroni, ker nismo bili cepljeni, smo pa morali znotraj Slovenije iskat in smo tudi dali okoli 600-700€ za 3 nočitve hotela Čatež. In bili edini čudaki brez bonov.
V glavnem bolano. Ampak ja, dokler je polno, so cene primerne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Jaz sem štajerc stare šole in mene so vzgajali, da se raje Radenako pije kot Union. Ti sodobni štajerci so pač pomehkuženi. 😎
Sredina. Sem celo bil pri njih na ogledu.
Staropramen pa žuja sta bila tak v isti pivovarni zvarjena.
Evo še moje dopustniške novitete:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani