Včeraj šel z dr. Pelkom na pivo in mi je kot zanimivost omenil, da mu je stranka pokazala račun v višini 520€ in sicer za 2.2 Skyactive; redni servis, v smislu menjave olja in filtrov. Je povedal, da je takšen servis pri njem 150€.
Ja tako je če ne zasopiš novih pravil,..žal,.. letos so najslabši,.. hamilton je že vredu prestop naredil. Vsaj za leto 2025, ferrari ima dober base od avtomobila.
A na to moram odgovorit? Da, garažo pa da je vikend avto. Tko, k recimo si jaz ne upam pustit e-bika nikjer, da ni pod budnim očesom, ker bo hitro dobil nogice. Avti težje dobijo nogice, se pa nevoščljivost zelo hitro podpiše na pleh.
Verjel ali ne; danes mi je na parkirišču nekdo nabil vrata Hyundajca, verjetno s kakim terencem. Očitno je veliko tovrstnih mojstrov na sceni.
BMW-ja imaš... to je problem v glavah takih omejencev, da se spravijo škodo delat.
Sodelavec od brata se je soočal z enakim problemom. Dokler je imel partnerico, ki je "zahtevala" da ima BMW-ja so mu ga stalno rajsali, butali, mazali na javnih parkiriščih. Zdaj k se je babe losal in zamenjal tud avto, da ni več BMW pa se samo smeji in pravi, da v treh letih tud ene stvari ni bilo na istih parkiriščih. Torej to pač ne more bit naključje in z lastništvom BMW-ja pač kupiš tud to sranje.
In kaj bi bilo potem, če bi res imel neko zver, ne vem McLarna, potem boljše da zaradi omejenih nevoščljivih ljudi sploh nikoli ne zapusti garaže?
Odvisno od kod greš na Šmarno, po partizanski bi bilo precej jebeno, hehe. V vsakem primeru je bistveno večja višinska razlika in dolžinsko je tudi nekako druga dimenzija, priporočam probo.
Schurda, forumski kolega Mazdaš, mi je povsem prenovil moj hišni čarunalnik in sem mu res zelo hvaležen. Nisem nek zahteven uporabnik, igric tudi ne igram, je pa napredek več kot očiten. :)
Ma kakšen dizel, nočem spet te razprave ampak nekako je splošno znano, da se mazda kupi bencinar. V čem točno pa je kdo pred Mazdo če gledamo cel paket?
Če ne drugega po paleti motorjev.
Sem tudi sam ljubitelj bencinskih avtov, ampak npr. Mazda6 je vrhunec bencinskih motorjev 194 konjičkov, pri marsikateri znamki je to komaj sredina ponudbe. Enostavno NA 200PS danes ni neka številka, nad katero bi ljubitelji bencinskih hlapov skočili do stropa od navdušenja. Včasih je bila MPS zverina, zdaj je pri nas ni več na voljo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dokler ne gre za možgansko praznino, se še da z nogavicami ali vato zafilat, hehe
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani