Sem res mislil, da smo ?e tolk dale? od ?asov, ko je bilo treba nagrajevat raznorazne diktatorje in "zaslu?ne" partijce s ?astnimi doktorskimi nazivi ampak o?itno eni ?e vedno hlepijo po tistih ?asih in so jezni na cel svet, ker so se rodili 30 let prepozno.
....na celotnem prostoru nekdanje skupne dr?ave in tudi ?ir?e ... :lol:
Sem res mislil, da smo ?e tolk dale? od ?asov, ko je bilo treba nagrajevat raznorazne diktatorje in "zaslu?ne" partijce s ?astnimi doktorskimi nazivi ampak o?itno eni ?e vedno hlepijo po tistih ?asih in so jezni na cel svet, ker so se rodili 30 let prepozno.
No ja 100km/h ni glih nizka omejitev na AC... razen, ?e imajo kaka popravila pa znajo v tunelih spustit tud na 60km/h. Tole omejitev pa priznam, da je na AC te?ko dr?at, ker ima? ob?utek, da stoji?. ?e bodo ?e to upo?teval pri meritvah pol pa znajo precej kazni pobrat, ker verjetno smo takrat vsi v prekr?ku.
Naj fajn ogulijo kakega prepotentneza, zlasti tujce, ki se izzivljajo na nasih cestah, goveda!
To?no tako, meni je ?isto vseeno ?e so meritve, ker se ?ez trojanske tunele vedno vozim po omejitvi in tudi med njimi ne pospe?ujem. Upam ap da bodo resno obravnavali vse kr?itelje, ker sploh tisti s tujimi tablicami so izredno predrzni. Zadnji? je eden z DK na tablici ?vignil mimo skozi tunel, da sem za?util udar vetra - po moji oceni je moralo biti okoli 200km/h. In seveda zaradi takih in podobnih bebcev bodo lovili tiste, ki vozijo povpre?no 110km/h in s tem res ne ogro?ajo nikogar.
3 x dobil refurbished......kamor tudi IMEI prepi?ejo (vedno imam istega)
Pa si ti ziher, da dobiva? drugega in ne da samo tvojega nekaj predrkavajo pa ti dajo samo drug ohi?je, da izgleda drug... ker tale IMEI je tud sumljiv, ker ne vem zakaj bi IMEI kloniral na drug telefon. Ni logike po moje razen, da je to skos tvoj telefon pa te samo vozijo, da ima? drugega sploh, ker ima? konstantno isti problem.
Milanovi?u so se zgodili "begunci" in do skrajnosti razgalili njegovo nesposobnost. Volitve so pred vrati, ankete ka?ejo slabo - in si misli: poskusimo ?e z zunanjim sovra?nikom. Pomembno je, da ohranim oblast, briga me za dolgoro?ne posledice za Hrva?ko.
?e dobro da ma ta problem, ker ?e ne bi spet iskal in izzival Slovenijo. Pa? to je tipi?en populisti?ni politik, ki i??e podporo v v?e?nosti do volilcev. Imamo tud mi kr nekaj takih sekretov.
Aha... a ta nem?ko-francoski vlak je imel v mislih. Poleg vseh poklicev, ki jih "obvlada" je o?itno najbolj?i v vede?evanju. ?akam samo da se bo kon?no preizkusil ?e kot predsednik republike al mu bo prej zmanjkalo mandata, ker je ?e tolk poklicev za "probat"
v brk raznoraznim nata?am in drugim tetkam, ki znajo karat vse po vrsti, ?e se prevarantom ne klanja do tal in jim ne porine vse v rit... me zanima kaj pore?ejo na to razne nevladne humanitarne organizacije, ki se aktivno vklju?ujejo v eno najve?jih prevar... najebal bodo pa dejasnko tisti, ki so resni?no v godlji zaradi falotov, ki to sceno izkori??ajo.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz bi ti predlagal, da se po?asi znebi? windowsow XP.
Druga?e pa tole zna biti te?ava na strani ponudnika in njegove spletne prijavne strani.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani