Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jorge Martin bo v 2025 sedel na Aprilii
Danes popoldne bomo postavljali panoje za EU volitve, ki bodo v nedeljo, ampak dež očitno ne misli nehat niti za trenutek, MAMUMUJEBEM!
Real Madrid; PETNAJSTIČ!!!
Zobarka je bila danes precej arogantna in pa "timing" jo je očitno matral, ker se mi je obetala zamenjava stare plombe, z lokalno anestezijo. Mi je pribila injekcijo in čez dobro minuto že pričela s posegom, seveda sem vse čutil, obenem pa nadaljnjih 2 uri, čutil ničesar v levem delu čeljusti. Je očitno tako dobra v načrtovanju, da bi jo lahko Ferrari vzel za pripravo dirkaške strategije, ohohoho
Pjongjang nad južno sosedo poslal balone s smetmi | 24ur.com
Tistole tablico je zanimivo videti;
All Cops Are Bastards; AC AB
Črn zmaj opravil tehnični pregled.
Kako so ga pa vztrajno raztezali na testnem poligonu, pa sem raje stran gledal, tisto je res mučenje podvozja.
Spor zaradi žoge, na otroškem igrišču???
V Beogradu v nasilnem incidentu umrl brat podpredsednika vlade Federacije BiH | 24ur.com
PogiCAR!!!
Čestitke rdečim!
Sprint dirka včeraj noro zanimiva, 93 je medtem že na drugem mestu v prvenstvu.
Zanimiv razplet kvalifikacij.
Velika Raduha; 2062 mnv
Kombinacija kolesarjenja in gorolazenja
Iz vasi Strmec s starim poganjalcem, do koče na Loki, potem pa veselo pohodniško še dobro urco do vrha Velike Raduhe.
Kombinacija je kar zalogaj in dobro, da je nisem podcenjeval ter štartal iz Kamnika, ker bi me zrezal k zajca, hehe
P.S. Četara, itaaak (štirje siri in Pepsi).
Nista dosegla vrha Everesta
Limitless z Bradleyjem Cooperjem je zanimiv.
RazširiEna sodelavka pride v pisarno in komentira:
- "No, končno, da se je zunaj malo segrelo. Zjutraj je bilo pa prav mrzlo. Me je tako zeblo, da sem volnene štumfe potegnila iz modrca in jih obula."
Kar je najhuje: sem ugotovil, da ni edina, ki tako zapolni praznino v modrcu...
Dokler ne gre za možgansko praznino, se še da z nogavicami ali vato zafilat, hehe
Cena je res zverinsko zabeljena.
Včeraj šel z dr. Pelkom na pivo in mi je kot zanimivost omenil, da mu je stranka pokazala račun v višini 520€ in sicer za 2.2 Skyactive; redni servis, v smislu menjave olja in filtrov. Je povedal, da je takšen servis pri njem 150€.
520€, WTF?
Pooblaščeni servis Mazda, ne vem kateri.
Napisano
Sem v komisiji predčasnih volitev, ma to je taaako sranje s papirologijo, obiska pa ogromno. Brez treh POSVETOVALNIH referendumov bi bil pičkin dim, a tole.
Poleg vsega je zraven neka ostarela mladenka, ki stalno otresa jezik in se ne ugasne, strelja pa taka brezveznjaštva, da je groza. Sem ji parX rekel naj začepi, a kasneje obupal nad ženščino nadležno.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani