Se moram pohvalit,da se danes nimam za kej hvalit.
Danes mi gre vse za en k...c.
Z mojim dopustom drugi teden ne bo ni?(tako,da mi ostaneta samo dva tedna).
To je pa tako,?e se meni? z direktorco,ki ti nekaj obljubi,ko pa je treba podpisat,se dela neumno.
(taka je kot na?i vrli politiki v SLO,pa ?e blond-ampak res blond je za povrh).
Pamti,pa vrati...
Baje so RHCP znani po fu?anju pevca in kitarista v ?ivo, medtem ko sta bobnar in basist temelji, protipotresne vezi in stene benda (unadva sta samo ovenele ro?ice na balkonu), seveda kar se zvoka in pravih tonov ti?e.
Ti,sam to je pa ?ista resnica,kar si napisal.
Kitarist je katastrofa,da ve?ja ne bi mogla bit.I??e neke tone,ki jih druga?e sploh ni na kitari.
Nisem vedu,al to tip resno ,al se samo heca.
Nekje na pol koncerta je usko?u ?e en kitarist ,ki pa je bil taka klasa,da je dvignu folk gor.
Vsaka mu ?ast.
Pevec je pa poglavje zase.Niti enkrat samkrat ni kontaktiral z publiko.Pa tudi to?en je bil samo vsake tolko.
Vse je napovedoval basist,ki je res klasa.In bobnar tudi.
V glavnem,vse skupaj mi je delovalo,kot da so na enih slabih vajah(in to zadeti).
Ocena:-2.
Danes pa grem na koncert hot red chili peppers v Udine.
Upam,da mi bo vsaj danes uspelo koncert videt,?e sem ?e zadnji? ostal z dolgim nosom.
Dr?te pesti,da ne bo kakih neviht,tromb di aria,povodnji in podobnih dogodiv??in in da bo
koncert potekal po scenariju(brez raznih nepredvidljivih pirotehni?nih pripomo?kov).
No,imejte se ?e naprej lepo in bodite v cvetju...
LP Alex.
Niti ne...moram pa re?,da mi je zadnji? padu po tleh in sem ga potem celega raz?raufal na prafaktorje,ker
ni hotu ve? delat.
In pol,valjda,od takrat mi ne dela gumb za glasnost,pa slikat ne morem ve? z njim in vsaki?,ko me kdo
kli?e,se ugasne.
Pohvala 1.:
se morem pohvalt, da imam zdaj porihtan avto: zamenjana oba sprednja vtika?a za varnostni pas in na novo software-sko nastavljen prosti tek ter prosti tek ob v?igu (?tefanove besede). zdaj pa da vidimo, kako bo delovalo.
Pohvala 2.:
se moram pohvalt, da imam nov telefon Samsung U700. Lep k svina. svojih slikc ?e nimam, je pa tukaj slikca iz enga foruma:
Bravo.?estitam,da so ti porihtali avtek.
No,tudi za telefonin,?eprav nisem glih nek prista? le-teh.
Napisano
Kaj pa ostali?
Sej nisem ?e odpovedal,ne?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani