Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Danes na lastni koži (denarnici) izkusil, da je pri poganjalcu bolje neke zadeve preventivno oz. vsaj pravočasno menjati, ker kasneje je škoda večja in posledično strošek, npr. v smislu, da je veriga toliko raztegnjena, da je pokavsala že tudi zobnike. Gre pa za mojega Oslička (stari mini MTB), ki ga imam bolj za grde terene pa tudi za kakšen skok do trgovine in mi je vsak strošek odveč, haha.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 12 minutami je Boss napisal:

Pismo @Alexzveniš, kot da bi tud govna jedel, sam da lahko čez ptiča udrihaš. Tole kar je naredil Petrol je naredil proti vsem Slovencem in Holob klele sploh ni pomemben.

Tiču se jebe, on itak loh leti, če ne drugo s pomočjo kakšnih SUBSTANC :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

S snežnim opozorilom so pretiravali AMPAK tale veter pa ko gledam zdaj v bližini hiše, kako suče smreke sem ter tja, to pa ni zajebancije, če živiš tik ob gozdu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
Pred eno uro je Agerg napisal:

Mene je vedno zanimalo, kakšna je toleranca štetja glasov pri volitvah. Sigurno ni 100% pravilno, to je sigurno.

Seveda ni, kakšna lahko manjka, povem iz prve roke. Kadar je GNEČA na volišču, imaš težko vse pod kontrolo in se zgodi, da jo kdo odnese s seboj, ne vrže v skrinjico. In kaj naredit v tem primeru, ponavljat volitve, zapreti volišče in preiskati zadevo??? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kako luštna žvercaaaaa :)

WWW.RTVSLO.SI

Približno dva meseca po skotitvi so v berlinskem živalskem vrtu pred dnevi javnosti predstavili najnovejšo članico družine sumatrskih tigrov. Malo tigrico so, kot so razkrili, poimenovali Lilly.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 minuto je Mraušk Mčk napisal:

Evropa (zahodna) je zamudila izjemno zgodovinsko priložnost. Vzhodni del Evrope se je znebil okupatorja (padec berlinskega zidu pa te zadeve), Slovenija se je takrat znebila okupacije jugovojske. Takrat v tistem času je bila izjemna priložnost da se zahodna Evropa znebi okupacije ameriške vojske. Pa se ni.

Tako da sedaj tole neizvoljeno samooklicano vodstvo Evrope ne počne nič drugega kot kolaborira okupatorju.

To je kot da nekdo pri 40-ih še vedno živi v hotelu MAMA, pa trepeta, da če kakšno večjo neumnost ušpiči, da bo postal brezdomec, ker ga bosta stara 2, NOGIRALA iz hiše, haha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koga volit
Napisano
pred 17 minutami je Matick napisal:

Ma, folk se ze jajca po cesti.

Se prejsn teden, zjutraj je bilo treba na levem pasu vozt okrog 140 da nisi kolone zadrzeval, danes se je folk vozu ze 120-130max

Verjetno varčujejo z energijo, da bodo lahko še naslednje 4 leta PLESALI :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Totalno sem navdušen; PogiCAR ravnokar zmagal dirko, za katero so mnogi trdili, da je zanj ne bo mogoče zmagati. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal:

Pozimi ima PD Gornji Grad dom odprt po sistemu dežurstev. Ne boš verjel. Se je že zgodilo, da dežurni v domu ni vedel za kaj se gre, ko sem mu omenil MENINCA.

Kar se tiče mojega odnosa do MENINCA pa. Bila je res velika ljubezen, in te ljubezni sedaj ni več. Pa ne po moji krivdi.

Potem bo tole kar prava popevka za vajino nesojeno ljubezen? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 27 minutami je goB napisal:

Res je.

Npr. pri nas v Sparu je Milka mislim da Made in Bolgarija ali Romunija ali nekaj takega, npr. v Avstriji v Sparu pa iz druge milkine tovarne za njihov trg Made in Austrija ali Nemčija. Pri nas je dejansko edino v Mullerju možno dobiti Made in "Zahod". Moraš biti pa kar pozoren, ker je res droben tisk da opaziš 😕, na prvi pogled je enako, so pa za naš trg osnovni napisi v naših balkanskih in sorodnih jezikih..., pri njih pa avstrijsko, nemško, francosko, to najhitreje lahko opaziš.

Uradno naj ne bi bilo razlike, isti proizvajalec, po okusu kolikor sem sam preizkušal pa je razlika v prid Zahodu, se zdi boljša kvaliteta. Enako je pri čistilih, praških, pri nas po vonju včasih kak mehčalec prav smrdi, pri njih diši, pa enak tip in proizvajalec..., enako pri osebni higieni ... Zakaj je tako, ne vem, očitno za nas slabši cenejši materiali ali malo spremenjeni cenejši recepti in mi smo pač žal še vedno tretje razredna država za njih :whatever:

Tudi pivo, pred nekaj dnevi sem v akciji kupil CARLSBERG v Merkiću.

Pa ga pijem in mi ni bil neko čudo, potem malo berem po pločevinki in piše država porekla; SRBIJA. :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

KMALU je pri nas precej relativen pojem. Tule pišejo o letu 2031, haha

WWW.24UR.COM

Vlada je na seji izdala uredbo o državnem prostorskem načrtu za priključek Kranj sever na gorenjski avtocesti. Tretji avtocestni priključek gorenjske prestolnice naj bi razbremenil predvsem priključek Kranj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 5 minutami je Boss napisal:

Alex, a veš kaj je meni zanimivo pri tebi. Ko se je za časa socializma hodilo po nakupih čez mejo si se norca delal kako za en kurc je bil socializem. Danes pa k smo že več kot 35 let v tako opevanem kapitalizmu pa folk še vedno hodite ven kupovat kot nekoč v socializmu. Torej kaj smo pol sploh napredovali pri menjavi sistema? Pa ne mi zdej s tem, da je Holob kriv za to.

Mogoče nam je pa samo v genih, da mislimo, da je sosedova krava Milka bolj vijolčna kot naša.

Ko ravno omenjaš MILKO violo, kot zanimivost, je bila (ali je še vedno), naša narejena za vzhodno tržišče oz. Balkan, medtem ko si jo dobil preko severne ali zahodne meje, čisto druge kakovosti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.