Skoči na vsebino
Svetovne kolesarske dirke
Napisano

Dns se maw šefa počutm, ker je etapa na PLEŠASTO GLAVO, ups goro :)) Bo verjetno fajn napeto, se splača pogledat, zdajle je že prenos na Eurosport-u. :)

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dr. Pelka, našega avtomobilskega mačka moram pohvalit, ker mi je temeljito poštimal hladilni sistem Netopirja, da je zdaj pripravljen za skorajšnji dopust in daljše vožnje. Sem mu posledično danes vrnil (kar uporabnega) kombija, ki nam je dobro služil za transport piknik robe ta wikend. Je bilo hecno, ko ni imel nobenega nadomestnega avta in me je domov napotil z Jumper-jem. Boljš kot peš :))))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

Ma kaj ni bilo zvečer nobene, ki bi te temeljito pregledala?

Midva z ženo se redno pregledujeva, ker zadnje čase je ogromno klopov...

Za Encefalitis naj bi bil dobro zaščiten (večkratno cepljenje, letos ga bo treba obnovit, po 5-ih letih), medtem ko je Borelioza vedno odprta opcija in bo zdaj treba spremljati, če nastane tisti obroč. Lahko pa so pri komu težave tudi brez tega obroča.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 3 urami je Mraušk Mčk napisal:

Veganski C vitamin ni glih neki doping. Moraš jemati tistega v mesu.

c-r.jpg

Tole imam nek koncentrat iz Spar-a, pomoje iz enega litra narediš 100 litrov KISLICE, ker v 1,5l vode res dam samo par kapljic in je kislo k strela, z mineralno vodo je tudi odličen okus. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Enega mojstra (bagerista) poslal v 3 Pisane Marjetice, stalno neko dogovarjanje, pa da se slišiva v torek, pa da se slišiva v četrtek, pa dajva se slišat v ponedeljek in kasneje se na ta njegov PONEDELJEK niti ne odziva več na telefonske klice in sms-je. Mah res fuk adio pamet, a je tok težko rečt; ne utegnem, ne želim, nočem, ne bom ... ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Sem gledu film VRTNAR (the gardener) in v glavni vlogi možakar zelo spominja na g. Slivko (v DeSUS izvedbi) in ne boste verjetli, prvega hudobca se loti z LOPATO! :)))

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zadeve se reees hitro odvijajo, kot npr. most pri Lidlu v Domžalah, ko izpade da so bile poplave kakšen teden nazaj, ne DVE LETI;

WWW.RTVSLO.SI

Na seznamu za rušitev po veliki povodnji pred skoraj dvema letoma je trenutno 343 objektov, največ v porečju Savinje. Večina od teh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 9 urami je Slivka napisal:

Čisto resno vprašanje: a je že kdaj kdo videl radar v neposredni bližini šole ali vrtca, v mestnih središčih, pri večjih avtobusnih postajah, pri pešnih prehodih v mestnih središčih, ... Mislim, tam, kjer je gostota otrok na cesti velika in ti mimogrede kdo priteče na cesto in je lahko vsak kilometer na uro prehitro lahko usodno... Ga je že kdaj kdo videl? Ker jaz ga še nisem. Videl sem radar že na koncu naselja, kjer ni več nobenih hiš in se že začnejo njive, ni pa še table za konec naselja, videl sem že radar v industrijski coni, kjer je bila skoraj pol kilometra ravna cesta, ki je imela na eni strani ograjo, na drugi pa dva uvoza v neki podjetji, videl sem že radar na avtocesti, kjer je gradbišče in omejitev 60, ... Videl sem radar že marsikje, ampak tam, kjer je pa že najmanjša prekoračitev hitrosti lahko usodna, tam ga pa do zdaj še nisem videl. A sem le jaz tako nepozoren, da ga nisem opazil al ga tudi ostali pred šolam, vrtci in podobno ne opažate?

Sem, na IG-u, ko se pričneš vozit v smeri Podgozd, Škrilje, Golo, Kurešček, Visoko, Zapotok, itd., je takoj na klančku vrtec in cona 30.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.