Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano
pred 5 urami je Slivka napisal:

Ne bi te rad strašil, ampak pri trimestni cifri na tehtnici je prašič zrel za klavnico...

Dobro, v tem primeru lahko kar začneš z nožkom harat po forumu, ker jih imaš kar precej tistih, ki pa znatno presegajo meje med 2 in 3-mestno cifro :) 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano

Če kdo gleda zdajle ŠPORT TV, uf to pa je prava žalost, sem ravnokar prišel z rekreacije odbojke, vžgem TV, isti trenutek 2:0, par minut kasneje že 3:0, pa še niti polčas ni. Uffff :( 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Wikend je biw precej gurmanski in z obilo druženja, luštno preživet, zdaj pa se bom tehtnico raje izognil, ker imam občutek da kljub rednemu fitnessiranju sem prišel na 3-mestno cifro, haha. No ne bo dolgo tako. :) 

Aja, pa Netopirja kompressorja sem danes dobil od mehanika, zdaj je med drugim tudi nekoliko "optimiziran", se kar pozna, tistih tovarniških 163 psičkov mi je bila itak totalna komedija. :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Zdajle pa glavna dirka MotoGP, bi fuul privoščil Quartararoju kakšen lep rezultat, na tisti ropotuljci od Yamahe, heh

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

Ju3 in nedejo bosta zanimivi dirki, ker Marcu menda domača proga ni preveč "simpatična", tako da bodo tudi ostali imeli svojo priložnost, hehe.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 minutami je Alex napisal:

Se pravi, da bo huda zima. 

Odvisno kje. Verjetno pri Slivki bolj kot pri tebi, glede na to, da ste skoraj 1000 VIŠINCEV razlike, hehe

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Netopirja danes peljal h Kamniškemu mojstru za DE vozila, pa nisem prepričan, da sem dobil pravo vodno cev, za zamenjavo počene. Original cev je že dalj časa NEDOBAVLJIVA. :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Meni je uporabnik GELIPTER s foruma pred leti dal neko zadevo proti mravljam in praverjetno deluje, daj mu piši ZS.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 52 minutami je Slivka napisal:

Ima mogoče kdo kakšne veze v trgovini 

AGROPROAGRO, d.o.o.
Slape 4,

2323 Ptujska gora

Bi rabil nekaj od tam, ampak ne smem kupit tega, čeprav točno vem, kaj je in za kaj je, čeprav tega uradno nikoli nisem videl...

V glavnem, a ima mogoče kdo kakšne veze tam, da dobim to, česar ne smem?

A imajo kondome, ker se bojiš za pridelat dodaten podmladek? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Joj, naši igrajo katastrofalno 🥴 Prav trudijo se, da bi izgubili..... :nevem:

Ni jim dosti manjkalo do USPEHA :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 minutama je SeekK napisal:

Men ga je isto tkole ena starejša gospa odpeljala. Isto z zetončkom, isto vrečka notr, pa banane sem tehtal :)

Dobr da je šla res počasi, pa zelo ji je blo nerodno potem...ponesreči, je mislila da je frej. Ali pač? :)

DeSUS strategija :))) Dokler ti ne (nehote) odpelje vozička, ko je še mali otrok noter, je vse v redu :) 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kot starševska omejitev za telefone otrok. Odvisnikov od ekrančkanja je žal čedalje več, že med hojo, med vožnjo, stalno ... :(

WWW.24UR.COM

V japonskem mestu Toyoake bodo morda uvedli priporočilo, da bi lahko prebivalci zunaj službe in šole uporabljali pametne telefone največ dve...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.