Dans se maw šefa počutm, ker sem odjavu sezonsko vozilo (PO POLDNE) in mi bo ponovno cukal (bencin) enkrat spomladi, do takrat naj pa odpočije, v pričakovanju boljših časov, haha.
42-letni državljan Bosne in Hercegovine je na območju Kozjega v prirejenem in dobro opremljenem prostoru gojil več kot tisoč rastlin konoplje. Policija je moškega odkrila, potem ko so jih iz elektro...
Danes v trgovini KEA kupoval s 50% popustom (tisto, ko v roku enega meseca od vlčanitve oz pridobitve kartice lahko koristiš za 3 izdelke). Sem kar privarčeval dobrih 25€ s tem nakupom
V slovenski zgodovini se skriva zanimiva in manj znana zgodba o prvi slovenski valuti, imenovani lipa. Gre za prvo neuradno valuto v času osamosvajanja, ki je v javnosti imela veliko priljubljenost, a je kot...
Iskreno povedano, sem že par dni fajn ZAMORJEN zaradi NM tragedije in smrti očeta-heroja, ki je umrl med obrambo lastnega otroka. Kje mi žvimo, faaak, kakšen divji zahod je to vse skup
Jaz imam pa nov namizni ČARUNALNIK, sicer ni povsem nov, ampak zame več kot na nivoju. Priskrbel mi ga je Mazdaš; SCHURDA, maček za čarunalniška opravila.
Netopir namesto da bi lepo letel po cesti, mi obupno poskakuje in trokira, nisem niti malo navdušen v iskanju težave, no vsaj Getz že skoraj 19 let OBRATUJE
Ja potem je le še slabi 2 urci, malo okrog po vršacih, dejansko z nekim rahlo terenskim vozilom bi prispel do njihove: Gipfelhaus, nekaj višincev pod vrhom, ampak cesta je zaprta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Danes v družbi dr. Pelka fajn "sprehod" na Kranjsko reber oz. Vrh kašne planine
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani