Pozabil je ?e na to, da te pretepejo, strpajo v marico in gredo en rally, da te ?e notri fajn polomijo. Na koncu te ?e zlorabijo s pendrekom in te spustijo naprej s pozdravom: "Pa sre?no vo?njo ?e naprej."
Glih danes me je en poba "razsvetljeval" z umotvori tipa,da ?e jo prilepi? kam drugam kot v levi zgornji kot,te ustavijo "organi",ti jo lepo strgajo dol,pla?a? kazen,kupi? pri njih novo in se lepo odpelje? novim dogodiv??inam naproti.
mene je pa v zadnjih nekaj dnevih spet za?ela moja Mazda nekaj gnjavit. In sicer, da ne v?ge, ?e je nekaj ?asa (takrat ko sem v slu?bi) na soncu. Potem moram shladit kabino, potem pa po 15-20 minutah lahko v?gem. To se mi je ?e dogajalo lansko leto, pa so nekaj "popravili", letos se pa spet dogaja. Ima kdo kak?no idejo kaj bi to bilo? Na servisu na diagnozi ni so kaj prida ugotovili.
Da ni kaj povezano z "pametno" kartico? Ne vidim neke pametne razlage,
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi mi si zaslu?imo ve?je pla?e,pa kaj ?mo,?e nam jih ne dajo.
Bodo sedaj lahko u?ivali zaslu?en po?itek nekje v Dalmaciji,he,he.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani