Sej te no?em stra?it ampak tole bo? te?ko spravil skupaj za 3 jurje. Rabi? havbo, blatnik, vezna, odbija?, prevleka odbija?a, maska, lu? pa ?e cel kup drobnega materjala. Izgleda, da bo treba tudi ravnat na mizi, pa li?at komplet prednji del.
Jaz osebno bi kupil drugega za 5, 6 jurjev, tega pa poskusi po delih prodat. ?e ima? cajt, prostor in voljo prodajat se da kar nekaj iztr?it.
Jest sem istega mnenja ceprav vse to kar si ti nastel in se nekaj vec stvari sem jest ze nasel in je vse skupaj naneslo 600-700?. Zaenkrat imam takole.
Sprednji odbijac z masko 120? (potrebno strihat)
?aromet original rabljen 120?
Blatnik ohranjen v nulo in v isti barvi original 60?
Pokrov motorja v isti barvi original rabljen 120?
Hladilnik rabljen original 60?
Nosilec odbijaca rabljen original 40?
Vezna stena 60? (nova)
Manjka mi se ekspanzijska posodica (vrjetno je hin) in pa vitrex posoda (to pa dobim za male pare)
Najbolj me skrbi kaj je z DSC enoto saj je zamaknjena in nevem ali deluje ali ne...
Je pa potem treba racunati se za delo in pa doloceni stroski k se bojo pokazali k se bo zadeva zacela popravljati, ce se seveda bo. Bom jutri videl k ga pridejo majstri pogledat pa ocent
Lahko pa boss kej darujes glede na to da imas isti avto in pa isto barvo
Problem je ker je bil oce kriv. Na avtocesti je avto pred njemu zacel na polno bremzati in kljub temu da je oce bremzal se ni mogu pravocasno ustaviti. Premajhna varnostna razdalja = to kar je gor. Lahko le popravljamo na lastne stroske ali pa ga prodamo taksnega za male pare. Malo mi je edino zal ker je notri se plin... Stroskov bo pa po tamalem okol 2.500-3.000e. Odbijac, blatnik, hauba, maska, vezna stena, vzvod za odbiranje haube, xenon luc, kiler, expanzijska posodica, posoda za vitrex, komplet abs enota je zamaknjena (nevem pa ali deluje), vrjetno se kaksna cev iz kilerja ali pa za klimo. Sovoznikova vrata se nemorejo odpreti ker je blatnik potisnen. To vse se vidi s prostim ocesom in bog si ga vedi kaj vse se bo se naslo enkrat, ko se bo popravljalo, ce se sploh bo... Jap privezana sta bila oba in tudi avto mu ni crknil enkrat, ko se je zaletel. Mogoce bi bilo malo manj skode, ce avto pred njemu nebi imel kljuke, saj nebi imel toliko notri vse vdrto.
Aja pa avto ni vec kasko. Zavarovano ima parking, steklo, pa toca...
Jest sem bil sedaj 14 dni na hrvaskem in sem dozivel ravno nasprotno. Tak ponos in euforijo kakrsno imajo oni slovenija nikoli ni in tudi nikoli nebo imela, ker smo itq najbolj zahojen narod. Meni osebno je bilo prav uzitek gledati vsako tekmo v zivo v kaksnem lokalcku. Po zmagi pa itq ludnica in veselje na polni crti in pa seveda zastonj rakija za vse . Ce si sel skozi center je imel vsak lokal po dve ce ne celo vec televizij, kjer se je prenasal nogomet in VSI lokali so bili nabito polni s tujci in domacini, tako da si mogu pridt mal prej, ce si hotu dobit sedez. Po koncu tekme pa veselje, prepevanje, zastonj runde in nobenega sovrazstva ali pa streljanja v zrak itd. Verjamem pa da se znajo najti doloceni osebki k delajo zdraho
To gre potem pomoje za isti senzor. Senzor kota in navora volana. Na ebayu jih imas kar nekaj cene se pa gibljejo od 40e pa do 70e s postnino vred (rabljen). Tudi pri nas na avto.netu imas enega, vendar bi bilo potrebno poklicati za ceno. V najslabsem primeru pa iz kaksne razbite iz avto.net, ker 500e se mi zdi kar malo huda cena za en senzor. Zamenja se ga pa ena, dva, tri. Kaksni so pa simptomi? Avto vlece v eno stran oz. gre malo bolj na trdo? Mogoce DSC lucka gori?
Baterijo ima kao eno izmed boljsih na trziscu tako da dvomim, da ima katera druga znamka dosti boljso baterijo oz. po domace receno, da dosti vec zdrzi .
Odvisno od uporabe. Ob normalni/zmerni uporabi 2 dni vcasih tudi dlje, drgac pa 1 dan.
P.S. Spomnil sem se za prvi "minus", katerega je omenil in sicer, da ne podpira wireless polnjenja, medtem k ga vsi ostali huawei telefonu podpirajo. Meni osebno je to nepomembna funkcija, kljub temu, da moj telefon to podpira
Jest sem ze sicer nekaj casa nazaj nabavil logitech G502 proteus spectrum in loh recem samo top shit. Notri ima vgrajen najmocnejsi senzor na trziscu in prav tako lahko naredis do sedem profilov na miski. Vgrajeno ima tudi RGB led lucko in pa utezi dobis posebi, saj si lahko tezo miske nastavis po lastni zelji. Sicer nevem zakaj potrebujes misko, ampak meni osebno je to top of the top. Pred tem sem pa imel legendarno logitech mx518, katero je prej cas povozil, kot pa da bi crknila
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jest sem istega mnenja ceprav vse to kar si ti nastel in se nekaj vec stvari sem jest ze nasel in je vse skupaj naneslo 600-700?. Zaenkrat imam takole.
Sprednji odbijac z masko 120? (potrebno strihat)
?aromet original rabljen 120?
Blatnik ohranjen v nulo in v isti barvi original 60?
Pokrov motorja v isti barvi original rabljen 120?
Hladilnik rabljen original 60?
Nosilec odbijaca rabljen original 40?
Vezna stena 60? (nova)
Manjka mi se ekspanzijska posodica (vrjetno je hin) in pa vitrex posoda (to pa dobim za male pare)
Najbolj me skrbi kaj je z DSC enoto saj je zamaknjena in nevem ali deluje ali ne...
Je pa potem treba racunati se za delo in pa doloceni stroski k se bojo pokazali k se bo zadeva zacela popravljati, ce se seveda bo. Bom jutri videl k ga pridejo majstri pogledat pa ocent
Lahko pa boss kej darujes glede na to da imas isti avto in pa isto barvo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani