V?eri sem na ?rnozmajski Maydi zamenjal zra?ni filter in je zdej vo?nja precej prijetnej?a, no pa ?e poceni sem ga dobil (v Fermi d.o.o. imajo na?i ?lani 15% popusta). Na koncu cena samo 8,30?
V nabiralnik sm dobu po?to s PP Gri?, no v bistvu me po?ta ?aka na po?tni enoti, v nabiralnik sem dobil le odrezek za dvignit po?to. To bo verjetno tista kazen iz Ind. cone Trzin, kdo ve kaka bo cifra.
Bo najprej treba videt, ?e bo sploh v prvi ekipi (malo dvomim da bo), potem pa ?e bo "moj predragi" RM takole nadaljeval kot sta prvi 2 ali pa 3 tekme pokazale, se jim slabo pi?e. Sicer pa - BMK.
Jz mislim da tolk stiskajo in ti??ijo ter stalno izbolj?ujejo predhodno postavljene cestne rekorde, da enostavno NIMAJO ?asa za tovrstne blesarije kot so razni forumi. :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
V?eri sem na ?rnozmajski Maydi zamenjal zra?ni filter in je zdej vo?nja precej prijetnej?a, no pa ?e poceni sem ga dobil (v Fermi d.o.o. imajo na?i ?lani 15% popusta). Na koncu cena samo 8,30?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani