Skoči na vsebino
Prvomajski mazda?ki izlet
Napisano

Danes teden (1.no?) bomo prespali v BanjaLuki (City smile hostel - ?e rezervirano), ker je TurboLumpi izrazil izredno ?eljo, da gremo kake tetke ujagat in tam so kar na nivoju, pa razmeroma veliko jih je. :jupiii::cheers:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Vzel bom seboj ?e Atlas, tistga ko sem uporablju v O? (jebiga je ?e mal strgan), to nam garant zna kej koristit, ?e ne drugo bomo vidli kater rudo kje kopljejo, pa tak?ne zadeve! :cheers::aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A potem ne bom rabil tistelega zemljevida natisnit? :aaaaa::D

Ena mo?nost je pa tudi, da gremo preko BIH v ?rnoGoro, le traso je ?e treba malo na?tudirat, ker ceste so bolj rev?na. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

@Labi, lahko gre?, samo je precej "obvoza" :D

Se pravi kaj pa tistale varjanta, da se gre na jug Srbije in potem proti ?rniGori, kak?ne ceste se tam lahko pri?akuje (npr. ?ez U?ice in tam potem proti ?rni gori)? :blink:

Pa verjetno se da BG-ju kar konkretno ognit, da ne butnemo v kak?no totalno prometno gne?o? :punk:

S seboj bomo vzeli pa tak?nole partizansko navigacijo :hohoho::aaaaa: (najve?ji misterij mi je R Srbija (jug), vse ostalo mi je ?e zdej jasno in ne rabim zemljevida);

http://images.nationmaster.com/images/motw/europe/serbia.jpg

P.S. (Labi & ostali Vseznalci), ali obstaja opcija Avtovlak iz BG do Podgorice, da se peljem po tistih vratolomnih kanjonih proti Podgorici? :jezicek::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hej Mazda?i!

Ker vem, da ste kar popotniki in potepuhi (mogo?e nam bosta ?e najbolj v pomo? Labi in Iceman, ko sta z unih krajev in imata za seboj obilo kilometrine). :D

Na?rt je slede?; enkat popoldne 26.4. naj bi mazda?ka dru??ina (TurboLumpi, Deeyan, Canyon in lastnik ?rnozmajke) osedlali ?rnozmajko in krenila po Balkanskem polotoku navzdol, obstajata 2 varjanti (meni je sicer ?e ful cajta ?elja videt FYROM, pa zlasti Skopje, Ohridsko in Presp. jezero), morda tokrat ne bo zneslo, saj se moram vrnit ?e 1.5., ker 2.5. ?e prevzamem otroka in bom potem ?e z njo malo, enih par dni.

Se pravi, ?e je nekaj malo ?asa za realizirat Skopje in okolico, pa sta potem 2 najbolj realni mo?nosti;

1. Ljubljana - Beograd - od tu pa navzdol proti jugu Srbije (nisem ?e bil ju?neje od BG) in kasneje niti v Albanjo niti na Kosova, pa? pa direkt v ?rno Goro. Mene sicer Kosovo dokaj mika, malo tudi Albanija, sem pa? firbec, hehe. Samo vpra?anje kako bi bilo ?asovno in kaj imamo kaj tam za videt (kot turisti npr.)? Potem pa se v vsakem primeru spustimo ?ez ?rno Goro in ?e na otok Mljet (to je obvezna zadeva letos, sem se odlo?u)!

2. Ljubljana - Dubrovnik - ?rna Gora, malo po ?rni Gori in kasneje ?e za dan ali 2 na otok Mljet, ki ga tokrat res ne smem zgre?it, matr. :cheers:

Dajte mi mal napisat, kako se vam zdi 1. in 2. opcija (skratka otok ne sme manjkat na koncu, hehe). :ouje:

TNX za kak?en odgovor, pa mejte lep dan ?e nprej!

B. - k zmaj! :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Bayern najbolj sovra?im od vseh ekip, tko da ?e pride v finale, bom v vsakem primeru za njihovega nasprotnika navijal, pa katerikoliko bo od unih dveh. ?e zmeri pa mislim da je RM zmo?en vsaj tistih 1:0 odigrat v Madridu na povratni. :cheers::jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sm kr ?iv?n zdele med Ligo prvakov, igrata namre? moj najlub?i klub in pa tisti ki ga na tem planetu najbolj sovra?im. :aaaaa:<_<:cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Bemti, zdele sem na?el gigantskega klopa na zunanjem delu kolena, beda (s tem da od danes vem da ga nisem imel kje pobrat). :blush::hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Katero ?e priporo?ate kak?no Middle Age - "Sablja?ino" (kri?arske vojne varjanta in podobno)? :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

@TheBill - nisem sicer jasnoviden, ampak dvomim da bi bil v?eraj ?umaher "najmanj" 2. (je pa to teorija, ker vedli za ziher nikoli ne bomo, hehe). <_<:D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Mi pa smo u?eri spet peglal stroje ?ez Marijo Reko (Neyko - Rumenjak pa kolegov SLK II in ?rnozmajka), spet ?li v M(j)ese?ino. :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

U?eri dubu 2 gsm cifri, od teh sem eno izgubu oz. jo slabo zabele?u in je dans nimam v Mobi?uku. :blush:

BMK, danes se Mazda?i dru?imo, oleole. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Zanimivo, da je bil va? adut edini, ki ni dokon?al dirke, kej takega se pa ne spomnim, da bi "morali" vsi kon?ati dirko, se pravi vseh 24 bolidov. Tokrat res ni imel sre?e. Nicu pa se zna s tole zmago total utrgat, pa da vidmo, ?e ga bosta Meka uspela za seboj dr?at ?ez sezono. :jupiii:

P.S. ?e se ne motim je ?umaher odstopil v 13.krogu, koliko postankov pa naj bi imel ?e do takrat na svojem kontu? Hemi je imel namre? enega? :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.