Sem poskusil delat,pečt in jest eno in drugo a v primerjavi z vsem skupaj moraš biti res fen,da delaš to testo,čakaš par dni in imaš čas kurit Webra v "mojem primeru ",kot pa enostavno spečt navadno v eni uri,ko se ti jo zdajle zalušta in jo šmljak na 1,2,3 poješ.....🍕🤗😉
Včasih se pa tudi jaz malo poigram sploh za vikend poleti,ko nas je več doma,gre peka kot po tekočem traku....🤓💪
Saj ni take panike… Na zscetku se res malo lovis… Sedaj zena pripravi malo vec testa in da zmrznit porcije… Potem pa samo en dan prej ali isti dan zjutraj, da ven iz skrinje in je tiktak narejeno… Tacas ko se kamen segreje v pecici, jih naredi in potem samo za 6 - 7 minut v pecico pri 270 stopinjah in je pripravljena…
To je res, da so pizze pri nas večinoma kar velike in bogato obložene ... Midva z ženo ponavadi vzameva eno pizzo... pa imava oba dovolj ... Sem pa recimo v Milanu enkrat jedel zelo slabo pizzo... Bila je sicer velika... ampak čisto tanka in ko sem prišel do polovice... je bilo že vse mrzlo ... Pa še okusna ni bila ... ampak res samo kot pravijo "za drek štukat" ...
P.S.: Sem prestavil sporočila o pizzah v novo temo ...
To lahko delas, ce zivis blizu meje... ali ce gres se po kaj drugega tja... V Avstrijo se recimo ne splaca vec hodit... razen redkih izjem... Vcasih smo hodili vsaj enkrat mesecno ... ... Sem pa nekje zasledil, da Madzari ob meji pa hodijo k nam v shopping ... Vcasih je bilo ravno obratno... in je bil Lenti recimo podobno kot Trst ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Malo bluzis… da se bolj fajn bere…? Pri 130 te je prehitela avtovleka??? dej ne se tolk smesit…;)
To je ze cisto gostilniska izjava… pa tisti, ki to izjavi, je ze precej spil…
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani