Skoči na vsebino
Mobilna telefonija
Napisano

Odvisno od uporabe. Ob normalni/zmerni uporabi 2 dni vcasih tudi dlje, drgac pa 1 dan.

P.S. Spomnil sem se za prvi "minus", katerega je omenil in sicer, da ne podpira wireless polnjenja, medtem k ga vsi ostali huawei telefonu podpirajo. Meni osebno je to nepomembna funkcija, kljub temu, da moj telefon to podpira :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jest sem ze sicer nekaj casa nazaj nabavil logitech G502 proteus spectrum in loh recem samo top shit. Notri ima vgrajen najmocnejsi senzor na trziscu in prav tako lahko naredis do sedem profilov na miski. Vgrajeno ima tudi RGB led lucko in pa utezi dobis posebi, saj si lahko tezo miske nastavis po lastni zelji. Sicer nevem zakaj potrebujes misko, ampak meni osebno je to top of the top. Pred tem sem pa imel legendarno logitech mx518, katero je prej cas povozil, kot pa da bi crknila :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A mi lahko en prosim nekaj razlozi. Sem redno zaposlen v javnemu zavodu in so nedavno nazaj sprejeli kao nov sklep, da v primeru da delam na praznik sem upravicen samo do dodatka za delo na praznik ne pa do ur! Sepravi kot primer navajam: Konec marca oz. zacetek maja sem imel +10h in sem potem delal 1.5 in 2.5 (praznik), 3.5 bo stanje mojih ur se vedno +10, saj sem prejel samo dodatek za delo na praznik ne pa ur. Mislim WTF!. V primeru da na praznik ne delas ostanes na istem z urami le do dodatka nisi upravicen.  Delam v strezbi in moj delavnik ni od ponedeljka do petka, ampak vse petke svetke, praznike itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko mi gre na k... Ta novi EMUI 8.0.. Telefon na soncu samodejno zatemni ekran da dobesedno nic ne vidis, kljub temu da imam nastiman na rocno in da je izklopljen nacin varcevanja z energijo. Po forumih je en kup pritozb in uporabniki samo upajo da bo z novejsim updatom kaj boljse...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest imam doma obd2 tester, kateri se poveze s telefonom (BT). Lahko ti ga posodim, ce zelis bos vsaj vedela zakaj se je lucka prizgala (ce se bo spet)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pr men je isto pizdu, da kdo je prej strihal belo sestko pa krneki. Jest sm se isto spraseval, da kaj ima veze kdo je strihal, ce bo tako ali tako komplet vrata na novo strihal... Samo na koncu je meni kar vredu prestrihal. Kaj tocno je pa zafural ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.