A mi lahko en prosim nekaj razlozi. Sem redno zaposlen v javnemu zavodu in so nedavno nazaj sprejeli kao nov sklep, da v primeru da delam na praznik sem upravicen samo do dodatka za delo na praznik ne pa do ur! Sepravi kot primer navajam: Konec marca oz. zacetek maja sem imel +10h in sem potem delal 1.5 in 2.5 (praznik), 3.5 bo stanje mojih ur se vedno +10, saj sem prejel samo dodatek za delo na praznik ne pa ur. Mislim WTF!. V primeru da na praznik ne delas ostanes na istem z urami le do dodatka nisi upravicen. Delam v strezbi in moj delavnik ni od ponedeljka do petka, ampak vse petke svetke, praznike itd.
Ko mi gre na k... Ta novi EMUI 8.0.. Telefon na soncu samodejno zatemni ekran da dobesedno nic ne vidis, kljub temu da imam nastiman na rocno in da je izklopljen nacin varcevanja z energijo. Po forumih je en kup pritozb in uporabniki samo upajo da bo z novejsim updatom kaj boljse...
Jest imam doma obd2 tester, kateri se poveze s telefonom (BT). Lahko ti ga posodim, ce zelis bos vsaj vedela zakaj se je lucka prizgala (ce se bo spet)
Pr men je isto pizdu, da kdo je prej strihal belo sestko pa krneki. Jest sm se isto spraseval, da kaj ima veze kdo je strihal, ce bo tako ali tako komplet vrata na novo strihal... Samo na koncu je meni kar vredu prestrihal. Kaj tocno je pa zafural ?
A pa je P20 ze v prodaji. Sam imam od novega leta huawei honor 9 pa sem ful zadovoljen... bomo pa videli kako se bo obnesel na dolgi rok. Prej sem imel pa samsung jajca.
Kdaj je pa mazda dobila to funkcijo, da je potrebno resetirati servisni interval ? Po FL 2010? A nebi moralo biti tako, da ce ne resetiras servisnega intervala ti samo lucka gori? Imajo to samo dizli ali tudi bencinarji glede na to da utripa DPF lucka?
Ah, ce bi vse preventivno menjal lahko cel avto zamenjas . Ko crkne pac crnkne. Enim gre vodna pumpa pri 150 enim pa pri 300. Moja bela ima se vedno original vodno pumpo pa ima ze cez 300k km... bratov bmw isto pa ima ze cez 450
Joj kaj nisi to napisal en dan prej, ker sem ravnokar narocil lezaj SKF za 40?. Dva tedna nazaj mi je sel sprednji desni pa je bil se levi ok... no en teden kasneje pa se levi grrr. Avto ima pa 180 k km a pri prvi generaciji k sem jo imel so se danes OEM lezaji pa ima sedaj ze cez 300k km
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A mi lahko en prosim nekaj razlozi. Sem redno zaposlen v javnemu zavodu in so nedavno nazaj sprejeli kao nov sklep, da v primeru da delam na praznik sem upravicen samo do dodatka za delo na praznik ne pa do ur! Sepravi kot primer navajam: Konec marca oz. zacetek maja sem imel +10h in sem potem delal 1.5 in 2.5 (praznik), 3.5 bo stanje mojih ur se vedno +10, saj sem prejel samo dodatek za delo na praznik ne pa ur. Mislim WTF!. V primeru da na praznik ne delas ostanes na istem z urami le do dodatka nisi upravicen. Delam v strezbi in moj delavnik ni od ponedeljka do petka, ampak vse petke svetke, praznike itd.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani