Skoči na vsebino
Siol & Telekom banda :)
Napisano

Ja saj zogotovijo ti ga tako, da pri njih vzame? telefon, potem pa lahko menjuje? ampak prvo pa mora? pri njih naro?it storitev ker ko sem hotel preko Amisa naro?it komplet tudi povezavo so mi rekli najprej mora? imeti PSTN potem pa lahko dobim tudi AMIS.

J... jih

brez telekoma ne more? ni?, razen ?e ima? sre?o da ima? T2 optiko

- ostane le mobilni internet in VoIP pa ni isto....sem probal, internet ?opal samo se veliko izklapljal, kljub full 3g signalu mobitela in T2ja

P.S. T2ju lavfa tudi televizija preko 3G ampak samo za izbrance :)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Tukaj si bil pa se nisi ni? oglasil :)

Kranj??

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

kaj bojo pa delali s tem oz kako bomo mi ?utili novo pridobitev? Ko pa? bo

Na podlagi katerih zakonov si dobil ker meni so rekli, da nimajo mo?nosti razvezane vezave na moji lokaciji.

a si vseeno pla?al 88? priklopa?

kak?nih 88? ?e nimam sploh TK priklju?ka, ?e mi dajo kak ra?un ....

?e naro?i? telefonski priklju?ek, ti ga mora telekom po zakonu zagotoviti - velja ?e ga ?e nima?!

Z A K O N

O ELEKTRONSKIH KOMUNIKACIJAH uradno pre?i??eno besedilo (ZEKom-UPB1)

Sem doktoriral iz tega, tudi APEK mi je to ve?krat potrdil in rekel, da jih lahko prijavim.....vendar V Sloveniji nih?e ne izvaja tega, kaj ?ele sankcionira...ravno zato ker Telekom ra?una na to da bo? ?el drugam, vzel mobilni internet..etc

vendar ne - dol?ni so zagotoviti osnovno storitev - analogen telefon.

Vendar ne gredo v investicijo, zakaj, ko so dobili koncesijo so bili edini, danes pa vedo da takoj ko ti bodo dali priklju?ek bo? ?el na t2, amis...etc....ja jebi ga, tako je, ko je treba dajati se pa vse ustavi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Najprej moram (spet) pohvaliti mojega ne-?rnega ne-nemca. Ta avto je prostorsko ?udo zaradi svoje klasi?ne dolge oblike.

Po Ikeji (saj res sem rekel da bom slikal kaj sem prepeljal) sem v?eraj v enem ?usu prepljal/preselil pisarno v bajto

pisalna miza 140 x 80 - razstavljena, a ?iroka ko svinja

predalnik na kolesih cel, s predali - posebej zunaj

nizka omara 140 x 60 - cela

pisarni?ki stol na kolesih - cel

cel pc

lcd monitor

2 printerja

hifi stolp

miljon kablov

4 ruterje

notebook

ves pisarni?ki material in ko?are, predale...polno

srednje velika omara 90 x 120 s steklenimi vrati (vrata seveda dol)

regal za 300 CDjev :)

Hvala #2

Preko anten med hi?ami star?ev in mojo sem sedaj poleg interneta prevezal tudi telefon, tako da je 1 ?tevilka pri star?ih, 2 pa pri nas, imamo sedaj fiksen telefon in fax :bravo:

Vse se DA, samo do t2 sem moral sko?iti po dodaten PSTN vmesnik, ker rabi vsaka bajta enega

Siol/ telekom pa zna le dopise po?iljat, se opravi?ujemo, ni paric, predolga razdalja......bla bla bla

Za ajvarja - sedaj je mobitel VEDNO dosegljiv, nisem ve? v kleti!!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Bom kar tukaj napisal -sorry Daskan

Jebe? telekom in vse - ob novi hi?i mi niso zagotovili priklju?ka, ker ?e? je centrala predale? in to stane 80.000? ?zmeden?

Stane seveda njih, meni po zakonu, ker so si zlobirali koncesijo so dol?ni dati priklju?ek. dopisi, klici....wtf vsega, no od danes mi v bajti dela fiksen analogen PST telefon in internet BREZ TK priklju?ka - jebe? jih!!!! :ouje:

Ve? v pohvalite se

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dela.... :bravo:

.....but.... kva je na velik kanalih kockasta slika... pa ne vem kam je ves pron zginu :D;)

Va?n da je ?port TV2 in da lohka gladam Barcine tekme, ne pa da se jebem z adthe-ji pa justini :D

ker te morajo preklopiti na full duplex....standardna napaka siola, pokli?i na siol, in vpra?aj ali si na half ali full, ponavadi so zato hrvatje na slikah...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Santa Fe pa Swift je pa primerjava na nivoju, ja :bravo:

oba sta loh 4x4 :harhar:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Toje blo ?ele pol ko sem blagajni?arko po zdravju vpra?al in ji predlagal ?e mi lahko da pravi ra?un.

Prej je blo skor 3X tolk, in seveda za ?parov?ek dizel santa FE-j.

He he lu?ina...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Nekako 20 posto dajem ?ans za preboj Arsenala, ampak bo pa vsekakor zanimivo videt kako se bojo Unicefarjem rahlo tresle hla?e, zlasti ?e Arsenal prvi zadene v Barceloni (v tem primeru morajo va?i junaki nabunkat 3 gole in drugega ne ve? fasat), huhu! :punk::vesel:

sta se vedno dosti 2 za podaljsek...drugi arsenalov je pa poguben

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Zjutraj re?ili ptico ta??ico gotove smrti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Enej
Napisano

I wish you sun....direct sun!!!!

:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Klasika - Valdez :(

Samo ce nasi vsaj pol priloznosti v Barceloni izkoristijo ne bi smelo biti panike.

Tud pep ga je usral ko se je nazaj potegnu.

Sam tale fuzbal je pa groza, 2 direktna penala, tudi tist rokoborski prijem v kazenskem bi Collina piskal za penal.....

Rezultat sploh ne odraza vec realnega stanja....

Arsenal je bil vec pri igri a priloznosti je mela Barca 2x vec + nesreco, penala sta bla ko suza

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Messija je treba skalibrirat :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Na?i se ?ele ogrevajo....Messi se ?e na?tela pa bo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Gatuso = Kari? :D

London 1:1

Barcelona 2:1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Dobr, da vem, da ti ne bom bliz hodu :blush:

no evo...nisem edini.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Se ti zdi da moram okrog hodit mam vse na dohvat ruke.

Pa ?e bi ?e ?el okol bi danes ?el za Jazz-om(8 ventilsko truplo z dvema sve?kama na cilinder ?zmeden? )

naneslo se je na tole

Ma pofukal bom vse !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nogomet
Napisano

Redknapp je Gattusa ozna?il za "norca". Italijan se je takoj po tekmo opravi?il: "Popolnoma sem izgubil kontrolo. Ni opravi?ila za dejanje, ki sem ga storil. Za to prevzemam popolno odgovornost. Izzival me je ?e med tekmo, a se tako ne morem obna?ati do nekoga, ki je starej?i od mene."

Ha ha opravi?ilo v stilu je** se :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ploki
Napisano
:pepsi: in da ti v?ge :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ma pofukal bom vse !

Doma mam-o te?ave s fotrom, v slu?bi direktorja tud pogledat ne sme noben, je te?n u 3 piz.. materne. :whatever:

?e dobr da nisem v delavnici, da sem v svojem oddelku, aka CAD CAM programiranje. :harhar:

ne pol naokol hodit...

Lj-Celje - Lj...samo dve nesre?i na avtocesti zjutraj....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Meni je pa velikokrat vro?e . ker imam v resnici manj kot 35C :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Imamo eno sodelavko, ki ves ?as vle?e na u?esa. In ker sem brez avta sva se s s sodelavcem pogovarjala o tem za koliko mi bodo podalj?ali avto (pol metra), da bo zdaj 4x4 itd... In takoj potem se je takoj oglasila iz ozadja, da bom rabil paziti, da ne bom na pamet parkiral, ?e bo zdaj dalj?i. :hohoho:

Pa to ni prvi?, da smo opravljivke takole za?tihali, enkrat je pri?la ena iz sosednjega laboratorija sva se isto izmislila eno ?torijo, ki je ?la potem takoj okoli po celi stavbi. :hudicek:

Za?nita temo - ej a ma? ti tudi problem ko ima? kratke hla?e pa ti k... binglaj ven do kolen... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nadaljuj zgodbico
Napisano

Leonardo zapusti ladjo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.