Skoči na vsebino
Financni trgi in investicije preko borze
Napisano

Tudi meni ne. Pomoje je fora da ti posljejo kodo, katero vidis na banki ali na bancnemu izpisku, da kao preverijo ce vse stima. Jest sem to kodo takoj videl ker imam spletno banko oz. abamobi. Ce pa tega nimas moras pa na banko ali pa cakati na promet oz. izpisek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tocno tako. To bo pomoje velika izguba, ker vecina prodajalcev in kupcev je sprejemala samo narocila oz. placilo preko paypala, ker te je paypal kril in tudi zavedeno je bilo vse skupaj. Skratka tipi topi. Vrjamem pa da je imel tudi paypal kar mocno provizijo... ampak tako je. Bomo videli :) Konec koncev pa tudi nevemo kaj se je v ozadju vse dogajalo... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moski brivniki
Napisano

Mene pa zanima kaksne imate izkusnje z elektricnim brivnikom tisti kateri ga uporabljate. Sam imam taksno sluzbo kjer moram biti vedno obrit, kar posledicno pomeni britje vsak dan ali pa vsak drugi dan. Pred kratkim sem za darilo dobil brivnik znamke philips series 5000 in sem zelo razocaran! Zelo slabo pobira dlake, da o vratnemu predelu sploh ne izgubljam besede. Se mores dobesedno namuciti, da se kakor toliko sploh obrijes...in to pri bradi stari tri dni. Mi je jasno, da se proti klasicni klinci nemore primerjati noben brivnik, ampak se teh klinc ze malo najes, ce se vsak dan brijes. Poleg tega tudi priporocajo elektricne brivnike, ce se pogosto brijes.Je pa cena taksnega brivnika 130?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ce te kaj tolazi sem jest za svojega narocil gumi tepihe, kateri naj ji bili na zalogi. Cakam 3 dni nikjer maila o odpremi posiljke...no nato sem ga nasel v vsiljeni posti kjer so mi sporocili, da blaga trenutno ni na zalogi in da bo rok dobave oz. odpreme cez 10-14 dni. No po 14 dneh tepihe koncno prejmem, ampak zadnja tepiha nimata luknjic za fiksiranje. Klicem nazaj in so mi potem naknadno poslali se te adaptercke tako da morm zej z olfa nozm se luknce nardit in fiksirat. Sem pa na adaptercke cakal 3 dni :D. Overall tepihi so lepi :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ce bo pa slucajno do tega prislo si bos pa denar nakazu na banko pa potem placu ?? V eni uri je majstr dobu denar nakazan. :) Kar bo edino mogoce v prihodnosti problem, da bojo banke zacele na veliko racunati provizijo za vsako transakcijo (podjetjam jo ze) in od tega tud veliko banke poberejo tako, da sigurno nebojo nic kenslal v nasprotnem primeru bi ze.

Ravno v?eraj sem poslu?al enega poznavalca, ki je omenil, da je najslab?e kar lahko naredi? to, da kupi? bitkoine, ker je to storil tvoj sosed, ki pravi, da je ful zaslu?il. Ni ?vaka za seljaka.

Seveda alex ni samo da vlozis pa potem cakas. Treba je spremljati trg, mogoce se kaksne druge kovance kupiti itd.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Da ti ne govorim kaksno marzo imajo nasi prodajalci avtodelov. Mikro jermen sem za svoj avto dobil za 15 ? znamke bosch ali contitech pri nas pa za isti mikrojermen hocejo 35?. Isto se je zgodilo ko sem kupoval sprednjo vzmet sem jo dobil za 30? (KYB ali monroe) pri nas so pa hotl 75?! Gre za popolnoma identicne dele: ista znamka, iste karaktaristike, iste kataloske stevilke itd. in prav tako imam 2 leti pisno garancijo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zlorabe plačilnih kartic
Napisano

Mogoce se v vednost, da ce se znajdete v podobni situaciji oz. ste v dilemi preprosto preverite domeno spletne strani. Fake strani se ponavadi hitro odpirajo in zapirajo in imajo domeno staro par dni, tednov, mesecev...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Kaj ni jasno: ?e je tovornjak rikvercal, kako je vozil tisti za njim na premajhni varnostni razdalji?

Dober zej si se ti vtaknil v pravopisne napake. Jest sem razumel, da nisi razumel kako je prislo do prometne nesrece :).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Novinarske manipulacije
Napisano

Kaj zej tuki ni jasn. Tovornjak je falil stezo, se ustavil in hotel zapeljati rikverc, da bi zapeljal v tapravo stezo. Istocasno je pribizdil voznik osebnega avtomobila in tovornjak ga je v rikverc spestal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.