A pa je P20 ze v prodaji. Sam imam od novega leta huawei honor 9 pa sem ful zadovoljen... bomo pa videli kako se bo obnesel na dolgi rok. Prej sem imel pa samsung jajca.
Kdaj je pa mazda dobila to funkcijo, da je potrebno resetirati servisni interval ? Po FL 2010? A nebi moralo biti tako, da ce ne resetiras servisnega intervala ti samo lucka gori? Imajo to samo dizli ali tudi bencinarji glede na to da utripa DPF lucka?
Ah, ce bi vse preventivno menjal lahko cel avto zamenjas . Ko crkne pac crnkne. Enim gre vodna pumpa pri 150 enim pa pri 300. Moja bela ima se vedno original vodno pumpo pa ima ze cez 300k km... bratov bmw isto pa ima ze cez 450
Joj kaj nisi to napisal en dan prej, ker sem ravnokar narocil lezaj SKF za 40?. Dva tedna nazaj mi je sel sprednji desni pa je bil se levi ok... no en teden kasneje pa se levi grrr. Avto ima pa 180 k km a pri prvi generaciji k sem jo imel so se danes OEM lezaji pa ima sedaj ze cez 300k km
Tudi meni ne. Pomoje je fora da ti posljejo kodo, katero vidis na banki ali na bancnemu izpisku, da kao preverijo ce vse stima. Jest sem to kodo takoj videl ker imam spletno banko oz. abamobi. Ce pa tega nimas moras pa na banko ali pa cakati na promet oz. izpisek.
?e bojo kaj manj?e provizije pol kul, druga? pa naj se grejo nekam..?e za paypal sm bil trikrat na banki zarad verifikacije in linkanja kartice s pp ra?unom.
Pa saj ce kupujes te tako ali tako nic ne opalijo. Opalijo prodajalca.
Tocno tako. To bo pomoje velika izguba, ker vecina prodajalcev in kupcev je sprejemala samo narocila oz. placilo preko paypala, ker te je paypal kril in tudi zavedeno je bilo vse skupaj. Skratka tipi topi. Vrjamem pa da je imel tudi paypal kar mocno provizijo... ampak tako je. Bomo videli Konec koncev pa tudi nevemo kaj se je v ozadju vse dogajalo...
Jest sem svojo belo mazdo prodal novembra ko je bil riple 0.20$. Moj kolega jo je kupil in prodal 15.000 riplov za 0.20$ da je dobil 3.000? in kupil avto. Danes bi za 15.000 riplov dobil 48.000$ . Ce bi vedel bi jo imel se dva meseca
Mene pa zanima kaksne imate izkusnje z elektricnim brivnikom tisti kateri ga uporabljate. Sam imam taksno sluzbo kjer moram biti vedno obrit, kar posledicno pomeni britje vsak dan ali pa vsak drugi dan. Pred kratkim sem za darilo dobil brivnik znamke philips series 5000 in sem zelo razocaran! Zelo slabo pobira dlake, da o vratnemu predelu sploh ne izgubljam besede. Se mores dobesedno namuciti, da se kakor toliko sploh obrijes...in to pri bradi stari tri dni. Mi je jasno, da se proti klasicni klinci nemore primerjati noben brivnik, ampak se teh klinc ze malo najes, ce se vsak dan brijes. Poleg tega tudi priporocajo elektricne brivnike, ce se pogosto brijes.Je pa cena taksnega brivnika 130?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A pa je P20 ze v prodaji. Sam imam od novega leta huawei honor 9 pa sem ful zadovoljen... bomo pa videli kako se bo obnesel na dolgi rok. Prej sem imel pa samsung jajca.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani