Nenavadna scena - zdele sm biv v Zme?katorju, pa je plove?inka piva Staropramen 0,5litra, samo 0,96 ?, a neko ubogo Jelen pivo je cena 1,2?. Mislim da je jasno katero od obeh piv pozna prakti?no cel svet, pa dejansko je tudi krepko druga?nega okusa kot tale neki lokalni Jelen, skratka ?udna scena!
P.S. - pa ne da podcenjujem bra?o Srbine, namre? kadar sem v njihovi republiki ponavadi pijem Jelen, Lav ali pa Nektar pivo (slednje mi je v bistvu najljub?e od njihovih, mislim da sicer ga proizvajajo v Banjaluki).
Rendy, se opravi?ujem! Ti si res dec na mestu, oz. tist stavek se mi dopade, da ?e bo? komu pomagal omaro se?raufat bosta v prostoru 2 omari, od tega 1 lesena, druga pa naj ne bi bila, saj domnevamo da je bolj spretna!
Neykota, Vineta in Si?ija nekako ?e ra?unam (naj sicer sami povedo oz. napi?ejo, ?e je kaj na tem), nas je ?e takoj 8, ?e gresta ?e Matejko in Klemen, nas je ?e prec 10 komadov gorkih!
P.S. - brez zamere, tole bodo nastala Prepucavanja2, ker nih?e ne bo zamenjal brega na katerem ?e tako stojimo, se pravi je te?ko biti objektiven (moje osebno mnennje). :ne vem:
Ah kje, napredovanja so itak zamrznjena do nadaljnjega, pa tudi ?e bi napredoval 1 pla?. razred, je to kakih 20 ali 30 ? skratka mese?no - PMK (puca mi mo?ki repr.organ)
?e zju3 me je takoj (namest kafeta) ustrahoval nekdo v Dostavniku, jaz pa ?e total neogreto ?rnozmajko, mah nisem se dal motit, naj pa? prehiti ?e se tako faking mudi!
Ne bi ?elel modrijan izpasti, ampak meni se je ?e v ?tartu tole zdelo totalno odve? gor vesit, ker tole ni in ne bo nek "frajerski" avto, pa lahko mu da? gor 19-colke pa ?pegu stekla pa ?e poskakuje lahko kakor v kakih raperskih vide-ih. Ampak mladost je norost, pa najve? se nau?i? iz svojih izku?enj, jebiga. pametno je da da? neki ? raj?i na stran namesto da tule vlaga?, pa po?asi kupi? "tazaresen" avto!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja res totalna ?koda, ampak mulc je ?e rosno mlad, tako da ?e gotovo bo kaj iz njega!
Zihr ste kej brali kako so se Cigojnerji medsebojno spoprijeli in enga ferderbal na bencinski u KuR?evju? Pa to je ?iva groza, ne vem kva jim dogaja!

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani